Populairste badkamertrends van 2019
Home en interieur Recente berichten

De 10 populairste badkamertrends van 2019!

Het mag duidelijk zijn dat de badkamer niet alleen meer dient om te douchen. Tegenwoordig zijn badkamers vooral om te ontspannen en een moment voor jezelf te hebben. Dat zie je ook terug in de ontwerpen voor deze veelgebruikte ruimte in huis. Ik zet de 10 populairste badkamertrends van 2019 die je badkamer een stuk fijner maken op een rijtje voor je.

Badkamer inspiratie opdoen?

Met deze 10 populairste badkamertrends van 2019 in jouw badkamer ben jij van alle gemakken voorzien wanneer jij je badkamer laat opknappen. Zo heb jij een heerlijke ruimte in huis om te kunnen ontspannen en kan deze ruimte nog een lange tijd mee.

Dé populairste badkamertrends voor 2019 die jouw leven vergemakkelijken

  1. Fijne badkamermeubels die je veel opbergruimte geven, praktisch in gebruik zijn en die zacht sluiten. Badkamermeubels met softclose zijn populair en heel prettig in gebruik. Door slim meubels in je badkamer te gebruiken win je aan ruimte en geef je jouw badkamer een prachtige uitstraling.
  2. Grote tegels in je badkamer geven een ruime uitstraling en daardoor lijkt je badkamer groter dan dat hij daadwerkelijk is. De grote tegels kunnen op de wanden en op de vloer.
  3. Planten in de badkamer zie je ook steeds meer terug. De plant is sowieso heel populair maar je ziet hem ook steeds meer terug in de badkamer. Wel is het belangrijk om je te verdiepen in welke planten tegen een vochtige en donkere ruimte kunnen. Anders houdt de plant het niet vol in de donkere badkamer.
  4. Badderen is onverminderd populair. Sterker nog, steeds meer mensen gaan weer in bad in het kader van tijd voor zichzelf. Dit zie je ook terug in de badkamer; ruime randen aan het bad, de mogelijkheid om een tablet o.i.d. te gebruiken in bad en zelfs een t.v. zie je steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je tijdens het badderen lekker rustig Netflix kijken.
  5. Elektronica neemt de badkamer over. Niet alleen de tv is steeds meer te vinden in de badruimte maar ook touchpads en andere elektrische snufjes om het gemak te vergroten. Tijdens het opmaken naar je favoriete muziek luisteren? Het is allemaal mogelijk door de nieuwste snufjes in de badkamer.
  6. Relaxen is belangrijk in de badkamer. Waar in het verleden een sauna, een stoomcabine of een whirlpool een luxe was, is dat tegenwoordig anders. Dankzij de komst van stoom- en douchecabine combinaties kun je beide gebruiken en heerlijk ontspannen tijdens het douchen. Sterker nog, je waant je in het stoombad van de sauna.
  7. De regendouche helpt iedereen om zich in een warme zomerbui te wanen. Maar nee, zonder dollen, de regendouche wordt erg vaak in badkamers geplaatst en dat heeft natuurlijk een goede reden. Geen klein rotstraaltje water meer maar heerlijk het water over je hele lichaam hebben. Dat is een enorm voordeel en doucht heerlijk ontspannen.
  8. Gemak dient de mens en daarom zie je steeds meer dat de wc-potten zwevend zijn, dit scheelt in schoonmaken. Daarnaast is het gewoonweg ook nog eens mooier om te zien. Een zwevend toilet geeft je badkamer ook nog eens een strak uiterlijk.
  9. Niet beslagen spiegels in je badkamer? Het kan allemaal tegenwoordig. Dankzij de verwarmde spiegels zal de condens verdampen of gewoonweg geen kans hebben. Het grote voordeel aan zo’n spiegel zonder condens is dat je na het douchen rustig in de spiegel kunt kijken en je eventueel kunt opmaken of je haar kunt doen.
  10. De inloopdouche is onverminderd populair. Ideaal om gewoon de doucheruimte in te kunnen stappen zonder een opstapje of afstapje. Geen douchegordijn meer die aan je vast blijft plakken en geen last van een douchecabine.

Tip: Kijk ook naar de mooiste trends ter inspiratie van je badkamertrends

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *