Search here...
TOP

Social Media

Alles voor jou als bloggende ondernemer en jouw social media

Na jaren van online ondernemen en bloggen heb ik inmiddels heel wat tips en trucs te delen. Ik help jou graag met jouw Social Media door mee te denken, je werkzaamheden uit handen te nemen of praktische tips te geven. Lees de blogs of neem vrijblijvend contact met mij op om jouw Social Media naar een hoger niveau te tillen!

Het adviesgesprek voor Bloggers over Instagram!

Een uur lang kijk ik met je mee naar jouw Instagram en alle kansen die er voor jou zijn. Ik geef je uitleg over het algoritme en hoe Instagram werkt. Maar ook heb ik nog vele andere tips voor je en uiteraard is er genoeg ruimte om je vragen te stellen!

Ik onderhoud al jouw socials als Social Media VA

Ben jij teveel tijd kwijt aan jouw Social Media en hou je te weinig tijd over voor de dingen die je juist zo leuk vind om te doen? 

Laat mij je het onderhouden van je Socials uit handen nemen als Social Media VA en hou meer tijd over voor je gezin maar ook voor je andere werkzaamheden! 

Handige tips en trucs voor de online ondernemer en bloggers

Ben jij steeds aan het puzzelen met Instagram of wil jij graag een blog opstarten. Laat je op weg helpen met deze duidelijke blogs en leer onder andere hoe je een #linkinbio maakt, een landingspagina en leuke filmpjes voor jouw Socials.