Search here...
TOP

Coaching voor Badass Moeders

Dat kan ik wel leuk schrijven maar wat is nou een badass moeder? Elke moeder is badass natuurlijk maar wanneer jij graag zelfverzekerd wilt zijn, wil weten hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en ook aandacht aan jezelf wil geven, dan ben jij die moeder die ik zoek.

Wanneer je terugkijkt in het fotoalbum van je jeugd: Welke foto’s spreken je dan het meeste aan van je eigen moeder? Die ene foto dat zij heel geposeerd ergens staat of die ene foto waarop zij tranen met tuiten lacht. Waarom verwijderen we zelf dan tegenwoordig zo snel alle foto’s die niet perfect zijn? Het leven is niet perfect en dat hoef jij ook niet te zijn. Dat kan lastig zijn om te ervaren maar is helemaal niet erg. Iedere vrouw, iedere moeder, heeft haar eigen onzekerheden. Dat maakt niet uit, wel is het voor jou juist heel fijn om te leren omgaan met deze onzekerheden. Sterker nog, om te leren dat deze onzekerheden niet bepalen wie jij bent!

Als coach voor badass moeders leer ik ook jou hoe jij een badass moeder kunt zijn, gewoonweg door jezelf te zijn! Want hoe fijn is het om i.p.v. jouw onzekerheden jouw toffe zelf te zien wanneer je in de spiegel kijkt?! Dat je kunt genieten van jouw kind en gek doen zonder bezig te zijn met wat een ander daar misschien wel niet van vind. Of om kleding aan te hebben die jij heel erg leuk vind en waar jij je top in voelt maar waarin je eerst bang zou zijn voor reacties van anderen?

Leren om blij te zijn met jezelf is enorm fijn, want als jij blij bent met wie jij bent, dan straal je dat ook uit. Dat merk je zelf, je partner, je omgeving maar ook zeker je kind(eren). En is dat niet wat we ook onze kinderen mee willen geven: Blij zijn met jezelf en dat je niet perfect hoeft te zijn? Als jij blij bent met wie jij bent en je eigen weg bewandelt, dan ben je echt een badass moeder!

Altijd een vorm van coaching die bij jou past

Coaching voor moeders

Laagdrempelige coaching die bij jou past! Kies voor een online cursus of een op jou afgestemd traject om het volste uit de coaching te halen.