Search here...
TOP
Disclaimer Beebs and Moms

Disclaimer

Meer weten over de voorwaarden, links , foto’s, teksten en winacties op deze site? Je leest ze in de Beebs and Moms disclaimer.

Beebs and Moms Disclaimer

In de Beebs and Moms disclaimer staat uitgelegd wat je kunt verwachten van de blogs, winacties, samenwerkingen en andere informatie op Beebs and Moms.

Afbeeldingen en teksten

De afbeeldingen en teksten op deze site zijn van Beebs and Moms. Deze mogen niet zonder mijn goedkeuring worden gebruikt, doe je dit wel dan zal ik kosten berekenen voor het gebruik hiervan. Ook wanneer je de foto’s vind via Google is het niet toegestaan de foto’s zonder toestemming te gebruiken. Ben je op zoek naar foto’s voor jouw eigen website? Dan raad ik je aan om rechtenvrije stockfoto’s te gebruiken. Je leest er in deze blog vol blogtips meer over.

Op Beebs and Moms wordt er soms gebruik gemaakt van affiliate links. Daar heb jij absoluut geen last van, maar het zorgt ervoor dat mijn broekriem wat losser kan en ik betaal er onder andere het onderhoud aan de website van. Zo werk ik o.a. samen met Linkpizza en word ik soms betaald voor een bepaalde link in een artikel.

Samenwerkingen als blogger

Beebs and Moms heeft ook verschillende samenwerking, maar altijd zal ik een eerlijke review over een artikel geven. Ben ik niet enthousiast over een product? Dan neem ik eerst contact op met de producent om te zoeken naar een passende oplossing. Zou jij graag met Beebs and Moms willen samenwerken? Dan raad ik je aan om te kijken op de samenwerkingspagina van Beebs and Moms, daar lees je meer over de mogelijkheden en vind je mijn contactgegevens.

Winacties op Beebs and Moms

Beebs and Moms organiseert geregeld winacties. Dit doe ik altijd alleen met artikelen waar ik zelf achtersta! Het kan zijn dat er iets mis gaat met de levering van een prijs. Samen met de winnaar kijk ik dan naar een passende oplossing. De verantwoording voor het uitleveren van een prijs ligt ten alle tijden bij de producent.

De winnaar van de winactie zal ik bekend maken door de winnaar een bericht te sturen. Op social media zal ik bekend maken dat de winnaar bekend is. Het is dus altijd belangrijk om een geldig emailadres achter te laten of met een actief account te reageren bij de winacties. Het is belangrijk om te voldoen aan de voorwaarden van de winacties omdat ik anders een andere winnaar zal kiezen voor de prijs. Deze voorwaarden worden in overleg met de producent afgesproken, zodoende zijn deze belangrijk.

(Verouderde) Blogs en deskundigheid

Ook blogs zijn onderhevig aan tijd. Het kan dus zijn dat je een artikel leest dat misschien niet meer up-to-date is. Ik heb het door de toenemende hoeveelheid artikelen op Beebs and Moms niet altijd in de gaten wanneer er iets misschien niet meer klopt. Ik zou het dan enorm op prijs stellen wanneer je het me laat weten, dan kan ik het artikel aanpassen naar de huidige tijd. Altijd zal ik mijn best doen om informatie te verzamelen bij de informatieve blogs op Beebs and Moms. Deze zijn echter vanuit mijn opinie geschreven en dus kan het ook voorkomen dat ik misschien iets verkeerd begrepen heb. Ik ben geen expert op alle gebieden en dus raad ik je aan om een (gediplomeerde) deskundige te raadplegen bij medische of pedagogische vragen.

Liefs, Kimberly