Search here...
TOP

Samenwerken met Beebs and Moms

Hartstikke leuk dat je met Beebs and Moms zou willen samenwerken! Het lijkt me heel fijn als we samen tot een goede en leuke samenwerking kunnen komen. Ik schrijf graag voor verschillende opdrachtgevers en zal altijd proberen een persoonlijke slag te geven aan een samenwerking. Zo blijven mijn samenwerkingen authentiek en origineel. 

Op deze pagina lees je van alles over de mogelijkheden die er zijn om samen te werken met Beebs and Moms en Kimberly in het bijzonder. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de informatie op deze pagina in het bijzonder of over de tarieven voor samenwerkingen, schroom dan niet om mij een e-mail te sturen. Je vind mijn contactgegevens onderaan deze pagina.

Liefs, Kimberly

Mogelijke samenwerkingen

Een samenwerking met Beebs and Moms hoeft niet perse om een artikel te gaan maar kan ook via mijn social media gaan. Ook combinaties tussen de website en social media zijn een goede mogelijkheid. Hierbij kun je denken aan een outfitpost of een leuke winactie. Bij samenwerkingen kun je bijvoorbeeld denken aan een advertorial, winactie, review, verslagen over uitjes en reizen of exposure via social media (Facebook en/ of Instagram) .

Op Beebs and Moms zal ik alleen bij de doelgroep passende en unieke content plaatsen. Daardoor kan ik garanderen dat de artikelen bij mijn lezers passen. Onder andere met Sans-OnlineBijenkorf, VTechDeLeuksteTaartenShop, Drukwerkdeal, Omoda, Duinrell en Footway heb ik fijne samenwerkingen gehad.

Wat kan ik jou bieden als blogger en content creator?

Beebs and Moms is een groeiende lifestyleblog voor moeders met veel interactie met de volgers van de blog. Via Google worden de artikelen op de blog steeds vaker gevonden en de waardes van de site nemen toe. Maandelijks trekt de website gemiddeld zo’n 10.000 unieke bezoekers. De Social Media van Beebs and Moms blijven groeien en daardoor groeit het bereik ook. Passen jij en het merk dat je vertegenwoordigt goed bij de content van Beebs and Moms? Stuur me dan een mail, dan reageer ik zo snel mogelijk.Wil je me graag op de hoogte houden van bepaalde producten of merken die goed passen bij Beebs and Moms? Dan kan dat uiteraard via (pers)berichten. Deze kunnen via de e-mail naar mij worden gestuurd.Beebs and Moms staat ook op de Bloggers Marktplaats bij Linkpizza. Via hen kun je makkelijk bekijken wat de mogelijkheden bij Beebs and Moms voor samenwerkingen. Bekijk mijn volledige Mediakit in LinkPizza .


Tarieven voor samenwerkingen

Voor Instagram zijn de tarieven berekend op bereik en op mijn uurtarief. Ook bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een link in een reeds online artikel. Let er bij een samenwerking op dat daar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn berekend op de waarde die de site op Google heeft, het bereik en uurtarief. Met samenwerkingen op de blog zal ik altijd rekening houden met de SEO vriendelijkheid van teksten.

KVK Beebs and Moms

Beebs and Moms is een officieel bedrijf en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor kan ik gespecificeerde facturen (met BTW) bieden en weet jij dat je met een gedreven en serieuze onderneemster te maken hebt. Het KvK – nummer van Beebs and Moms is: 71000879.

Meer weten over een samenwerking?

Je kan mij – Kimberly – altijd vrijblijvend een e-mail sturen. Dan kunnen we samen kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen en hopelijk tot een goede samenwerking komen. Er zijn mogelijkheden voor samenwerkingen voor Instagram en voor op de blog.

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Beebs and Moms blog voor moeders Kimberly


Het B&M Bloggers-team

Voor de website schrijven sinds 2020 meerdere geweldige vrouwen, het kan dus zijn dat ik een teamlid vraag om een review te schrijven voor jouw product. Dit kan bijvoorbeeld wanneer zij een betere match zijn met het product. Ik zal als redactrice altijd de reviews eerst nalopen. Je leest meer over het Beebs and Moms bloggersteam hier.

Beebs and Moms op Social Media

Uiteraard is Beebs and Moms op Social Media ook aanwezig. Neem eens een kijkje achter de schermen van de website of in het leven van Kimberly via Instagram of laat je inspireren op Pinterest !