Tussenjas dames sale bikerjas grijs
Moms Fashion Recente berichten

Trends tussenjassen dames 2018/ 2019

Ieder seizoen brengt weer nieuwe trends met zich mee. Zo ook de herfst. Al jaren deed ik met een leren jas en toen die mij in de steek liet mocht ik weer voor een andere tussenjas kijken van mijzelf. Sterker nog, ik kocht er 3! Niet te houden dus. Ik laat je aan de hand van mijn aankopen de nieuwe trends in tussenjassen voor dames van het seizoen 2018/ 2019 zien.

Nieuwe tussenjas

Vorig jaar kocht ik winterjas die gewoon nog prima is, dat scheelt wel dat ik nu dus daar niet voor hoefde te kijken. Maar na het overlijden van mijn leren jack was het hoog tijd voor een nieuwe tussenjas. En ik twijfelde enorm want ik vond meerdere trends enorm tof. Dat is fijn want het winkelen voor winterjassen vind ik vaak wel vervelend. Komt vooral doordat in winkels vaak een kleine collectie is en online een winterjas toch minder warm is dan dat ik zou willen. Met tussenjassen heb ik dat een stuk minder en nu de behoefte zo hoog was kocht ik zelfs 3 exemplaren. #sorrynotsorry

Trends tussenjassen dames

Bikerjas

De bikerjas is al een hele tijd populair en ook dit seizoen weer. Ik miste echt mijn leren jack want het combineert zo makkelijk met zo’n bikerjack. Deze antracietgrijze versie is echt ideaal. Doordat de “flappen” aan de bovenkant vastzitten met een drukknoop heb je geen last van loshangende stof. Dit bikerjack is ook nog eens getailleerd en dat geeft een vrouwelijk maar stoer silhouet. Ik vind dit jack vooral heel tof op een jurk maar ook op een nette broek of zoals op de foto op een jeans is hij ideaal. Door de stiksels op de mouwen ziet hij er extra tof uit. De mouwen hebben ook ritsen waardoor je meer ruimte voor een trui of voor je vesten hebt. Ideaal!

Bikerjack antraciet Bikerjack grijsGrijs bikerjack details mouwen

Nepbont

Vorig jaar zag je het al veel maar ook dit seizoen zie je het weer veel. Nu gelukkig zelfs in meer vormen, kleuren en ook qua stoffen is er steeds meer verschil. Vorig jaar wilde ik al graag een jas met nepbont in het zwart (of met panterprint) maar vond ik de jassen steeds niet een fijne lengte. Dan werd ik er wel echt mega in. Daarom dat ik maar door bleef kijken. Bij Sans-Online kun je tegenwoordig ook via AfterPay betalen en dus bestelde ik naast deze korte ook een langer model. Eigenlijk had ik gedacht dat ik deze jas met nepbont te kort zou vinden maar hij is juist goed. En heerlijk zacht! De jas sluit door middel van drukknopen en is ideaal voor de koudere herfstdagen.

Korte tussenjas dames van nepbont zwart

Korte zwarte tussenjas van nepbont

Bomberjas 

Als puber was ik verknocht aan mijn bomberjack. Later had ik nog een paar keer een bomberjas maar dan een model dat paste bij die tijd. De laatste jaren had ik echter geen bomberjack meer en ik wilde graag naast de 2 vrouwelijke jassen nog een sportief model. Deze met leren mouwen en het stoffen lijf vond ik ideaal. En voor die € 15 (!!) euro kon ik hem niet laten gaan. Hij is echt ideaal en ik voel me er heel goed in. Al meerdere keren heb ik er allerlei complimenten over gehad en ik ben er heel blij mee.

Lees ook: Ik Beken

bomberjack met leren mouwen

Korte bomberjack met leren mouwen tussenjas dames sale

 

Klaar voor de herfst

Ik ben dus klaar voor de herfst met deze 3 jassen. Alle 3 de tussenjassen kocht ik in de sale bij Sans-Online en 2 ervan heb ik gekregen. Welke jas vind jij het leukste?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

trends tussenjassen dames 2018-2019 shoplog sale sans-online

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Jeanine

  Leuke jassen, Kimberly! Ik ben fan van de bikerjas. Zo stoer.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel! Liefde voor de bikerjas hoor.

 • Rianne

  Leuke jassen!!!
  Hier eerst nog even wat kilo’s kwijt dan ga ik ook weer opzoek.
  Zal volgend jaar wel worden ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dank je wel! Er is een hoop te vinden dit seizoen, ik werd er helemaal blij van 🙂

 • Kimberley

  Lekker hoor!

 • Roos

  Leuk

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *