fashion musthaves deze winter
Moms Fashion

Mijn fashion must haves voor curvy vrouwen

Jarenlang was het mijn plan om een eigen kledingwinkel te starten en waar het leven duidelijk anders liep vind ik mode nog steeds ontzettend leuk! Voor deze winter heb ik nog een aantal fashion must haves die ik echt heel graag wil hebben. Welke dat zijn laat ik je in deze blog zien, laat je inspireren!

Mode voor curvy vrouwen

Met mijn maat 42/ 44 val ik onder de noemer van midsize curvy vrouwen. En voor deze vrouwen is het vaak toch even harder zoeken naar fijne en fashionable kleding die ook nog eens lekker zit. Comfortabele kleding vind ik zelf heel erg belangrijk, vooral sinds ik thuis werk als zzp’er. Ik woon op het moment in mijn huispakken en wil graag wat comfortabele outfits die ook fashionable zijn.

Een goede en leuke regenjas

Op Instagram zie ik veel vrouwen intens gelukkig zijn met de regenjassen van America Today. Logisch ook want het weer in Nederland houdt vaak behoorlijk wat te wensen over. De regenjas die ik heel graag wil is er in allerlei kleuren en ik vind deze oranjerode kleur werkelijk fantastisch! De regenjas lijkt me heerlijk op die schooldagen waarop ik Evi naar school breng met dat typische regenweer met wind en regen. Een paraplu is dan niet ideaal dus een regenjas lijkt me dan wel heel fijn. Ook een Airforce jas dames is een goede optie want dat zijn fijne, warme jassen.          

Comfortabele jeans voor vollere vrouwen

Slagen voor een goede jeans is een redelijke opgave. Voor iedere vrouw wel geloof ik. Het “zwaartepunt” van mijn lichaam zit bij mijn dijen en heupen, dat houdt in dat jeans voor mij vaak te ruim in mijn taille zitten maar te strak bij mijn dijen en billen. In het verleden kocht ik al vaker jeans van Mango en deze zaten erg prettig. De andere prachtige skinny van Comma zou veel stretch moeten hebben waardoor hij me ideaal lijkt om over mijn dijen en billen heen te heen. De skinnyjeans lijkt me ideaal om bijvoorbeeld te combineren met mijn Dr. Martens, maar ook met cowboylaarzen is de skinnyjeans helemaal on trend.             

Fluwelen omslagtop

Dit seizoen is fluweel een enorme trend voor kleding. Vorig jaar had ik al een aantal mooie producten gevonden maar deze fluwelen omslagtop van America Today vind ik werkelijk prachtig. Ik vind hem tof op een stoere jeans maar ook classy op een zwarte jeans – zoals dus die prachtige skinnyjeans van hierboven – of op een pantalon. Groot voordeel is dat dit soort omslagtops fantastisch zijn voor vrouwen met grote borsten. Je borsten hebben de ruimte maar door het smalle stuk op je taille benadruk je jouw taille. Ideaal!

Paars als trendkleur

Paars is DE trendkleur van deze winter en zeker ook als curvy vrouw kan je deze kleur fijn combineren. Vroeger vond ik bodystockings verschrikkelijk maar tegenwoordig is het comfort aanzienlijk verbeterd. Deze prachtige paarse bodystocking (van America Today) zie ik al voor me gecombineerd met een high waist jeans of een mooie midi rok. De fluffy paarse trui (van Mango) lijkt me heerlijk in combinatie op een basic jeans of op een leren broek. Toffe boots of comfy sneakers eronder en je bent klaar voor de dag.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»