mama blogger gezocht voor Beebs and Moms
Blogs voor bloggers Moms

Wil jij bloggen voor Beebs and Moms?

Beebs and Moms is aan het groeien en ik ook, daarom een stap voor de site die ik behoorlijk spannend vind! Ik ben namelijk op zoek naar de allertofste moeders (en vaders) die op vaste basis willen gaan bloggen voor Beebs and Moms 🙂 Waarom en wat ik precies zoek maar ook wat ik jou kan bieden lees je allemaal in deze blog!

Waarom zoek ik bloggers voor Beebs and Moms?

Sinds 2016 is de site online en waar de website startte als mijn persoonlijke online dagboek, is dat tegenwoordig wel anders. De site bevat allerhande inspiratie en nagenoeg altijd van mijn hand. Het lijkt me juist heel erg leuk om van Beebs and Moms meer een platform te gaan maken, met allerlei verschillende inspiratie en visies. Zo ben ik zelf met een dochter van bijna 8 ver van de luiers vandaan, maar is dat natuurlijk wel voor veel moeders een fijn onderwerp om over te lezen. Daarbij vraagt mijn coaching aan moeders steeds meer tijd en door andere bloggers in te zetten kan ik daar meer tijd voor creëren. Win-Win dus.

Schrijven voor een blog

Yesssssss, het schrijven van jouw verhalen en delen van jouw hersenspinsels is ontzettend leuk! Zelf ben ik ook begonnen met het schrijven voor een andere blog waarna ik dusdanig enthousiast was dat ik met Beebs and Moms startte. Maar ik kan het me zomaar voorstellen dat je tegen de kosten en het vele onderhoud van een blog op kijkt. (Gast)bloggen voor een reeds bestaande blog is dan dus ideaal!

Een team van bloggers

Beebs and Moms is natuurlijk een blog voor moeders en is qua onderwerpen breed. Juist omdat ik denk dat moeders geen beknopte interesses hebben vind ik het belangrijk om een team van bloggers te hebben. Ik ben dus op zoek naar de allertofste vrouwen die persoonlijke, gedegen blogs kunnen schrijven maar ook vrouwen die hun creativiteit met ons willen delen! De eerste dames zijn al geselecteerd en ik zal hen binnenkort voorstellen aan je, dan weet je in ieder geval al meer over de blogs die je van hen kan gaan verwachten.

Waar zoek ik naar in mijn gastbloggers?

  • (Stief/ Pleeg) Moeders – tussen de 25 en 45 jaar
  • Regelmaat – Ik zoek dames die wekelijks / om de week / iedere maand een blog van minimaal 300 woorden kunnen aanleveren over het leven als moeder en alle aanverwante zaken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Ben je een vader en vind jij het leuk om jouw ervaringen als vader te delen? Ook dan vind ik het hartstikke leuk als jij voor B&M zou willen schrijven.

Wat kan ik je bieden?

  • Wel de lusten, niet de lasten van het bloggen – lekker schrijven zonder het onderhoud en kosten die bij een blog komen kijken.
  • Een ontzettend tof platform met de allerleukste volgers om jouw verhalen en schrijfsels op te delen.
  • Bereik op Instagram en Facebook.
  • Een heel tof team van bloggers.
  • Ik kan je geen vergoeding bieden maar op den duur ( bij wederzijdse tevredenheid) kan je wel producten testen en daar de reviews over schrijven. De producten mag je dan uiteraard houden.

Enthousiast over het bloggen?

Ik snap heel goed als je er nu razend enthousiast over bent en aan de slag zou willen als blogger voor B&M. Stuur me in dat geval dan een mailtje waarin jij je kort voorstelt via de onderstaande knop. In geval van veel interesse wordt er een bekeken wie er de beste match zal vormen met Beebs and Moms

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»