Search here...
TOP
Beebs and Moms

Over Beebs and Moms; Wie zit er achter deze site?

Hi, ik ben Kimberly!

Ik ben mama van Evi (2012), getrouwd met Patrick, verslaafd aan Netflix en Social Media. Op Beebs and Moms schrijf ik over van alles en nog wat uit mijn leven. Daardoor is Beebs and Moms een Lifestyleblog waar je o.a. blogs vind over Lifestyle, Mode, Beauty, Food, Reviews, Beebs, Moms en over mij Persoonlijk.

Naast het bloggen coach ik met moeders die hun inner badass naar boven willen halen Deze coaching bied ik online aan, maar ook één – op – één bied ik coaching aan.

 

Hoe is Beebs and Moms ontstaan?

Tijdens mijn zwangerschap leek het me erg leuk om een eigen blog te starten. Toentertijd heb ik het wel een beetje naar gekeken maar ik vond het te spannend om daadwerkelijk ook door te zetten. Ik wist niet zo goed waar ik over moest schrijven behalve over mijn zwangerschap en was bang dat ik anderen niet zou boeien met mijn blogs.

Na een aantal maanden met veel plezier als gastblogger te hebben geblogd voor een andere site begon het toch wel te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Een blog helemaal van mij en dat ik kon vormen naar mijn eigen wensen. En zo is Beebs and Moms ontstaan in Augustus 2016. Het was wel even zoeken naar een naam die bij mij paste en die beschikbaar was. Ik wilde graag iets stoers en daar ben ik volgens mij met Beebs and Moms mee geslaagd. Beebs? Ja, ik noem namelijk Evi sinds ze geboren is liefkozend mijn beeb. Oh en het is dus niet Biebs and Moms 😉 

Voor de eigenwijze en #badassmoeders

Beebs and Moms is een eigenzinnige, persoonlijke, informatieve lifestyleblog voor moeders met op zijn tijd een snufje zelfspot – omdat het leven al serieus genoeg is. Dat het ouderschap soms voelt als die ene puzzel waarvan het laatste stukje ontbreekt, biedt genoeg inspiratie voor talloze artikelen. Bijvoorbeeld over opvoeden, lifestyle, DIY, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken schuw ik niet. Zo bied ik inmiddels ook een podium aan vrouwen die onverhoopt te maken kregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje. Met Beebs and Moms richt ik mij tot de moeders die net zo eigenwijs zijn als hun kind: De moeders die hun eigen weg bepalen en doen waar zij gelukkig van worden. 

Beebs and Moms op Social Media

Je kunt Beebs and Moms ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Ik vind het leuk als je me via Social Media volgt en hoop je daar snel te zien!

Samenwerken met Beebs and Moms?

Hartstikke leuk als je wil samenwerken met Beebs and Moms! Beebs and Moms staat bij de KVK ingeschreven en is mijn bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden om samen te werken. Alle mogelijkheden voor samenwerkingen lees je uitgebreid op de Samenwerkingspagina