Search here...
Beebs and Moms
TOP
Beebs and Moms

Over Beebs and Moms; Wie zit er achter deze site?

Hi, Ik ben Kimberly!

Ik ben mama van Evi (2012), getrouwd met Patrick, verslaafd aan Netflix en Social Media. Op Beebs and Moms schrijf ik over van alles en nog wat uit mijn leven. Daardoor is Beebs and Moms een Persoonlijke Mamablog waar je blogs vind over Lifestyle, Mode, Food, Reviews, Beebs, Moms en over mij Persoonlijk.

Naast het bloggen ben ik coach Zwangerschapsverlies waarbij ik vrouwen coach die onverhoopt te maken hebben gekregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje.

Hoe is Beebs and Moms ontstaan?

Tijdens mijn zwangerschap leek het me erg leuk om een eigen blog te starten. Toentertijd heb ik het wel een beetje bekeken maar ik vond het te spannend om daadwerkelijk ook door te zetten. Ik wist niet zo goed waar ik over moest schrijven behalve over mijn zwangerschap en was bang dat ik anderen niet zou boeien met mijn blogs.

 

Beebs and Moms

Na een aantal maanden met veel plezier als gastblogger te hebben geblogd voor een andere site begon het toch wel te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Een blog helemaal van mij en dat ik kon vormen naar mijn eigen wensen.  En zo is Beebs and Moms ontstaan in Augustus 2016. Het was wel even zoeken naar een naam die bij mij paste en die beschikbaar was. Ik wilde graag iets stoers en daar ben ik volgens mij met Beebs and Moms mee geslaagd. Beebs? Ja, ik noem namelijk Evi sinds ze geboren is liefkozend mijn beeb. Oh en het is niet biebs 😉

En nu?

Beebs and Moms is een eigenzinnige, persoonlijke, informatieve mamablog met op zijn tijd een snufje zelfspot – omdat het leven al serieus genoeg is. Dat het ouderschap soms voelt als die ene puzzel waarvan het laatste stukje ontbreekt, biedt genoeg inspiratie voor talloze artikelen. Bijvoorbeeld over opvoeden, lifestyle, DIY, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken schuw ik niet. Zo bied ik inmiddels ook een podium aan vrouwen die onverhoopt te maken kregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje.

Social Media

Je kunt Beebs and Moms ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Ik vind het leuk als je me via Social Media volgt en hoop je daar snel te zien!

 

Liefs Kimberly

Beebs and Moms @ Instagram

  • Of ik afgelopen zondag heel quasinonchalant met een Schotse Hooglander?
  • Gisteravond had ik een bloggersdate met deze leuke dames! Eerst
  • Toos makeup loos maar IDGAF Met mn meisje op de
  • Nou deze meid gaat vandaag op de foto samen haar
  • De komende week staan er allemaal mooie dingen op de
  • Ik ontdekte laatst de Goodiebox en deze was gevuld met
  • Vandaag is dan echt het eerste sterretjescaf in Haarlem Zo
  • Ohhhh jongens ik vind het zo spannend! Een paar maanden