Search here...
Beebs and Moms
TOP
Beebs and Moms

Over Beebs and Moms; Wie zit er achter deze site?

Hi, ik ben Kimberly!

Ik ben mama van Evi (2012), getrouwd met Patrick, verslaafd aan Netflix en Social Media. Op Beebs and Moms schrijf ik over van alles en nog wat uit mijn leven. Daardoor is Beebs and Moms een Persoonlijke Mamablog waar je blogs vind over Lifestyle, Mode, Food, Reviews, Beebs, Moms en over mij Persoonlijk.

Naast het bloggen coach ik met Lief Gedragen vrouwen die onverhoopt te maken hebben gekregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje. Ik gebruik daar altijd de term “Zwangerschapsverlies” voor omdat dit een brede term is waar liefde vanuit komt. Met Lief Gedragen help ik de moeders hun verlies te verweven in hun leven waardoor zij door kunnen met hun leven, meer balans ervaren en handvatten hebben om met hun verlies om te gaan. Daarnaast ondersteun ik moeders door met hen mee te denken over manieren om met hun verlies om te gaan. Deze coaching bied ik online aan, maar ook één – op – één bied ik coaching aan. Daarnaast geef ik workshops aan moeders met zwangerschapsverlies en Instagram-trainingen middels een besloten pagina op Instagram. 

Hoe is Beebs and Moms ontstaan?

Tijdens mijn zwangerschap leek het me erg leuk om een eigen blog te starten. Toentertijd heb ik het wel een beetje bekeken maar ik vond het te spannend om daadwerkelijk ook door te zetten. Ik wist niet zo goed waar ik over moest schrijven behalve over mijn zwangerschap en was bang dat ik anderen niet zou boeien met mijn blogs.

Na een aantal maanden met veel plezier als gastblogger te hebben geblogd voor een andere site begon het toch wel te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Een blog helemaal van mij en dat ik kon vormen naar mijn eigen wensen. En zo is Beebs and Moms ontstaan in Augustus 2016. Het was wel even zoeken naar een naam die bij mij paste en die beschikbaar was. Ik wilde graag iets stoers en daar ben ik volgens mij met Beebs and Moms mee geslaagd. Beebs? Ja, ik noem namelijk Evi sinds ze geboren is liefkozend mijn beeb. Oh en het is dus niet Biebs and Moms 😉 

Voor de eigenwijze moeders

Beebs and Moms is een eigenzinnige, persoonlijke, informatieve mama- en lifestyleblog met op zijn tijd een snufje zelfspot – omdat het leven al serieus genoeg is. Dat het ouderschap soms voelt als die ene puzzel waarvan het laatste stukje ontbreekt, biedt genoeg inspiratie voor talloze artikelen. Bijvoorbeeld over opvoeden, lifestyle, DIY, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken schuw ik niet. Zo bied ik inmiddels ook een podium aan vrouwen die onverhoopt te maken kregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje. Met Beebs and Moms richt ik mij tot de moeders die net zo eigenwijs zijn als hun kind: De moeders die hun eigen weg bepalen en doen waar zij gelukkig van worden. 

Social Media

Je kunt Beebs and Moms ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Ik vind het leuk als je me via Social Media volgt en hoop je daar snel te zien!

Samenwerken met Beebs and Moms?

Hartstikke leuk als je wil samenwerken met Beebs and Moms! Beebs and Moms staat bij de KVK ingeschreven en is mijn bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden om samen te werken. Alle mogelijkheden voor samenwerkingen lees je uitgebreid op de Samenwerkingspagina

BEEBS AND MOMS @ INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.