Search here...
TOP

Coach

Een online coach voor moeders?

Als moeder ben je al vaak druk zat, druk met werken, het huishouden, de kinderen, je sociale leven en dan ben jij er zelf ook nog. Zoeken naar wat voor jou belangrijk is en waar jij van oplaad is essentieel om gelukkig te zijn in je leven. 

Coaching voor moeders

Maar weet je? Juist doordat je moeder bent weet jij dondergoed hoe je prioriteiten kunt stellen. Met mijn coaching voor moeders help ik jou om jouw kennis naar boven te halen. Ik leer je nieuwe technieken en ondersteun jou in je proces. Naast moeder ben ik GGZ-Agoog en coach waardoor ik jou als geen ander kan ondersteunen en uitdagingen kan bieden. Oefeningen / uitdagingen die jou helpen om nog beter prioriteiten te stellen, de pluspunten aan jezelf kan laten benoemen, meer balans helpen krijgen, je leren goed voor jezelf te zorgen waardoor je meer kunt genieten van het moederschap.

En het maakt niet uit of je een (thuis)werkende moeder bent, een thuisblijvende moeder, een nieuwe moeder of al jaren moeder bent. De coaching voor moeders wordt aangepast aan jouw behoeftes en doelen. Want je bent meer dan alleen mama, jij bent ook jezelf en daar mag jij gewoonweg je tijd voor nemen!

 

Online coach sessies voor moeders

Naast de online cursussen en workshops bied ik ook de mogelijkheid om online coach sessies met mij te hebben. Zelfs in combinatie met een dag coaching waarin wij de hele dag samen aan de slag zullen gaan. Zo zul je meer balans gaan ervaren, (in)zien waar jouw krachten liggen en weten wat jou energie geeft. Het moederschap is namelijk hartstikke leuk en wanneer jij goed voor jezelf weet te zorgen, dan kan jij ook goed voor anderen zorgen. Maar ook (nog) meer genieten van het moment, van je kinderen en het zijn wie je bent.

 

Genieten van het moederschap

Ik vind het heel belangrijk om laagdrempelige coaching te bieden, te kijken waar jouw vragen liggen, de pijnpunten en hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Daarom is het ook mogelijk om in de avonden wanneer de kinderen in bed liggen wanneer je oppas hebt coaching van mij te krijgen. Want wanneer jij ontspannen bent komen we een stuk verder tijdens onze afspraken! En zo help ik je op een liefdevolle manier naar een jij die volop kan genieten van het moederschap.

Via de iconen hieronder kom je op de pagina’s waar je meer informatie leest over alle mogelijkheden met betrekking tot de coaching. Wil je meer weten? Stuur me dan gerust een berichtje!


Tell me more over de online coaching!


ONLINE CURSUS VOOR MOEDERS

Wat bied ik als coach aan moeders?

Investeren in jezelf, omdat je meer bent dan alleen moeder! Je bent het waard om de tijd te nemen en de beste versie van jezelf te zijn. Met het online aanbod en de individuele coaching wil ik jou als coach de manier bieden die het beste bij jou past.Online cursus #badassmoeders

Op je eigen tempo een maand lang aan oefeningen werken en ook een badass moeder worden. Zo één die goed voor zichzelf zorgt, eerder de pluspunten aan zichzelf ziet en prioriteiten stelt waardoor zij meer kan genieten van haar moederschap.Individuele coaching voor moeders

De gepersonaliseerde en diepgaande vorm van coaching die ik bied. Deze bestaat in de vorm van de #badassmoeders en voor de moeders na het verlies van hun baby. Samen kijken we waar jouw wensen liggen en stellen we een plan op voor jouw coaching.E-book voor #badassmoeders

Op je gemak thuis de basis voor meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen doornemen? Dat kan door middel van het e-book voor #badassmoeders! In dit e-book lees je onder andere waardoor moeders meer verantwoordelijkheid voelen dan veel vaders. Maar uiteraard lees je nog veel meer over hoe jij gelukkig kan gaan worden wanneer je voor de spiegel staat.Coaching voor online ondernemers

Authentiek blijven en doen waar je gelukkig van wordt? Dat ligt binnen jouw bereik! Je kan namelijk als online ondernemer heel goed doen wat jou blij maakt. Ik kijk tijdens de coaching mee naar wat jouw kracht is, denk met je mee voor content, hoe jij je kan onderscheiden en dat allemaal door authentiek te blijven. Vind je het lastig om jezelf online te laten zien? Ook daar help ik je mee als coach.


E-BOOK #BADASSMOEDERS

Meer geluk door zelfzorg
en zelfvertrouwen

€ 23,50

Met dit e-book voor #badassmoeders wil ik jou laten inzien hoe leuk jij zelf bent. Jij, mijn beste vrouw, bent het meer dan waard om dat zelf te gaan (in)zien. Dat jij in de spiegel kijkt en als eerste de leuke dingen ziet van jezelf in plaats van de dingen die je niet leuk vindt. De stemmen van anderen wil ik je helpen om opzij te zetten en dan wil ik je ook nog eens gaan helpen om te beseffen dat zelfzorg een essentieel onderdeel van het leven is. Ja, ook als moeder en als vrouw is dat een zeer belangrijk deel van jouw leven.

Gun het jezelf om dit e-book te kopen en te investeren in jezelf. Met ruim 68 pagina’s aan (achtergrond)informatie, tips, trucs en oefeningen maar ook ruim 15 pagina’s aan bonussen ga jij ontzettend veel aan dit e-book hebben!


Meer weten!


Contact opnemen


Stuur vrijblijvend een mailtje