Search here...
TOP

Een online coach voor moeders?

Als moeder ben je al vaak druk zat, druk met werken, het huishouden, de kinderen, je sociale leven en dan ben jij er zelf ook nog. Zoeken naar wat voor jou belangrijk is en waar jij van oplaad is essentieel om gelukkig te zijn in je leven.

Coaching voor (ondernemende) moeders

Maar weet je? Juist doordat je moeder bent weet jij dondergoed hoe je prioriteiten kunt stellen. Met mijn coaching voor moeders help ik jou om jouw kennis naar boven te halen. Ik leer je nieuwe technieken en ondersteun jou in je proces. Naast moeder ben ik GGZ-Agoog en coach waardoor ik jou als geen ander kan ondersteunen en uitdagingen kan bieden. Oefeningen / uitdagingen die jou helpen om nog beter prioriteiten te stellen, de pluspunten aan jezelf kan laten benoemen, meer balans helpen krijgen, je leren goed voor jezelf te zorgen waardoor je meer kunt genieten van het moederschap.

En het maakt niet uit of je een (thuis)werkende moeder bent, een thuisblijvende moeder, een nieuwe moeder of al jaren moeder bent. De persoonlijke coaching voor moeders wordt aangepast aan jouw behoeftes en doelen. Want je bent meer dan alleen mama, jij bent ook jezelf en daar mag jij gewoonweg je tijd voor nemen!

Online coach sessies voor moeders

Naast de online cursussen en bied ik ook de mogelijkheid om online coach sessies met mij te hebben. Met het persoonlijke coachingstraject gaan wij samen 3 maanden aan de slag, om de week hebben we met elkaar een online gesprek. Op deze manier zal je meer balans gaan ervaren, (in)zien waar jouw krachten liggen en weten wat jou energie geeft. Je zal leren hoe jij jezelf een prioriteit kan maken in plaats van jezelf steeds weg te schuiven voor de kinderen of andere verantwoordelijkheden. Het moederschap is namelijk hartstikke leuk en wanneer jij goed voor jezelf weet te zorgen, dan kan jij ook goed voor anderen zorgen. Maar ook (nog) meer genieten van het moment, van je kinderen en het zijn wie je bent.

Genieten van het moederschap

Als coach voor moeders vind ik het heel belangrijk om laagdrempelige coaching aan jou te kunnen bieden, te kijken waar jouw vragen liggen, de moeilijkheden die je ervaart en hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Daarom is het ook mogelijk om in de avonden wanneer de kinderen in bed liggen of wanneer je oppas hebt online coaching van mij te krijgen. Want wanneer jij ontspannen bent komen we een stuk verder tijdens onze afspraken! En zo help ik je op een liefdevolle manier naar een jij die volop kan genieten van het moederschap.

Via de knoppen hieronder kom je op de pagina’s waar je meer informatie leest over alle mogelijkheden met betrekking tot de coaching. Wil je meer weten? Stuur me dan gerust een berichtje!

Wat heb ik jou te bieden als coach voor moeders?

Als coach ben ik jouw grootste cheerleader terwijl ik de duimschroeven af en toe flink aandraai. Om verandering voor elkaar te krijgen zal je zelf ook flink je best moeten doen. Ik begeleid je op weg naar meer geluk door zelfzelf en zelfvertrouwen. Investeren in jezelf, omdat je meer bent dan alleen moeder is ongelooflijk belangrijk! Je bent het waard om de tijd te nemen en de beste versie van jezelf te zijn. Ik beloof je geen gouden bergen aan het einde van die drie maanden of na het doen van de cursus. Persoonlijke ontwikkeling is een proces waar ik jou een ontzettend goede kickstart in zal geven. Zo heb je de kennis en inzichten om je ontwikkeling voort te zetten en de badass moeder te worden die je voor ogen hebt.

Coachingsaanbod

Om jou op de manier te kunnen ondersteunen die het beste bij jou past, heb ik een aantal mogelijkheden die jou verder kunnen helpen. Het aanbod is vooral verschillend in de hoeveelheid informatie die je krijgt, de persoonlijke aandacht en de tijd die je er zelf in moet investeren.

Aanbod #badassmoeders

Deze online cursus is ideaal voor wanneer je graag op je eigen tempo aan de slag wilt gaan met oefeningen. De cursus bestaat uit een werkboek en verschillende video’s. Je hebt 3 maanden toegang tot de cursus én in plaats van een webinar of groepssessie doen we een persoonlijke onlinesessie t.w.v. € 74,00.Zo kan ik met je meekijken en je op maat tips geven die jou die extra boost zullen geven. Zo zal jij ook een badass moeder worden. zo’n moeder die goed voor zichzelf zorgt, eerder de pluspunten aan zichzelf ziet en prioriteiten stelt waardoor zij meer kan genieten van haar moederschap.

€ 97,00

Op je gemak thuis de basis voor meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen doornemen? Dat kan door middel van het e-book voor #badassmoeders! In dit e-book vind je veel bruikbare tips, duidelijke voorbeelden en informatie over hoe jij ook meer geluk zal kunnen gaan ervaren. Het e-book richt zich vooral op zelfzorg, prioriteiten stellen en zelfvertrouwen.

Het e-book is bijvoorbeeld ideaal om op je gemak te lezen op de bank onder een dekentje of in de zon in de tuin. Gemakkelijk aan je eigen zelfontwikkeling werken, ideaal!

Gun het jezelf om dit e-book te kopen en te investeren in jezelf. Met ruim 68 pagina’s aan (achtergrond)informatie, tips, trucs en oefeningen maar ook ruim 15 pagina’s aan bonussen ga jij ontzettend veel aan dit e-book hebben!

€ 23,50

Dit is de meest gepersonaliseerde coaching die ik bied. Tijdens het persoonlijke traject gaan we samen 3 maanden aan de slag zodat jij een flinke vooruitgang in je persoonlijke ontwikkeling zal merken. Dit traject wordt volledig aangepast aan jouw behoeftes en is als een op maat gemaakte jas. Om de week hebben we een online sessie en in de tussentijd zal ik je oefeningen meegeven. Ook heb je toegang tot de cursus voor badass moeders.

Ben jij op zoek naar een enorme boost in je zelfvertrouwen, zelfzorg en balans? Dan is dit hét traject voor jou!

€ 697,00

Aanbod voor ondernemende moeders

Wat kan jij doen om als ondernemende moeder om balans te gaan ervaren tussen je moederschap en ondernemerschap zonder schuldgevoelens? Dit e-book biedt jou de achtergrondinformatie over de ontwikkeling van vrouwelijke ondernemers, bergen aan tips en duidelijke oefeningen zodat jij op je gemak kan investeren in jouw groei als ondernemende moeder.

€ 23,50

Een online cursus die zich richt op het ondernemen als moeder? Prioriteiten leren stellen, balans aanbrengen en stoppen met schuldgevoelens? Deze cursus zal jou ondersteunen in je proces zodat jouw bedrijf bij jou zal passen als een op maat gemaakt pak.

Geen webinars maar juist inclusief een korte persoonlijke sessie t.w.v. € 74,00. Zo weet jij zeker dat jouw bedrijf én jij ontzettend zullen groeien.

€ 97,00

Als ondernemende moeder is het belangrijk om jezelf te laten zien aan jouw potentiële klanten. Maar wat nou als jij jezelf steeds voorneemt om foto’s te maken van jezelf en nergens tevreden mee bent zodat je alle gemaakte foto’s weer verwijdert? Balans en zelfvertrouwen zijn ontzettend belangrijk als ondernemer én als moeder. Dit persoonlijke traject ondersteunt jou op het gebied van moederschap én als ondernemer zodat jij meer balans zal ervaren.

€ 697,00

Meer informatie?

Ben je net zo enthousiast maar heb je nog wat vragen over wat ik als coach voor (ondernemende) moeders voor jou kan betekenen of misschien twijfel je welke cursus/ e-book geschikt is voor jou? Dat kan natuurlijk, geen enkel probleem als je me dan een mailtje stuurt. Ik help je graag verder!