Search here...
TOP

Samenwerken met Beebs and Moms?

Hartstikke leuk dat je met Beebs and Moms zou willen samenwerken! Het lijkt me heel fijn als we samen tot een goede en leuke samenwerking kunnen komen. Wel vind ik het belangrijk om te vermelden in artikelen dat het gaat om een samenwerking, dat ik een artikel heb ontvangen (barterdeal) of dat ik een vergoeding heb ontvangen. Wel zo eerlijk naar mijn volgers. 

Mogelijke samenwerkingen

Een samenwerking met Beebs and Moms hoeft niet perse om een artikel te gaan maar zou ook via mijn Social Media kunnen gaan.

Bij samenwerkingen kun je bijvoorbeeld denken aan een advertorial, winactie, review, verslagen over uitjes en reizen of exposure via social media (Facebook en/ of Instagram) . Ook bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een link in een reeds online artikel. Let er bij een samenwerking op dat daar kosten aan verbonden zijn.

Op Beebs and Moms zal ik alleen passende en unieke content plaatsen. Daardoor kan ik garanderen dat de artikelen bij mijn lezers passen. Onder andere met Sans-Online, DeLeuksteTaartenShop, Drukwerkdeal, Duinrell en Footway heb ik fijne samenwerkingen gehad. Met Goodiebox heb ik een fijne maandelijks terugkerende samenwerking.

Wat kan ik jou bieden als blogger en content creator?

Beebs and Moms is een groeiende lifestyleblog voor moeders met veel interactie met de volgers van de blog. Via Google worden de artikelen op de blog steeds vaker gevonden en de waardes van de site nemen toe. Maandelijks trekt de website gemiddeld zo’n 10.000 unieke bezoekers

De Social Media van Beebs and Moms blijven groeien en daardoor groeit het bereik ook. Passen jij en het merk dat je vertegenwoordigt goed bij de content van Beebs and Moms? Stuur me dan een mail, dan reageer ik zo snel mogelijk.

Wil je me graag op de hoogte houden van bepaalde producten of merken die goed passen bij Beebs and Moms? Dan kan dat uiteraard via (pers)berichten. Deze kunnen via de e-mail naar mij worden gestuurd.

Beebs and Moms staat ook op de Bloggers Marktplaats bij Linkpizza. Via hen kun je makkelijk bekijken wat de mogelijkheden bij Beebs and Moms voor samenwerkingen. Bekijk mijn volledige Mediakit in LinkPizza .

Ik sta met Beebs and Moms ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor kan ik gespecificeerde rekeningen bieden en weet jij dat je met een gedreven en serieuze onderneemster te maken hebt. Het KvK – nummer van Beebs and Moms is: 71000879.

Beebs and Moms

De bloggers van B&M

Kimberly Profielfoto

Kimberly

Coach, blogger, eigenaar en redactie www.beebsandmoms.nl

Manon - mijn dochter heeft een bootschedel

Manon

Eigenaresse Love2Give handgemaakte cadeaus 
blogger www.beebsandmoms.nl

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken?

Je kunt me vrijblijvend een e-mail sturen. Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hopelijk tot een goede samenwerking komen.

 

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.