Search here...
Beebs and Moms
TOP
Samenwerken

Samenwerken

Geïnteresseerd in samenwerken met Beebs and Moms?

Hartstikke leuk dat je met Beebs and Moms zou willen samenwerken! Het lijkt me heel fijn als we samen tot een goede en leuke samenwerking kunnen komen. Wel vind ik het belangrijk om te vermelden in artikelen dat het gaat om een samenwerking, dat ik een artikel heb ontvangen (barterdeal) of dat ik een vergoeding heb ontvangen. Wel zo eerlijk naar mijn volgers. Ik zal dus geen artikel plaatsen als ik niet mag vermelden dat het een samenwerking betreft.

Verschillende samenwerkingen

Een samenwerking hoeft niet per se een artikel te betreffen maar zou ook via mijn social media kunnen verlopen. Bij samenwerkingen kun je bijvoorbeeld denken aan een advertorial, winactie, review, verslagen over uitjes en reizen of exposure via social media. Ook bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een link. Let er hierbij wel op dat daar kosten aan verbonden zijn.

Aangezien Beebs and Moms een persoonlijke mamablog is zal ik op Beebs and Moms alleen passende content plaatsen. Daardoor kan ik garanderen dat de artikelen bij mijn lezers passen. Onder andere met Fotofabriek, Sans-Online, DeLeuksteTaartenShop en Footway heb ik fijne samenwerkingen gehad.

Wat kan ik bieden?

Beebs and Moms is een groeiende persoonlijke blog met veel interactie met de volgers van de blog. Via Google worden de artikelen op de blog steeds vaker gevonden en de waardes van de site nemen toe. De social media van Beebs and Moms blijven groeien en daardoor groeit het bereik ook. Kunnen jij of het merk dat je vertegenwoordigd zich goed vinden in een groeiende persoonlijke mamablog? Dan vind ik het erg leuk als je contact opneemt met me.

Wil je me graag op de hoogte houden van bepaalde producten of merken die goed passen bij Beebs and Moms? Dan kan dat uiteraard via (pers)berichten. Deze kunnen via de e-mail naar mij worden gestuurd.

Samenwerkingsmogelijkheden

Beebs and Moms staat ook op de Bloggers Marktplaats bij Linkpizza. Via hen kun je makkelijk bekijken wat de mogelijkheden bij Beebs and Moms voor samenwerkingen. Bekijk mijn volledige Mediakit in LinkPizza of via de afbeelding hieronder.

 

KvK

Beebs and Moms staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor kan ik gespecifieerde rekeningen bieden en weet jij dat je met een gedreven en serieuze onderneemster te maken hebt. Het KvK – nummer van Beebs and Moms is: 71000879.

Contact opnemen

Je kunt me vrijblijvend een e-mail sturen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@beebsandmoms.nl. Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hopelijk tot een goede samenwerking komen. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Beebs and Moms @ Instagram

  • Gisteren ging ik met Evi bloemen plukken in de pluktuin
  • Gister genoot ik van het heerlijke weer van man en
  • De paashaas heeft vrij de komende 2 weken dus ik
  • Kiek dr gieren van het lachen  Ik kan er
  • I sometimes do bad things  staat er op mn
  • Behind the scenes en al dat voelt speciaal h Lekker
  • Just my natural face Ik kan er weinig aan doen
  • Boer zoekt vrouw maar dan net anders Wat hebben we