Duinrell Rick de Kikker
Recente berichten Reizen en uitjes

Een dagje uit naar Duinrell en eten bij La Place

Duinrell in Wassenaar kennen we allemaal wel. Maar dat je er nu ook lekker kunt eten bij La Place, dat wist je waarschijnlijk niet. Vanaf 19 april is namelijk het nieuwe La Place restaurant in Duinrell geopend. Wij gingen een dagje uit naar Duinrell en aten bij het nieuwe restaurant van La Place. In deze blog lees je wat wij daarvan vonden.

Duinrell in Wassenaar

Duinrell ligt in Wassenaar, voor ons zo’n 40 minuten rijden. Een prima afstand voor een dagje uit, zeker omdat de meeste pretparken voor ons een stuk verder weg zijn. Efteling ligt op een uur en 40 minuten en Toverland ligt bijvoorbeeld op bijna 2 uur rijden. Dat zorgt ervoor dat een dagje uit ook echt een dagje uit is voor ons.

Dagje uit Duinrell en La Place

Attractiepark Duinrell

Met schoolreisjes ging ik vroeger ook een dagje uit naar Duinrell en het was altijd heel groot in mijn geheugen. Er is genoeg te doen maar heel groot is het park niet. Omdat Evi niet in achtbanen durft zijn wij vooral bij de speeltuinen, de botsauto’s, de monorail en het eerste gebied van het attractiepark geweest. Prima want als je kind het naar het zin heeft dan ben jij als ouder ook ontspannen. Het was prachtig weer toen we er waren en wij zaten in het zonnetje terwijl Evi kon spelen in de speeltuin.

Play kwek show Duinrell
Play Kwek Show Duinrell 2019

Er waren een aantal dingen die ons als ouder opviel. Her en der is het park enigszins gedateerd. Zo is de Play Kwek Show gevuld met oude liedjes die wij als ouders kennen maar onze kinderen niet. Het is geen probleem want de kinderen vinden de show gewoon leuk. Daarnaast zijn er weinig toiletten op het attractiepark. Bij de binnenspeeltuin – toch een plek waar veel kleintjes zullen spelen die nog niet zo lang zindelijk zijn – is bijvoorbeeld geen toilet en je moet dan een stuk (voor kleine beentjes) lopen. Er was nu ook steeds een lange rij bij de toiletten, dat was jammer.

Het attractiepark zelf is gewoon een leuk park. Onze dochter heeft het hartstikke naar het zin gehad en was enorm blij dat zij naar Duinrell was geweest. Hartstikke leuk en fijn natuurlijk! Samen met een vriendin ben ik nog een aantal keer in een achtbaan geweest tot grote lol van onze kinderen. Zo wachtten zij ons op bij de Splash en hoopten zij nat te worden om af te koelen deze warme dag.

Duinrell heeft natuurlijk ook het Tikibad. Wij zijn daar nu niet naartoe gegaan i.v.m. het mooie weer. In juli 2019 zal Duinrell een nieuw buitengedeelte realiseren met meerdere zwembaden. De plannen zien er heel goed uit dus het zal vast en zeker een hele fijne toevoeging gaan zijn aan het park.

Eten bij La Place op Duinrell

Ik vind het probleem vaak met een dagje uit dat je geneigd bent om ongezond te eten. La Place heeft op Duinrell nu een tweede restaurant geopend en aangezien deze in het gebied van de camping zit bieden zij daar volwaardige gezonde maaltijden aan. De keuze is groot en er zijn heerlijke verse pizza’s die je mee kunt nemen in de pizzadozen die al klaar liggen.

De tafelopstelling is ruim en ook klaar voor grote groepen. Ideaal dus! De welbekende smoothies staan klaar, grote stukken mals vlees liggen klaar om gegrild te worden en de verse friet ligt klaar om de frituur in te gaan. Voor ons was eten bij La Place de kers op de taart. Ook voor kinderen is de keuze uitgebreid. Evi koos een vers gemaakte pizza en genoot er de dag daarna ook nog van aangezien ze hem niet in 1 x op kreeg.

Koop hier je kaartje voor Duinrell.

Wij hebben in ieder geval enorm genoten van ons dagje uit naar Duinrell. Ben jij weleens naar Duinrell geweest?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *