Opening en review La Place kindersmulmenu Efteling
Reizen en uitjes Reviews

Eten bij La Place op de Efteling | Review

We kennen allemaal wel La Place en de eerste die de Efteling niet kent moet ik nog tegenkomen. Deze 2 bekende merken zijn nu verenigd in een nieuwe samenwerking. Evi en ik gingen naar het nieuwe restaurant van La Place op de Efteling om te kijken naar de nieuwe locatie en om hun nieuwe Kindersmulmenu te testen.

Samenwerking van La Place en de Efteling

Je vraagt je misschien wel af waarom deze twee grote Nederlandse merken de handen ineen hebben geslagen? De Efteling wilde graag de verwondering blijven brengen buiten de poorten van de Efteling. La Place wil graag een gezond en vers menu bieden aan kinderen en hun ouders. En zo vonden deze twee elkaar.

De vrolijke Noot La Place De Efteling
Opening La Place De vrolijke Noot de Efteling Roodkapje

Het nieuwe Kindersmulmenu van La Place testen

Inmiddels hebben 13 locaties van La Place een kinderspeelhoek in het thema van de Efteling. De samenwerking is bijzonder want La Place is nu het eerste externe bedrijf dat een horecagelegenheid op het terrein van de Efteling exploiteert. Maar om de samenwerking te beklinken hebben de 2 bedrijven het kindersmulmenu bedacht.

Evi en ik werden uitgenodigd om bij de opening van de nieuwe locatie van La Place op de Efteling te zijn. En die kans grepen wij met 2 handen aan want we mochten gelijk het park bewonderen. Dat deden we op één van de heetste dagen in Nederland, het was namelijk 35 graden die dag.
Het kindersmulmenu bestaat uit een hamburger, cherrytomaatjes, reepjes komkommer, een bekertje verse smoothie, een ijsje en een verrassing. Na de opening van het La Place restaurant: De vrolijke noot, ging Evi samen met Roodkapje een ijsje uitkiezen. Toen wilde ze graag een perenijsje. Toen we naar huis gingen en ze een raketje bij haar kindersmulmenu mocht pakken werd ze boos, ze wilde namelijk het schatkistje. Daar had Roodkapje van gezegd dat die erg lekker was en dat er een verrassing in zat. Dank je Roodkapje 😉 Evi was in ieder geval erg blij dat zij Roodkapje had gezien en vertelt dat nu aan iedereen die ze tegenkomt.

Kindersmulmenu review La Place op de Efteling

Onze ervaring met de La Place in de Efteling

Uiteraard mocht Evi ook het nieuwe kindersmulmenu testen en dat deed ze ook graag. Totdat ze zag dat ze geen patatjes kreeg maar komkommer en tomaatjes. Nee zo gezond eet ze niet graag.
Het kindersmulmenu vind ik een heel leuk idee, vooral omdat het verse hamburgers zijn. Dat vind ik toch een fijner idee dan de voorgefabriceerde hamburgers van sommige andere bedrijven. Wat ik wel jammer vind is dat er alleen een keuze is qua sap. Evi zal in een restaurant nooit uit zichzelf een hamburger kiezen, dat deed ze nu dus ook niet. Ik zou het fijn vinden als er nog een keuze zou zijn zoals een verse kinderpizza o.i.d. Nu was ik mijn patatjes kwijt en at ik zelf de hamburger op. Die trouwens erg lekker was.

Tip, lees ook: La Place op Duinrell

Met heet weer naar de Efteling

Het grote voordeel van deze hele hete dag in juli was dat het rustig was op het park. Expres had ik met Evi afgesproken om in de middag naar het Lavenland en het Sprookjesbos te gaan. Dit bleek een hele goede afspraak want daardoor ontkwamen we voor een groot deel aan de scherpe zon op z’n hoogtepunt. Bijna bij alle attracties konden we zo doorlopen en bij een aantal mochten we blijven zitten omdat de rij zo kort was. Jullie kunnen wel raden dat ik met de muziek van Jokie en Jet in slaap ben gevallen waarna ik werd verrast door een bezoek van de elfjes van Droomvlucht. De Efteling organiseerde meerdere watergevechten en zorgden voor veel extra beschutting d.m.v. extra parasols die zij bij de wachtrijen plaatsten. Het was daardoor heel goed te doen op het park.

Heb jij het nieuwe Kindersmulmenu van La Place al geprobeerd?

Liefs, Kimberly
Kindersmulmenu La Place Review Efteling

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Natasja

  Wat leuk dat je hiervoor uitgenodigd was! Jammer dat er inderdaad verder geen keuze is en zo gezond is een hamburger nou ook weer niet…Ik vind de logica een beetje ver te zoeken. Daarnaast vind ik het jammer dat de Efteling het niet houdt bij hun eigen eetgelegenheden… maar dat komt omdat ik groot Efteling dan ben haha!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Snap ik hoor, ik vind het idee erg goed. Veel mensen kennen La Place en de samenwerking kan heel goed zijn. Met de groenten is het wel gezonder maar deze eet mijn kieskeurige eter dus niet. Hopelijk komt er in de toekomst meer keuze.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *