VTech Kidi Smart Glow Art winactie
Reviews Speelgoed

Kidi Smart Glow Art VTech | Review

Een supertoffe smartspeaker waar jouw kindje een disco mee kan houden, inclusief lichten en muziek? Maar ook nog eens een gave wekker, vol moppen en spelletjes? Dat is de Kidi Smart Glow Art van VTech! In deze blog lees je wat je allemaal precies kan doen met deze smartspeaker voor kinderen maar ik mag er ook nog eens één weggeven.

Maak kans op een Kidi Smart Glow Art VTech winactie

Evi werd dolgelukkig toen ze het filmpje van de VTech Kidi Smart Glow Art zag. DIE WIL IK HEBBEN MAMA! En ik snap haar reactie heel goed want deze smartspeaker is gewoonweg ontzettend gaaf om te hebben. Evi is dol op disco’s met haar vriendinnen en met de smartspeaker van VTech gaat dat haar straks nog beter af. Ik mag van VTech ook een volger gelukkig maken!

Over de VTech Kidi Smart Glow Art

Een gave smartspeaker voor kinderen vanaf 6 jaar, dat is de Kidi Smart Glow Art. Deze bluetooth speaker met spraakbesturing is compact maar heeft maar liefst 10 gave functies! Deze leuke smartspeaker is ook te gebruiken als een lichtbox voor de kinderkamer of voor een heuse disco in huis. De magische glow van de Kidi Smart Glow Art heeft maar liefst 10 verschillende kleuren maar je kan er nog meer mee.

Net als Google Play reageert Kidi op de spraakoproep “Hey Kidi” van de eigenaar in kwestie. Het levert meteen interactie en een schat aan informatie op! Hiernaast kun je er spelletjes mee spelen, je toekomst laten voorspellen of je keuzes laten bepalen. De smartspeaker beschikt namelijk over een kop-of-muntfunctie.

Alles in één boxje

Denk je nu: dat zijn een hoop dingen die je kan doen met zo’n klein boxje! Deze smartspeaker kan ook het reactievermogen en de woordenschat van je kindje trainen. De Kidi Smart Glow Art beschikt ook nog eens over tig grapjes, moppen, weetjes en raadsels maar kan ook als wekker (digitaal en analoog) worden gebruikt. Met de magische bijgeleverde stiften kan de verlichte ring worden beschreven of voorzien van tekeningen.

Je zou bijna vergeten dat deze smart speaker ook nog doet waarvoor hij oorspronkelijk is bedacht: muziek weergeven door je Smartphone of MP3 te koppelen via Bluetooth. Of met de interne liedjes mee swingen, maar ook een fijne rustgevende beat als het even nodig is. Of een complete disco party, inclusief een vette lichtshow die de kinderen zelf verzinnen en Kidi weergeeft: “Kidi laten we spelen’’ leuker wordt het echt niet!

Voorwaarden winactie VTech Kidi Smart Glow Art

Wil jij voor jouw kindje ook zo’n toffe smartspeaker winnen om cadeau te kunnen geven in de dure decembermaand? Let er dan op dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Volg Beebs and Moms en VTech op Instagram en/ of volg Beebs and Moms en VTech op Facebook
  • Like de post over deze winactie
  • Laat weten voor wie jij de VTech Kidi Smart Glow Art zou willen winnen en tag 2 anderen die dit ook een toffe prijs zullen vinden.
  • 1 december 2020 zal ik de winnaar een bericht sturen, dan zal de smartspeaker voor 5 december bij de winnaar zijn.
  • De winactie loopt op Facebook én Instagram. Er zal 1 winnaar worden geloot.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»