Laat zien wie je bent visitekaartjes drukwerkdeal
Blogs voor bloggers Ondernemen Recente berichten Reviews

Visitekaartjes Drukwerkdeal | Review

Bijna 2 jaar geleden liet ik mijn eerste visitekaartjes drukken. Deze waren inmiddels op en ook is de huisstijl van Beebs and Moms de laatste 2 jaar verandert. Het was dus hoog tijd voor nieuwe visitekaartjes, ik liet ze drukken bij Drukwerkdeal. In deze blog laat ik weten hoe dat verging, geef je tips voor jouw visitekaartjes én laat ik je mijn nieuwe visitekaartjes zien.

Nieuwe visitekaartjes

De eerste visitekaartjes had ik bij een concurrent laten drukken maar ik vond ze een beetje te donker. Ik was daarom blij toen ik eindelijk de laatste kaartjes in handen had en deze kon uitdelen. Eindelijk begon het ontwerpen van nieuwe visitekaartjes, in de nieuwe huisstijl van B&M die ik het afgelopen jaar had opgezet. Begin 2018 had ik voor mijn andere bedrijf al kaartjes en folders laten afdrukken bij Drukwerkdeal. Daar was ik erg enthousiast over dus opnieuw ging ik naar hen voor mijn nieuwe visitekaartjes.

Drukwerkdeal

Bij Drukwerkdeal kun je voor van alles terecht qua drukwerk. Ideaal want zo kun je bij 1 bedrijf alle benodigdheden voor jouw bedrijf laten afdrukken. Je hoeft dus niet op zoek naar verschillende leveranciers maar je bent snel klaar. Het fijne van Drukwerkdeal vind ik de ruime keuze, de ondersteuning vanuit Drukwerkdeal zelf en de snelle levering. Vorig jaar bleken de maten van het ontwerp van mijn visitekaartjes niet te kloppen, ik werd snel geholpen en dat was heel fijn. Nu zag ik op de site bij de producten ook staan welke formaten de ontwerpen moeten hebben en waar je rekening mee moet houden. Prettig want aan een uitsnijruimte had ik niet gedacht.

Visitekaartjes Drukwerkdeal

Zelf heb ik mijn visitekaartjes ontworpen in Canva, daar ontwerp ik bijna alles mee voor de site. De visitekaartjes kun je als je dat fijner vindt gemakkelijk ontwerpen op de site van Drukwerkdeal zelf. Dan weet je ook gelijk dat je de goede maat te pakken hebt. Je kunt kiezen uit staande of liggende visitekaartjes, hoe zwaar het papier van de kaartjes moet zijn, de afwerking en of je er een coating overheen wil of niet. Bij twijfel reageert de helpdesk snel waardoor je rap verder kunt.

Visitekaartjes bestellen werkt gewoonweg snel en helder bij Drukwerkdeal. Ook omdat je direct de prijs ziet van de hoeveelheid kaartjes en de leverdata. Ik vind niets vervelender dan dat ik achteraf pas zie dat ik een keuze heb uit bepaalde levertijden en dat daar prijsverschil in zit. Bij Drukwerkdeal zie je dat al voor het bestellen. Fijn want zo kun je een weloverwogen keuze maken. Heb je jouw visitekaartjes snel nodig (binnen 5 dagen) dan moet je meer betalen. Best logisch en prima ook. Geen verborgen dingen achteraf want ook in je winkelmandje zie je wanneer jij je bestelling kunt verwachten. Top!

Waar moet je op letten bij het maken van visitekaartjes?

Uiteraard zijn er een aantal dingen die terug moeten komen op je visitekaartjes om duidelijk te maken van wie het visitekaartje is. Vergeet dus vooral de volgende punten niet:

  • Bedrijfsnaam en logo
  • Je naam
  • Je functie
  • Jouw contactgegevens
  • Een duidelijke en leuke foto
  • Jouw huisstijl moet terugkomen

Waarom een foto? Omdat ik als blogger mijn visitekaartjes vaak uitdeel op events waar er vele andere bloggers hun visitekaartjes uitdelen. Zo weet diegene waar ik mijn visitekaartje aan heb gegeven wie ik ook alweer was. Daarom kan een foto plaatsen op je visitekaartje erg verstandig zijn in een aantal gevallen.

Mijn nieuwe visitekaartjes

Visitekaartjes drukwerkdeal review Beebs and Moms

Drukwerkdeal heeft als slogan: “Laat zien wie je bent”. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van visitekaartjes. Daarom heb ik op mijn visitekaartjes een foto, mijn naam, de naam van de site, mijn functie en contactgegevens. Maar ook mijn slogan “Voor moeders die net zo eigenwijs zijn als hun kind” komt uiteraard terug op mijn visitekaartje. Zo laat ik mijzelf zien, wie ik ben en waar mijn bedrijf voor staat. Op deze manier blijven jij en je bedrijf hangen bij diegene waar jij je kaartje aan hebt gegeven. Voor Lief Gedragen maakte ik kaartjes zonder foto omdat de situaties waarin ik mijn kaartje uitdeel anders zijn en mijn naam met functie al genoeg blijven hangen.

Visitekaartjes drukwerkdeal review Lief Gedragen

Ik ben in ieder geval erg tevreden met het resultaat en beide visitekaartjes passen heel goed binnen de huisstijlen. Daarnaast staat erop wat ik uitdraag met mijn bedrijven, wie ik ben en hoe je me kunt bereiken. Allemaal behoorlijk belangrijk. De afwerking door Drukwerkdeal is ook echt heel mooi. Ik wilde graag matte kaartjes en de visitekaartjes voelen stevig aan. De kleuren komen mooi naar voren en daarmee ook mijn informatie. Ik ben er in ieder geval blij mee.

Kende jij Drukwerkdeal al?
Liefs, Kimberly
Mijn nieuwe visitekaartjes drukwerkdeal review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *