5 outfits met Dr. Martens Chelsea Boots
Moms Fashion

Mijn vijf favoriete outfits met Dr. Martens Chelsea boots

Dr. Martens zijn al jaren populair bij jong en oud. Deze stevige schoenen blijven ongekend hip en zijn ideaal bij heel veel outfits. Deze 5 outfits zijn mijn favoriete outfits met mijn Dr. Martens Chelsea boots. Welke outfit zou jij zelf ook wel aantrekken?

How to wear Dr. Martens ChelseaΒ Boots

Van Omoda ontving ik deze leren Dr. Martens Chelsea boots en daar was ik heel erg blij mee! Al jaren zat ik te azen op zwarte Dr. Martens nadat ik veel vrouwen enthousiast zag over hun Dr. Martens boots. Het enige dat mij weerhield is dat de leren boots van Dr. Martens altijd wat tijd nodig hebben om ingelopen te worden. Inmiddels kan ik bevestigen dat dit inderdaad zo is en dat het flink doorbijten is maar dat je er daarna veel plezier van zult hebben.

Casual outfit met statement shirt, enkeljeans en chelsea boots

Juist in de herfst vind ik het fijn om mijn statement shirts van de zomer nog te dragen met een lang vest of met een colbertje. Zo doe je langer met je zomeroutfit en ben je voorbereid op het koudere weer. Het geeft me ook altijd het idee dat ik nog niet direct afscheid hoef te nemen van de zomer. Een high waist enkellange jeans erbij die je een klein stukje oprolt aan de onderkant is ideaal om te combineren met deze Chelsea boots of andere stoere boots.

Faux leather rokje met boots

Deze herfst en winter zie je veel faux leather (nep- of kunstleer) terug. Broeken, rokken, jurken maar ook blouses. Hartstikke hip! Deze outfit is vrouwelijk maar toch stoer door de combinaties van faux leather met de Chelsea boots. Zodra het kouder weer is buiten kan je deze outfit ook dragen met een panty voor iets meer warmte.

faux leather rok met Dr. Martens Chelsea boots

Een midi jurk met panterprint en stoere boots

EΓ©n van mijn favoriete outfits is een midi jurk met boots. Ik ben echt dol op deze midi jurk en in combinatie met een tailleriem en de Dr. Martens Chelsea boots vind ik het echt een hele vrouwelijk maar stoere outfit. Ik stroop graag mijn mouwen een beetje op voor een ietwat stoerdere outfit. In de winter draag ik graag een midi jurk met een dikke panty en mijn boots.

Midi jurk met Dr. Martens Chelsea boots

Een nette outfit ook mogelijk met Dr. Martens?

Ook Dr. Martens kan je dragen in combinatie met een nettere outfit. Deze plooirok rok en nette blouse vind ik zelf heel tof voor een etentje, voor naar kantoor of een zakelijke lunch. Toch netjes gekleed, maar ook heerlijk zittend. Zeker in combinatie met een dunne zwarte panty is deze outfit een gekleed geheel.

Nette outfit met Dr. Martens Chelsea boots

Casual outfit met flared jeans en boots van Dr. Martens

Het fijne van Chelsea boots is dat ze ook ideaal onder een jeans of broek gedragen kunnen worden. Zeker met een flared broek zijn deze boots heel tof en gemakkelijk te combineren. Deze outfit vind ik zelf heel fijn voor een snelle schoolrun of voor een boswandeling in het weekend. Sweaters vind ik sowieso heerlijk in de herfst en winter – ik hou niet zo van gebreide truien omdat ik die bijna altijd te warm vind of vind kriebelen – en met bijvoorbeeld een blousekraagje maak je deze outfit gemakkelijk iets gekleder. Deze casual outfit is ook heel fijn om achter kinderen aan te rennen kan ik uit ervaring vertellen πŸ˜‰

casual outfit flared jeans met Dr. Martens Chelsea boots
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *