twinning foute kersttrui
Family Fashion Kids Fashion Moms Fashion Winacties

Twinnen met de foute kersttrui | Winactie Weekend

Dag 2 van het winactie weekend en dat is een hele leuke winactie! Twinnen met je kindje vind ik superleuk en deze kerst twinnen Evi en ik met de foute kersttrui die ik maakte bij Bulbby. Uiteraard laat ik je zien welke foute kersttruien ik gemaakt heb én ik mag een trui weggeven! Lees snel de blog voor de voorwaarden van de winactie.

De foute kersttrui

Overgewaaid uit Amerika is de foute kersttrui nu ook helemaal ingeburgerd in Nederland. Hoe gekker hoe beter luidt het credo zowat. Vorig jaar kocht ik een foute kersttrui & broek voor mijzelf, Evi had er toen al 1. Maar kleine meisjes worden groot dus die trui paste ze niet meer. Omdat ik het leuk vond om te twinnen bestelde ik voor Evi en mij dezelfde foute kersttrui bij Bulbby. Ik maakte hem uiteindelijk minder fout dan aanvankelijk de bedoeling was. Dat kwam vooral omdat ik dezelfde print wilde als Evi.

Twinnen met kerst

Patrick doet trouwens niet mee met onze grappige foute kersttruien maar die heeft een eigen set. Evi en ik zijn in ieder geval heerlijk comfortabel met onze eigen kersttrui en twinnen de kerst door. Ik maakte de truien met de Houwies, zo noemde ik Evi en Pat altijd i.v.m. onze achternaam en sinds we getrouwd zijn ben ik ook een Houwie dus 😉

De truien maken ging heel gemakkelijk zoals ik van Bulbby gewend ben. Het enige minpuntje is dat de ontwerpen al vast staan en dat daar wel wat in te schuiven is qua kleuren maar die zijn ook vastgelegd.  Je hebt de keuze uit 5 kleuren voor volwassenen en 7 kleuren voor de kinderen. Genoeg mogelijkheden dus om de foute trui te kiezen die bij jou past. De truien vallen wel wat ruim, ik heb een L omdat ik van ruime truien hou maar had best een maat kleiner kunnen hebben. Voor Evi had ik expres ruim besteld zodat ze er hopelijk volgend jaar ook nog plezier van heeft. Nu is het meer een sweaterdress maar goed, ze doet er voorlopig nog wel mee dus 😉

Foute kersttrui moeder en dochter

Voorwaarden winactie Foute Kersttrui Bulbby

Wil jij graag kans maken op de foute kersttrui voor jouw kindje, jezelf of voor je partner?  Doe dan vooral mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de foute kersttrui I.v.m. de kerstdagen is de looptijd van de winactie korter dan normaal zodat je de gewonnen producten nog hebt voor de feestdagen.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram. Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Als je Bulbby op Facebook en / of Instagram liked waarderen we dat enorm.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 20 december 2018 20.00 uur. Op 20 december 2018 maak ik de na 20.00 uur winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

 

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een leuke actie, ik doe heel graag mee

 • Marian B

  Een foute kersttrui heb ik nog niet, misschien wordt het toch eens tijd. Ik doe graag mee, volg op Facebook.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.