Disney on Ice 2018 cast
Recente berichten Reizen en uitjes

Disney On Ice | Het ideale verjaardagscadeau

Ik weet nog dat ik als klein meisje met mijn ouders en zus naar Disney On Ice ging en dat magisch vond. Gisteren  maakten we 2 kleine meisjes blij en gingen we voor Evi’s verjaardag naar Disney On Ice in Ahoy Rotterdam. De show bleek het ideale verjaardagscadeau!

Disney On Ice Finding Dory

Eerder liet ik je al weten dat het thema Finding Dory zou zijn van Disney On Ice dit jaar. Maar voor het eerst sinds 25 jaar was ik zelf dus weer naar Disney On Ice. Evi was gisteren ook nog eens jarig. Zij hoorde in de ochtend pas dat we de avond naar Disney on Ice zouden gaan dus ons uitje was echt een grote verrassing voor haar. Dat haar vriendinnetje ook mee mocht was een nog grotere verrassing! En zo gingen wij gisteren met 2 meiden van 6 vol pret naar Disney on Ice.

Disney on Ice 2018 Ariel

Mickey Mouse 90 jaar!

Dit jaar viert Mickey Mouse zijn 90e verjaardag dus voordat de grote show begon zou er eerst nog een speciale show zijn om de verjaardag van Mickey Mouse te vieren. Ik heb deze echter niet gezien door de enorme vertraging die we hadden dankzij anderhalf uur files. Over dit gedeelte kan ik je dus helaas niets vertellen, wel hebben Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en Minnie Mouse nog een leuk aandeel in de gehele show. Leuk gedaan en aangezien Evi nu veel de Donald Duck Jr leest ook nog eens extra leuk voor haar.

Disney on Ice 2018 Goofy, Mickey, Minnie en Donald  Disney on Ice 2018 prinsessen

De enige echte Disney prinsessen

Als je 6 jaar bent zijn prinsessen meestal magisch voor je. Het thema van Evi haar verjaardag is dit jaar Ariël de Zeemeermin. Zij kreeg van ons gisterochtend de Zwemmende Ariël voor haar verjaardag. Hoe groot was de pret dus toen zij de prinsessen tijdens de show zag en ook Ariël zag. Ik vond het zelf ook erg leuk om de prinsessen weer te zien, inclusief een aantal liedjes van hen. De verwondering op de gezichten van de 2 kleine meisjes maakten het echt helemaal compleet. Vuurwerk, sneeuw, prachtige trucs van de schaatsers en zelfs een heuze olifant op het ijs. We maakten het allemaal mee!

Klik hier voor meer informatie en om kaartjes te kopen.

Aladin en Olifant Disney on Ice 2018 Disney on Ice 2018 Olifant en Aladin

Het ideale verjaardagscadeau

Doordat we op Evi’s verjaardag zelf gingen was het een echt feestje. Ze voelde zich ontzettend jarig, vertelde aan iedereen die het wilde horen dat ze jarig was en heeft de hele tijd samen met haar vriendin enorm genoten. Voor ons was het heel bijzonder en mooi om 2 van die hele blije koppies te zien de hele avond. Ook al werd het laat, het voelde voor hen extra alsof het een feestje was. In de auto hoorden we bergen aan verhalen en ik vermoed dat dit de komende tijd nog gaat zijn. Bij het naar bed brengen zei Evi dat het een hele mooie verjaardag was geweest met cadeaus en met haar vriendin naar Disney on Ice.  Het ideale verjaardagscadeau dus voor ons en volgend jaar – als we misschien weer gaan  – dan vertrekken we gewoon nog vroeger zodat we echt niets meer hoeven te missen!

 

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Laura

  Magisch lijkt me! We overwegen nog om tweede kerstdag te gaan…. alleen best prijzig ☺️

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja dat wel inderdaad, zeker met kerst…..

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *