Sesamstraat Live in het theater
Kinderen Recente berichten Reizen en uitjes

Sesamstraat Live in het theater!

Wie kent Sesamstraat niet? Iedereen is opgegroeid met de vrolijkste straat en zijn leuke inwoners. Nu kun je met jouw kindje(s) een nieuw avontuur beleven want Sesamstraat Live is de nieuwste familiemusical in het theater.

Sesamstraat in het theater

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Waar gaat Sesamstraat Live over?

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: haar rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.  

Voor welke leeftijd is Sesamstraat Live?

De familietheatershow van Sesamstraat is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Mijn nichtje is gaan kijken voor Beebs and Moms en vond het geweldig, zij is nog geen 2. Ik denk dat een goede graadmeter is of je kindje Sesamstraat leuk vind. De show zelf duurt ongeveer een uur en heeft dus een ideale tijdsduur voor de jongere kindjes. Daarnaast kan er fijn worden gedanst en mee worden gedaan met de kindvriendelijke theatershow waardoor de aandachtsspanne al langer zal zijn.

50 jaar Sesamstraat!

Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Sesamstraat Live is vanaf november 2019 te zien in het theater.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *