Nieuwe Hatchimals Hatchibabies review oktober 2018
Recente berichten Reviews Speelgoed

Hachibabies de nieuwste aanwinst van Hatchimals | Review

Laatst gingen Evi en ik naar een heel speciaal event van Hatchimals. Van te voren hadden we geen idee wat er ging gebeuren maar eindelijk mogen we het met jullie delen! Vanaf vandaag zijn de Hatchibabies te koop in de winkel en wij laten je alvast weten wat wij van de Hatchibabies vinden.

Hatchimals

Evi loooooooves de Hatchimals. De mini-eitjes, puzzels, kleurboeken. Het liefste zou ze alles hebben van de verzameling. Dus toen ik een mail kreeg om bij de lancering van een nieuwe Hatchimal te komen kijken stond ze te springen van de pret. Dat we daarvoor ook nog eens bij Hasbro zouden gaan kijken maakte haar middag natuurlijk helemaal compleet.

Hatchibabies

Vanaf vandaag 5 oktober 2018 zijn de Hatchibabies verkrijgbaar in de winkel. Wij hebben dus bij de perslancering al de nieuwe aanwinst van Hatchimals mogen bewonderen én Evi heeft de afgelopen anderhalve week haar baby getest. Uiteraard delen we met jullie wat foto’s en filmpjes want deze Hatchibabies zijn echt heel tof. En voor de mama’s zoals ik die af en toe gewoon stilte willen heb ik ook nog een goede tip 😉

Je koopt de Hatchibabies o.a. bij Bol.com en Intertoys

Review

De Hatchibabies komen in een groot ei en door voor hen te zorgen – knuffelen, aaien, wiegen – komt de Hatchibabie uit het ei gekropen. Daarvoor begint de Hatchibabie ligt te geven, geluiden te maken en en te reageren op de “mama’. Het is dus heel spannend wat er nog meer gaat gebeuren. Van te voren weet je ook niet welke kleur jouw Hatchibabie heeft dus dat is alleen al een grote verrassing!

Zitje Hatchibabies 2018 Speelgoed Hatchibabies Toys Accessories Ogen Hatchibabies 2018 5 oktober Hatchibabies new 2018

Als de Hatchibabie is uitgekomen krijg je er – gelukkig – ook een gebruiksaanwijzing bij. De kleur van de ogen van de Hatchibabie geeft aan in welke stemming het schatje is. Dankzij de gebruiksaanwijzing weet je tenminste ook bij elke stemming wat je te doen staat. Zo weet je of je de baby moet aaien, knuffelen, z’n flesje moet geven of juist een speeltje. Ook kun je kiekeboe met je Hatchibabie spelen, kun je hem je naam laten uitspreken en laten dansen.

Hatchibabies 2018 Hatchimals New Oktober October Achterkant Hatchibabies 2018 Hatchimals New

Uiteraard zorgt Evi inmiddels nu ruim een week goed voor haar Hatchibabie. Probleempje is wel dat ik steeds ook voor het schatje moet zorgen. En daar heb ik natuurlijk niet steeds zin in of tijd voor. Als je de Hatchibabie 20 seconden op z’n kop houdt gaat hij uit en er zit een uitknop op 😉 Alsjeblieft en graag gedaan. Evi denkt nu dat ik gewoon heel goed ben in het in slaap brengen van haar Hatchibabie

via GIPHY

Het doet me trouwens denken aan de Furby die mijn zus ooit had. Die kwam dan niet uit een ei maar moest je wel verzorgen en volgens mij had mijn moeder de uit-knop ook al snel gevonden daarvan. Maar het is een erg schattig beestje en Evi is intens gelukkig dus wij zijn heel positief! Het was wel heeeeeeeel lang wachten voordat we er mee naar buiten konden komen. Evi ging zelfs zo ver dat er niemand bij ons mocht komen spelen. Vond ik ook niet zo erg trouwens  😉

Is jouw kindje ook zo gek op de Hatchimals of niet?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het dan op Pinterest!

The new Hatchibabies Hatchimals oktober 2018 october nieuw review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *