Video van Sint Winactie persoonlijke video Sinterklaas
Beebs Recente berichten Winacties

Jouw persoonlijke video van Sinterklaas | Winactie Video van Sint

Het duurt nog maar even voordat Sinterklaas weer in het land is en inmiddels zijn we hier bij ons thuis al met Sinterklaas bezig. Het verlanglijstje is gemaakt en ook het eerste bioscoopbezoek voor een Sinterklaas film staat al gepland. Om het heerlijke avondje in december nog leuker te maken mag ik een persoonlijke video van Sint weggeven!

Video van Sint

Evi vind de Club van Sinterklaas ontzettend leuk: De avonturen, de Pieten en de muziek van de club zijn hier een groot succes. Hoe leuk is het dan als je een persoonlijke video van Sinterklaas krijgt?! Superleuk natuurlijk. Vorig jaar was de Video van Sint een groot succes en Evi snapte er maar niks van dat Sinterklaas al die dingen over haar wist. En daarom is het zo fijn dat ik een ander kindje ook blij mag maken met een video van Sint.

Bestel hier jouw eigen Video van Sint

Jouw eigen persoonlijke video van Sinterklaas

In de video van Sint heb je allerlei mogelijkheden: Zo kun je kiezen voor roetveeg Pieten of Zwarte Pieten, kun je meerdere foto’s en namen (t/m 8 namen) doorgeven van diegene die aanwezig zijn op het avondje van Sinterklaas. Maar je kan zelfs ook informatie doorgeven over de hobby’s en de leeftijd van de kindjes die je hebt doorgegeven. Ideaal dus want zo kan ik misschien Patrick ook nog eens overhalen om de stofzuiger te pakken en door het huis te halen. De Sint weet natuurlijk alles dus ook waar de kadootjes liggen 😉 Scheelt papa weer trucjes uithalen om hard op de deur/ raam/ bel te kloppen.

De avonturen van de Pieten

Dit jaar beleven de Pieten natuurlijk wel weer allerlei nieuwe avonturen waar we van mee kunnen genieten. En uiteraard leert Danspiet ons de danspasjes op de vrolijke muziek van de Sint. De persoonlijke video duurt zo’n 12 minuten en is daarmee een fijne inleiding tot het pakjesfestijn 5 december. Je hebt 3 keuzes voor de video, je kunt hem krijgen als: Download, DVD of als DVD en download. Bij de laatste optie krijg je ook nog eens veel extra’s .

Tip: De leukste gratis aftelkalenders voor Sinterklaas

Persoonlijke video van Sinterklaas

Voorwaarden Winactie Video van Sint

Wil jij graag een persoonlijke Video van Sint winnen voor jouw kindje(s)? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de video van Sint.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 6 november 2019. Op 7 november 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.
Gefeliciteerd Liline!

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

6 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  mijn kleinkinderen gaan toch helemaal uit hun plaat als de sint rechtstreeks van de tv met ze praat, verras hen maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 • Linda Raaijmakers

  Ik heb op Facebook meegedaan voor Lucas en Eva 😀

 • Natasja Gielen

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die dit ieder jaar weer een groot feest vind om de dvd te krijgen

 • marij brand

  dit zal mn dochtertje geweldig vinden… ze zal zich ook kapot schrikken haha

 • Marian B

  Ik dacht dat ik al had gereageerd maar ik zie mijn reactie niet terug. Poging 2:
  Dit jaar vieren wij Sinterklaas niet alleen met ons viertjes maar ook met ons nichtje en neefje, mijn zusje en zwager en opa en oma. Hartstikke gezellig natuurlijk, hoe leuk en speciaal zou het zijn om deze avond te beginnen met een video van Sinterklaas! Ik ben zo benieuwd naar de koppies van de kinderen als ze zichzelf terugzien in de video.

 • Bianca vd H.

  Wij doen heel graag mee. Onze Stijn 7 jaar is nog steeds in de ban van de Sint en zijn Pieten. Zijn grote broer wist het grote geheim met 8, dit jaar zullen wij er een extra mooi Sinterklaasfeest van maken. Een gave DVD zal daar zeker aan bijdragen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − zeventien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.