Video van Sint winactie 2021
Kinderen Winacties

Jouw persoonlijke video van Sinterklaas | Winactie Video van Sint

Sint is weer in het land en we zijn hier thuis ook volop met met Sinterklaas bezig. Het verlanglijstje is gemaakt en ook het eerste bioscoopbezoek voor een Sinterklaas film is al geweest. Om het heerlijke avondje in december nog leuker te maken mag ik een persoonlijke video van Sint weggeven!

Video van Sint

Al jaren vinden wij de Club van Sinterklaas ontzettend leuk. De avonturen, de Pieten en de muziek van de club zijn hier een groot succes. Hoe leuk is het dan als je een persoonlijke video van Sinterklaas krijgt?! Superleuk natuurlijk. Vorig jaar was de Video van Sint een groot succes en mijn nichtje snapte er maar niks van dat Sinterklaas al die dingen over haar wist. Evi heeft mij vorig jaar voor het eerst geholpen om de video in elkaar te zetten en samen hadden we al heel wat voorpret! Daarom is het zo fijn dat ik een ander kindje ook blij mag maken met een video van Sint.

Bestel hier jouw eigen Video van Sint

Jouw eigen persoonlijke video van Sinterklaas

In de video van Sint heb je allerlei mogelijkheden: Zo kun je meerdere foto’s en namen (t/m 10 namen) doorgeven van diegene die aanwezig zijn op het avondje van Sinterklaas. Maar je kan zelfs ook informatie doorgeven over de hobby’s en de leeftijd van de kindjes die je hebt doorgegeven of een opvoedkundige tip meegeven. Ideaal dus want zo kan ik misschien Patrick ook nog eens overhalen om de stofzuiger te pakken en door het huis te halen. De Sint weet natuurlijk alles dus ook waar de kadootjes liggen 😉 Scheelt papa weer trucjes uithalen om hard op de deur/ raam/ bel te kloppen.

De mogelijkheden bij Video van Sint

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”.
 • Er is ruimte voor 10 personen in de video, de video duurt zo’n 14 minuten.
 • Er is keuze uit ruim 450 onderwerpen.  Ook voor volwassenen is er een ruime keuze.
 • Je kan 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote Boek.
 • Je kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto.
 • Er zijn grappige verstopplekken mogelijk zoals bv ‘in de koelkast’.
 • Dans en zing mee met het eigen liedje van de club van Sinterklaas.

Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Dit jaar beleven de Pieten natuurlijk wel weer allerlei nieuwe avonturen waar we van mee kunnen genieten. En uiteraard leert Danspiet ons de danspasjes op de vrolijke muziek van de Sint. De persoonlijke video duurt zo’n 14 minuten en is daarmee een fijne inleiding tot het pakjesfestijn 5 december. Je hebt 3 keuzes voor de video, je kunt hem krijgen als: Download, DVD of als DVD en download. Bij de laatste optie krijg je ook nog eens veel extra’s .

Tip: De leukste gratis aftelkalenders voor Sinterklaas

Persoonlijke video van Sinterklaas

Voorwaarden Winactie Video van Sint

Wil jij graag een persoonlijke Video van Sint winnen voor jouw kindje(s)? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de video van Sint.

 • Like Beebs and Moms op Facebook.
 • Tag iemand anders in het originele bericht en/of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 november 2022 . Op 26 november 2022 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.
Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»