Video van Sint Winactie persoonlijke video Sinterklaas
Beebs Recente berichten Winacties

Jouw eigen persoonlijke video van Sinterklaas | Winactie Video van Sint

Het duurt nog maar even voordat Sinterklaas weer in het land is en inmiddels zijn we hier bij ons thuis al flink met Sinterklaas bezig. Het verlanglijstje is gemaakt en ook de eerste Sint film is al gekeken in de bioscoop. Om het heerlijke avondje in december nog leuker te maken mag ik een persoonlijke video van Sint weggeven!

Video van Sint

Evi vind de Club van Sinterklaas echt ontzettend leuk: De avonturen, de Pieten en de muziek van de club zijn hier een groot succes. Hoe leuk is het dan als je een persoonlijke video van Sinterklaas krijgt?! Superleuk natuurlijk. En daarom is het zo fijn dat ik een ander kindje ook blij mag maken met een video van Sint.

Jouw eigen persoonlijke video

In de video van Sint heb je allerlei mogelijkheden: Zo kun je kiezen voor roetveeg Pieten of Zwarte Pieten, kun je meerdere foto’s en namen (t/m 8 namen) doorgeven van diegene die aanwezig zijn op het avondje van Sinterklaas. Maar je kan zelfs ook informatie doorgeven over de hobby’s en de leeftijd van de kindjes die je hebt doorgegeven. Ideaal dus want zo kan ik misschien Patrick ook nog eens overhalen om de stofzuiger te pakken en door het huis te halen. De Sint weet natuurlijk alles dus ook waar de kadootjes liggen 😉 Scheelt papa weer trucjes uithalen om hard op de deur/ raam/ bel te kloppen.

 

De avonturen van de Pieten

Dit jaar beleven de Pieten natuurlijk wel weer allerlei nieuwe avonturen en gaan we zien of de Pieten wel goed kunnen toveren. En uiteraard leert Danspiet ons de danspasjes op de vrolijke muziek van de Sint. Dit jaar bestaat Video van Sint 10 jaar dus is de jubileumeditie extra leuk en bijzonder. De persoonlijke video duurt zo’n 12 minuten en is daarmee een fijne inleiding tot het pakjesfestijn 5 december. Je hebt 3 keuzes voor de video, je kunt hem krijgen als: Download, DVD of als DVD en download. Bij de laatste optie krijg je ook nog eens veel extra’s .

Persoonlijke video van Sinterklaas

Voorwaarden Winactie Video van Sint

Wil jij graag een persoonlijke video van Sinterklaas winnen voor jouw kindje(s)? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de video van Sint.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 19 november 2018. Op 20 november 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Winnaar! Video van Sint

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

 

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een ontzettend leuk gebaar
  verras mijn kleinkinderen maar met dit mooie exemplaar
  #duimenmaar

 • Marian B

  Wat zou ik mijn kinderen graag met zo’n video verrassen. Pakjesavond wordt dan zeker weten onvergetelijk! Spannend, ik ben erg benieuwd naar hun reacties, het proberen waard!

 • Jonneke Timmermans

  Geweldig voor onze 3 kids!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.