Sinterklaasliedjes tips voor de pakjesavond
Beebs Tips

De leukste Sinterklaasliedjes voor tijdens de pakjesavond.

Aan smaak valt niet te twisten, zo ook niet aan een muzieksmaak. Die van de kleuter is duidelijk, Sinterklaasliedjes moeten het zijn momenteel. Welke nieuwe liedjes zijn er nou leuk om tijdens pakjesavond af te spelen? Ik help je op weg met tips van de kleuter.

Sinterklaasliedjes

De liedjes moeten aan een aantal voorwaardes voldoen: Makkelijk mee te zingen en een goede deun eronder. Als er op het filmpje op YouTube ook nog een bijbehorend dansje is heb ik een gelukkig kind. Als jouw kind ook zo redeneert hebben Evi en ik een aantal hele leuke tips voor pakjesavond. Helaas staat niet ieder liedje op Spotify maar de meeste wel.

De club van Sinterklaas

Deze club met Pieten komt ieder jaar weer met een cd en de meeste zijn lekker dansbaar. Dit is ook de club waarbij Coole Piet Diego, de Danspiet en Partypiet Pablo horen. Onze favorieten van de club van Sinterklaas zijn:

Feestpiet Fabio

You hate him of je vind de nummers van Feestpiet Fabio hartstikke leuk. Wij vallen in de laatste categorie, Evi vind de dansjes erg leuk en dat er een herkenbare deun onder zit vinden de man en ik leuk. Wij houden alle drie niet zo van de kinderkoortjes (alleen van Kinderen voor Kinderen) en Feestpiet Fabio past dus wel bij ons. Het zijn trouwens wel makkelijke dansjes die bij de liedjes horen dus is leuk om mee te dansen 😉

Andere liedjes

Je ziet het, de leukste liedjes vind onze kleuter die van de club van Sinterklaas. En heel stiekem vind ik die ook wel grappig. De traditionele liedjes schuift Evi altijd snel weer door dus hier moeten we het mee doen nu. Naast de club van Sinterklaas en Feestpiet Fabio vind ze de 2 liedjes hieronder ook erg grappig. Vooral die van  Jump! vind ze leuk. Ik kende die meiden überhaupt niet maar die hebben nog meer nummers uitgebracht.

Fijne Pakjesavond!!

 

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − een =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.