De leukste liedjes voor Sinterklaas
Kinderen Tips

De allerleukste nieuwe liedjes voor Sinterklaas

Aan smaak valt niet te twisten, zo ook niet aan een muzieksmaak. Die van de kleuter is duidelijk, Sinterklaasliedjes moeten het zijn momenteel. Welke nieuwe liedjes zijn er nou leuk om tijdens pakjesavond af te spelen? Ik help je op weg met tips van mijn kleuter.

Sinterklaasliedjes om mee te dansen en te zingen

De liedjes moeten aan een aantal voorwaardes voldoen: Makkelijk mee te zingen en een goede deun eronder. Als er op het filmpje op YouTube ook nog een bijbehorend dansje is heb ik een gelukkig kind. Als jouw kind ook zo redeneert hebben Evi en ik een aantal hele leuke tips voor pakjesavond. Helaas staat niet ieder liedje op Spotify maar de meeste wel.

Check hier wat je moet doen voor een gepersonaliseerde video van Sint

De club van Sinterklaas

Deze club met Pieten komt ieder jaar weer met een cd en de meeste zijn lekker dansbaar. Dit is ook de club waarbij Coole Piet Diego, de Danspiet en Partypiet Pablo horen. Een aantal favorieten van de Club van Sinterklaas zijn:

Maar ook de Mega Pieten Dans is een grote favoriet van Evi! Ben je op zoek naar een leuke collectie van traditionele Sinterklaasliedjes met roetveegpieten? Dan kan je de onderstaande video gerust kijken.

Sinterklaas liedjes van Feestpiet Fabio

You hate him of je vind de nummers van Feestpiet Fabio hartstikke leuk. Wij vallen in de laatste categorie, Evi vind de dansjes erg leuk en dat er een herkenbare deun onder zit vinden de man en ik leuk. Wij houden alle drie niet zo van de kinderkoortjes (alleen van Kinderen voor Kinderen) en Feestpiet Fabio past dus wel bij ons. Het zijn trouwens wel makkelijke dansjes die bij de liedjes horen dus is leuk om mee te dansen 😉

Sinterklaasliedjes voor kleuters

Je ziet het, de leukste liedjes vind onze kleuter die van de club van Sinterklaas. En heel stiekem vind ik die ook wel grappig. De traditionele liedjes schuift Evi altijd snel weer door dus hier moeten we het mee doen nu. Naast de club van Sinterklaas en Feestpiet Fabio vind ze de 2 liedjes hieronder ook erg grappig. Vooral die van  Jump! vind ze leuk. Ik kende die meiden überhaupt niet maar die hebben nog meer nummers uitgebracht.

Van de 2 bovenstaande clips kan ik geen nieuwe versie vinden.

Deze blog heeft een update gekregen in 2020
Liefs, Kimberly

Andere blogs voor een leuke Sinterklaas

Decoratie voor Sinterklaas
Gratis aftelkalenders voor de Sint
Afspraken maken over schoen zetten
Besparen op december-cadeaus
Zo vertel je het geheim van Sinterklaas
De 4 cadeautjes regel, voor cadeaus waar jij en je kind blij van worden

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *