Sinterklaas aftelkalender snoepgoed
Recente berichten

De leukste (gratis) aftelkalenders voor Sinterklaas

In het weekend van 14 november komt Sinterklaas weer in het land. Dit jaar zijn er online intochten of intochten op tv en kindjes drukken vol liefde hun verlanglijstjes in hun schoen. De intocht is vaak het startschot voor een periode vol spanning. Een aftelkalender voor Sinterklaas kan de helpende hand bieden en daarom zette ik de leukste (gratis) aftelkalenders voor Sinterklaas voor je op een rijtje.

Sinterklaas aftelkalenders 2020

Heeft jouw kindje ook last van de spanning voor Sinterklaas of vraagt jouw kindje geregeld aan jou wanneer het de schoen mag zetten? Om voor iedereen duidelijkheid te scheppen is een aftelkalender voor Sinterklaas ideaal voor jouw kindje. Het helpt in het scheppen van overzicht en maakt het ook nog eens leuk door het kunnen afvinken van de dagen richting Sinterklaasavond!

Waar kun je Sinterklaas aftelkalenders downloaden?

Naast de verschillende aftelkalenders voor de Sint die je (online) kunt kopen zijn er ook diverse leuke kalenders die je gratis kunt downloaden. Superleuk natuurlijk! Ik heb er een aantal voor je op een rij gezet, dan hoef je niet zo lang te zoeken en ik maakte er uiteraard zelf ook eentje.

Tip: Besparen op cadeaus voor de feestdagen doe je zo!

Gratis Sinterklaas kalender Wood’n Kids

Wood’n Kids heeft een leuke aftelkalender die loopt vanaf 14 november tot en met 5 december gemaakt. De aftelkalender voor Sinterklaas kun je hier downloaden. Kimberly van Wood’n Kids heeft ook ontzettend leuke houten Sinterklaas accessoires waarmee je jouw huis direct in Sinterklaas sferen maakt. Door de rondjes van de aftelkalender te kleuren wanneer jouw kindje de schoen mag zetten, scheelt dat jou een hoop vragen en heeft je kindje een berg duidelijkheid.

Gratis Sinterklaas kalender van Forest and Bear

Forest and Bear heeft een schattige Sinterklaas aftelkalender gemaakt die loopt vanaf 14 november tot en met 5 december. Je kindje kan op deze aftelkalender ook de rondjes inkleuren op de dagen dat hij of zij het schoentje mag zetten. Ideaal natuurlijk en aangezien er wel data op staat maar geen dagen kun je de kalender ieder jaar weer opnieuw uitprinten en gebruiken.

Gratis aftelkalender Van Kootje

Ook bij Van Kootje kun je een aftelkalender voor Sinterklaas downloaden of gratis meebestellen bij een bestelling. Dan krijg je de aftelkalender op dikker papier geleverd.

Gratis Sinterklaas aftelkalender van Vett

Bij Vettt kun je een aftelkalender voor Sinterklaas in het blauw of roze downloaden. Deze aftelkalender loopt van 14 november t/m 5 december. Zo kun je al beginnen met de aftelkalender voor de intocht en zodra het Sinterklaas Journaal begint. Download de Sinterklaas aftelkalender in blauwe of roze hier.

Beebs and Moms gratis aftelkalender voor Sinterklaas

Omdat ik het leuk vind om ook een eigen aftelkalender te maken – en ik dat al jaren doe voor Evi – heb ik ook nu mijn eigen aftelkalender voor de Sint gemaakt. Met cirkels om in te kleuren, de data eronder en uiteraard een leuke Sint op het dak. De data loopt van 14 november t/m 5 december, zo kan je kindje elke dag een cirkel aftekenen. Geef de dagen waarop je kindje zijn of haar schoen mag zetten een kleur, dan heeft je kindje ook duidelijkheid.

Sinterklaas aftelkalender 2020
Klik op de foto en je kunt de afbeelding in PDF op A4 downloaden.

Rustig aan aftellen tot Sinterklaasavond

De feestdagen met kerst en Sinterklaas zijn ontzettend leuk en gezellig maar ook enorm spannend. Dankzij een aftelkalender voor de Sint kun je in ieder geval al wat vragen en onduidelijkheden wegnemen voor je kindje. Het scheelt echt aanzienlijk! Zo kun je rustiger de feestdagen voorbereiden. Samen de woonkamer Sinterklaas- proof maken, leuke Sinterklaas-muziek aan en samen het Sinterklaas Journaal kijken. Het is ook een magische periode om samen met je kindje te vieren.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *