Winactie Stor Studio duurzaam leer
Moms Fashion Winacties

Win een set van Stor Studio | B&M 4 jaar winweek

Eerlijk gezegd ben ik best jaloers op de winnaar van deze winactie. Ik mag namelijk een volger blij gaan maken met een prachtige handgemaakte set gemaakt van duurzaam leer door Stor Studio!

Over StorStudio

Deze ontzettend toffe webshop met handgemaakte leren producten heeft de meest prachtige en gave spullen te koop! Het gezicht achter Stor is Corrien Meerveld. Zij ontwerpt de tassen en andere leren producten en vervaardigd deze in haar studio aan huis in Amersfoort. Corrien heeft een passie voor het bedenken en creëren van speciale oplossingen, haar hoofd staat nooit stil. Industriële gebouwen, vintage mode en contrasten inspireren haar, dit zie je dan ook terug in haar ontwerpen.

Iedereen is uniek en mag dat zijn, het maakt krachtig en puur. In samenspraak met jou maakt Corrien graag een tas speciaal voor jou, met jouw wensen, voor jouw verhaal! Jouw eigen STOR.

Producten gemaakt van duurzaam leer

Leer is een duurzaam materiaal, omdat het zo lang mee gaat. Voor STOR/ producten probeert Corrien zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzaam leer.

Duurzaam leer is bijvoorbeeld overstock leer: Leer dat teveel op voorraad is en/of uiteindelijk niet verkocht wordt. Ook hebben grote merken hele hoge eisen. Met één kleine afwijking in het leer wordt een leerhuid al afgekeurd. Alleen de perfecte huiden komen door de strenge selectie procedures. Zonde want je kunt ook om een kleine oneffenheid heen snijden, zodat de rest van het leer toch gebruikt kan worden.

Set duurzaam leer Stor Studio

Wat kun je winnen?

Je maakt nu kans op een enorm toffe set met de ETUI (twv € 35,00), de ZIPPER (twv € 29,00) en de CARD HOLDER (twv € 19,00) . Wat een gave prijs! Wat kun je allemaal met deze prijs doen:

De S T O R / Etui is strak vorm gegeven en met de diagonale lijnen en verschillende kleuren leer een uniek model. De Etui is gevoerd met afneembare outdoor stof. Je gebruikt hem voor je pennen en stiften of voor je make-up of andere spullen die normaal rondslingeren in je tas.

De S T O R / Zipper is een klein formaat rits portemonnee/ etui waar je je muntgeld, briefgeld en pasjes in kunt doen. Maar je kunt er natuurlijk ook je tampons, make-up of andere waardevolle spulletjes in mee nemen. Hij is gemaakt van rest leer, in verschillende kleuren. Je kunt deze zipper gemakkelijk in je tas/zak/jas meenemen.

De S T O R / Cardholder is een klein formaat houder voor bv visitekaartjes of een aantal pasjes. Hij is gemaakt van rest leer, in verschillende kleuren.
Je kunt deze cardholder gemakkelijk in je tas/zak/jas meenemen, zodat je altijd je visitekaartjes bij de hand hebt.

Voorwaarden winactie Stor Studio

Wil jij graag kans maken op dat ontzettend toffe pakket t.w.v. € 73,00 (!) van Stor Studio? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

 1. Volg Beebs and Moms en Stor.Studio op Instagram.
 2. Reageer onder de winactie post op Instagram dat je meedoet – ->
  Reacties op de blog of Facebook tellen niet mee.
 3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
 4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
 5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

 • Avatar
  elisabeth maria martina

  wat een prachtig kado

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *