Mickey en de beestachtige spionnen
Kinderen Winacties

Win een boek voor je kindje | B&M 4 jaar winweek

Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Voor jouw kindje is het dan wel zo prettig om een cool boek te kunnen lezen dat roept om uitgelezen te worden! Ik mag 2 keer het coole boek Mickey en de Beestachtige spionnen weggeven aan mijn volgers.

Mickey en de Beestachtige spionnen

Mickey is iemand die altijd op zoek is naar codes om te kraken en puzzels om op te lossen. Dus het voelt als haar geluksdag als ze in de bus zit en opeens een poster ziet hangen met een vreemde tekst die een code blijkt te zijn. Ze ontcijfert de code en vindt een verborgen boodschap. Een boodschap die leidt naar een spannend en verrassend avontuur… Een avontuur met diamantdieven, hondvoerders en een buitengewone groep beestachtige spionnen!

Dit boek is geschikt voor de leeftijden 6-9 en kan een heel tof boek zijn om voor te lezen maar ook om alleen te lezen voor de goede lezers. Door het hele boek vind je geheime codes terug, leuke grapjes en spannende avonturen. Evi en ik begonnen er samen in en dit was een succes. Zij had even wat hulp nodig in het ontdekken van de codes maar daarna werd het een uitdaging om ze als eerste te vinden en ontdekken.

Het boek kost € 16,99 in een gebonden versie en als e-book € 8,49

Mickey en de beestachtige spionnen kinderboek 6- 9 jaar

Voorlezen of zelfstandig lezen?

Probeer een inschatting te maken wat het beste geschikt is voor je kindje. Lees de eerste paar pagina’s samen of wees in de directe omgeving wanneer je kind zelf gaat lezen. Dan kun je een vinger aan de pols houden. Wij vinden Mickey en de beestachtige spionnen echt een heel leuk boek en het leest fijn weg zo met elkaar. Evi leest af en toe wat alleen en wij lezen eruit voor voordat Evi gaat slapen.

Lees ook: Onze favoriete voorleesboeken voor een peuter

Voorwaarden winactie Mickey en de Beestachtige spionnen

Wil jij graag kans maken op zo’n leuk boek t.w.v. € 16,99 voor jouw kindje? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  1. Volg Beebs and Moms op Facebook of Instagram.
  2. Reageer onder de winactie post op Facebook of Instagram dat je meedoet – -> Reacties op de blog tellen niet mee.
  3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
  4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
  5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.

Wil jij dit boek direct kopen? Dat doe je door op de link hieronder te klikken.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *