Petra van Learn2organize virtual organizing
Winacties

Win een organiseertraject | B&M 4 jaar winweek

Vind jij het ook lastig om je huis (enigszins) georganiseerd te houden en heb je geen idee waar je moet beginnen met het opruimen? Met deze winactie kan je een Virtual organizing pakket ter waarde van € 75,- winnen voor die ene welbekende stok achter de deur!

Hulp met opruimen en organiseren

De gangbare opvatting is dat opruimen, plannen en organiseren zaken zijn die je toch ‘echt zelf moet kunnen’, waardoor de drempel om hierbij hulp in te schakelen hoog is. Die andere moeders lukt het toch ook? Maar de praktijk wijst uit dat juist ontzettend veel vrouwen hiermee worstelen. Niet iedereen is van nature opgeruimd en georganiseerd en wanneer je dan moeder wordt, komt er zoveel extra op je af, dat je dan overweldigd wordt en het overzicht kwijt raakt. Dat je het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen. Dat je leven bestaat uit een aaneenschakeling van verplichtingen en soms zelf voelt als overleven. Petra van Learn2organize kan jou helpen!

Over Learn2organize

Met mijn onderneming, Learn2organize, richt ik me vooral op het ondersteunen van werkende moeders. Vrouwen die alle ballen in de lucht proberen te houden en behoefte hebben aan meer rust, ruimte en overzicht maar gewoonweg niet weten hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen.

Ik denk dat iedereen kan leren opruimen en organiseren, vandaar dat mijn bedrijf ‘Learn2organize’ heet. Ik leer moeders hoe ze hun huis, hun werk, hun leven, handiger kunnen organiseren zodat ze weer een leuker leven hebben. Met meer ruimte en tijd voor de dingen die er wérkelijk toe doen.

Hoe doe ik dat? Met ‘Virtual Organizing’. Dat wil zeggen dat ik deze moeders persoonlijk begeleid op afstand d.m.v. videobellen. Ze vertellen me waar ze tegenaan lopen en ik kan meteen mee kijken. We maken de vraag zo concreet mogelijk en gaan op zoek naar praktische oplossingen die passen bij hún en hún unieke situatie. We gaan samen aan de slag in korte sessies van 1 uur met videobellen en tussen de sessies door werken ze zelfstandig verder maar wel mét mijn support via e-mail of Whatsapp zodat ze gemotiveerd blijven om door te pakken en hun doelen te bereiken.  

Hieronder enkele voorbeelden van vragen waar ik bij kan helpen:

 • Je woonkamer is ontploft en je weet niet meer waar je moet beginnen.
 • Je hebt het idee dat je continu aan het opruimen bent, maar het is nog steeds een zooitje.
 • Je kledingkast puilt uit en je weet niet hoe je het moet aanpakken.
 • Je gezinsleden ruimen niet op.
 • Je mailbox is een overvolle, chaotische bende en je schiet nu al in de stress als je denkt aan al die mails die moet gaan afhandelen als je terug komt van je vakantie.
 • Je vind het moeilijk om je administratie op orde te houden.
 • Je hebt chronisch tijd tekort.

Naast deze 1-op-1 begeleiding geef ik ook regelmatig masterclasses (o.a. over opruimen met kinderen), ben ik bezig met het ontwikkelen van een online training (van een chaotisch huis naar een opgeruimd thuis) en heb ik ook het gratis e-book geschreven ‘Meer grip op je tijd – werkboek voor drukke moeders’.

Wat kan je winnen?

In het Virtual organizing pakket ter waarde van € 75,- zit het volgende inbegrepen:

 • Een intake gesprek van een half uur d.m.v. videobellen.
 • 1 Virtual Organizing sessie (videobellen) van 1 uur aan de hand van een persoonlijk actieplan.
 • Een e-mail met vervolgtaken aan de hand van de sessie (huiswerk! 😉)
 • E-mail contact ter ondersteuning en voor het delen/evalueren van foto’s naar behoefte tot 31 dagen na de Virtual Organizing sessie.
 • Een follow-up call van een half uur na 1 maand om te kijken hoe het gegaan is en of de doelen zijn bereikt. (de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’)

Voorwaarden winactie Learn2organize

Wil jij graag kans maken op die fijne virtual organizing sessie t.w.v. € 75 met Petra? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

 1. Volg Beebs and Moms en Learn2organize op Instagram.
 2. Reageer onder de winactie post op Instagram dat je meedoet – ->
  Reacties op de blog of Facebook tellen niet mee.
 3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
 4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
 5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *