Souza make up set
Recente berichten Speelgoed Winacties

Souza make up set voor de kleine meisjes | Winactie Weekend

Evi vind het heerlijk en haar vriendinnetjes vinden het heerlijk om zich te verkleden en zich op te maken. En dankzij Souza kan Evi de komende tijd zich flink opmaken 😉 Maar het leuke is dat ik i.v.m. Evi’s verjaardag ook nog een heel leuk make up setje weg mag geven aan een volger! Check snel de blog voor de voorwaarden van de winactie.

Make up voor de kleine meisjes

Yup ik weet dat niet iedereen een voorstander is van make up bij kindjes. Zelf sta ik bijna dagelijks mijzelf op te maken. Ik vind het dus niet zo gek dat Evi het interessant vind, je bent er zelf immers bij. Vooral wanneer Evi zich verkleed vind zij het erg leuk om zich ook op te maken. Ik vind het vooral heel schattig om te zien hoe zij met blauwe oogschaduw, rode wangen en roze lippen door het huis heen gaat. Inclusief prinsessenjurk uiteraard 😉

Souza make up set

Hoe leuk is het om je als kleine meid lekker op te tutten en te experimenteren met make up? Dankzij Souza kunnen ook die kleine meisjes van ons zich uitleven met make up. Deze set die ik mag weggeven heeft 12 kleuren oogschaduw, 5 kleuren lipgloss, 2 kleuren blush, kwasten en een spiegeltje. Hartstikke leuk dus! De set is zelfs in de vorm van een vlinder en dus helemaal top voor Evi. Wil je voor jouw dochter ook zo’n leuke make up set of een mooie verkleedjurk voor de kerst kopen? Check dan vooral de webshop van Souza voor de prachtige dingen die zij hebben.

Make up set voor kinderen

Voorwaarden Winactie Souza make up set

Wil jij graag kans maken op de Souza make up set voor jouw dochter / nichtje / vriendinnetje?  Doe dan vooral mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de Souza make up set. I.v.m. de kerstdagen is de looptijd van de winactie korter dan normaal zodat je de gewonnen producten nog hebt voor de feestdagen.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram. Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Als je Souza op Facebook en / of Instagram liked waarderen we dat enorm.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 20 december 2018 20.00 uur. Op 20 december 2018 maak ik de na 20.00 uur winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Avatar
  elisabeth maria martina

  daar gaat elk meisjeshart sneller van kloppen

 • Avatar
  Marian B

  Leuk voor mijn nichtje, kan ze fijn oefenen met make-uppen. (FB)

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *