verkleedpak dino kinderen souza for kids
Kids Fashion Kinderen Reviews Speelgoed

Tijd voor een feestje, trek je beste verkleedpak aan

In het zuiden van het land (Limburg) houden wij wel van een feestje. En al helemaal als we hier een mooi verkleedpak voor mogen aan trekken. Dan heb ik het niet over je galajurk of je zwarte pak, maar meer over je sneeuwwitjes jurk of je ridderjas. Dex en ik hebben het toffe dinosaurus verkleedpak van Souza for kids getest en in deze blog lees je wat wij ervan vinden!

Review Souza for Kids verkleedkleding

Kimberly vroeg aan mij of ik verkleedkleding van Souza for kids wilde proberen. Daar hoefde ik dus geen 2 keer over na te denken. Ik weet nog goed hoe ik graag in mijn prinsessen jurken door de kamer rende. Of hoe ik en mijn buurjongens ons verkleedden met de kleren van de buurvrouw. Echt altijd een groot feest. Natuurlijk is dat altijd een beetje gebleven en dat is niet zo gek als je graag carnaval viert. Dat vind ik dus persoonlijk het leukste aan het carnaval vieren. Mezelf verkleden en mooie schmink op mijn gezicht. Dex heeft pas 1 echte carnaval meegemaakt en toen was hij zo klein dat hij er eigenlijk niets van mee heeft gekregen. Vorig jaar regende en stormde het, dit jaar ging corona door het land i.p.v. de polonaise. Toch heb ik vorig jaar een leuk verkleedpak gekocht voor Dex, want ook zonder carnaval kan je dansen en in verkleedkleding rondlopen. Daarom vond ik het erg leuk om een verkleedpak voor Dex uit te mogen proberen.

Dino verkleedpak voor kinderen

Ik ben een kijkje gaan nemen op de site van Souza for kids. Dat vind ik zelf altijd al heel erg belangrijk als ik iets koop. In eerste instantie kijk ik wat ze allemaal te koop hebben, welke maten ze verkopen en wat ze aanbieden. Ik zag namelijk eerst veel prinsessenjurken en daar was ik niet naar op zoek. Toen ik verder keek bij de jongens afdeling zag ik verschillende coole verkleedpakken langskomen en ineens viel mijn oog op een pak van een Dinosaurus. Ik wist meteen dat dit het verkleedpak was dat ik wilde proberen met Dex. Toen ik hem vertelde dat hij een Dino pak kreeg om te proberen en in te dansen, werden zijn ogen heel groot en hij kon alleen maar zeggen:”Wooooowwww, Dino mama”. Ik heb Kimberly direct laten weten welke we wilden proberen en welke maat we nodig hadden. Inmiddels hebben we het dinosaurus verkleedpak binnen. Die “wooooowww, Dino mama” kwam er ook bij het zien van het pak uit. En niet alleen bij Dex, mama vind hem ook heel gaaf!

Bestel hier zelf het dinosauruspak van Souza for Kids

Kinderen verkleden voor carnaval

Ik heb vorig jaar (aangezien we op dat moment wel carnaval zouden vieren) mij rot gezocht voor een leuk, stoer en vooral warm verkleedpak voor Dex. Eentje die niet onwijs duur is, maar tegelijkertijd ook goed over zijn kleding te dragen zou zijn voor buiten. Ik kan je vertellen dat het echt een karwei is! Of de verkleedpakken zijn allemaal hetzelfde of ik zou het verder weg moeten bestellen en dan was het de vraag of het wel de maat zou zijn die ik nodig had. Best wel moeilijk! Ik heb uiteindelijk op het laatste moment een pakje gevonden en besteld, want anders had ik niets kunnen krijgen. Over het algemeen bestond de keuze voor jongens vooral uit politieman, brandweerman of een tijgerpak. Die laatste heeft hij uiteindelijk ook gekregen. Het liefste ging ik met het hele gezin in hetzelfde pak, maar helaas kreeg ik Ralf niet zover om een thema te kiezen. Als ik vorig jaar al de verkleedkleding van Souza had gezien, dan had ik het toen wel geweten voor Dex. Na het zien van Dex zijn enthousiasme over zijn dinosauruspak, weet ik zeker dat ik volgend jaar een ander verkleedpak bij Souza bestel voor de carnaval.

Souza for Kids verkleedkleding voor kinderen

Toen ik aan het kijken was voor het dinosauruspak voor Dex zag ik dat de verkleedkleding / de pakken circa € 50,00 zijn. Dan kun je zeggen dat dit vrij prijzig is, maar dit zijn verkleedpakken van goede kwaliteit. En dit is bij veel verkleedpakken voor een lagere prijs vaak niet het geval. Laat ik nou een ondernemend kind hebben en een puppy van 6 maanden, dus het pak zal echt stevig moeten zijn. De staart zit heel stevig aan het pak vast! Dit is ook wel echt nodig met onze puppy, want hij heeft er al aan gehangen. Daarnaast hebben de armen en de benen voetjes die er aan bevestigd zitten. En ook van deze kan je heel goed zien dat de kwaliteit goed is. In beide gevallen zitten deze goed eraan vastgemaakt. De stof is heerlijk zacht en de kleuren zijn mooi helder. Je trekt het pak makkelijk aan door middel van een rits en je kan er dus ook kleren onder aan doen als hij met carnaval buiten de optocht staat te kijken. De muts gaat goed over zijn oren, dus dat is ook meteen helemaal warm. Ik heb gekozen voor de maat voor 3-4 jaar. Dex is momenteel 2.5 jaar, maar wel groot voor zijn leeftijd. Toch is het duidelijk een maat die hij voorlopig nog even kan dragen.

Tip, lees ook: Make-up voor kinderen van Souza for kids

Onze ervaring met de verkleedkleding van Souza

Dex vind het verkleedpak zelf heel erg fijn. Hij rent er blij mee rond en laat hem de hele middag aan. Dat zegt dus heel erg veel. Wij hebben een peuter in huis die echt wel een eigen mening heeft en als hij hem niet aan wilt dan geeft hij het ook aan. Maar zijn dinosauruspak heeft hij met gemak de hele middag aan. Hij rent de hele middag rond als een dino dus het maken van de foto’s van dit prachtige verkleedpak was wel een uitdaging. Hij is er dus echt heel blij mee en laat nu iedereen schrikken omdat hij een dino is. Souza heeft naast dit mooie dino pak nog veel meer mooie pakken voor kinderen om te verkleden. Denk aan prinsessenjurken, ridderpakken, brandweerpakken, maar ook de nodige accessoires. Ik ben zelf helemaal verliefd op de koning cape! Dus wie weet komt deze ook nog in Dex zijn verkleedkist. 1 ding is zeker, ik denk dat hij straks net zo gek op verkleden is als zijn mama. Het is toch superleuk als ze zich op een bepaalde manier kunnen inleven in een andere wereld? Dat vind ik dan ook belangrijk, dat hij zich met een verkleedpak helemaal in een andere wereld kan begeven. De juiste mate van fantasie dus!

Dus twijfel je nog? Niet meer doen, ik raad je echt aan om een mooi pak voor je zoon of dochter hier te bestellen. Het wordt gegarandeerd een feest als je hen een pak van Souza cadeau doet. Sterker nog, ik zou zelf ook wel zo’n verkleedpak willen hebben, maar helaas hebben ze niet mijn maat.

Verkleden jullie kids zich ook graag? En welk pak zou dan jou voorkeur hebben? Ik ben benieuwd.

Liefs mama Suus

Lees hier alle blogs van Suus

«

»