Kneipp zelfzorg
Mindset Winacties

Win een Kneipp pakket | B&M 4 jaar winweek

Op deze #zelfzorgvrijdag mag ik een volger van Beebs and Moms gaan verwennen met een heerlijk Goodbye Stress pakket van Kneipp! Wat past er nou beter bij zelfzorg dan de heerlijke producten van Kneipp? Kijk snel verder voor de voorwaarden.

Goodbye Stress pakket van Kneipp

Zelfzorg is ontzettend belangrijk en daarom wilde ik voor de winactie op #zelfzorgvrijdag graag met het fantastische merk Kneipp organiseren. Producten met het beste uit de natuur om je lichaam te verzorgen terwijl je een moment voor jezelf neemt, ideaal! In dit Goodbye Stress pakket zitten 3 sachet maskers, een handcrème, bodylotion en een douchegel. De producten ruiken heerlijk, zijn verzorgend en mijn huid voelt zijdezacht na gebruik. Ideaal voor mijn droge huid is Kneipp want dit merk is één van de weinige merken waar ik geen eczeem van krijg! Een absolute aanrader dus.

Over Kneipp

Kneipp staat voor werkzame producten en natuurlijk genieten. Dit is de basis voor al onze producten; het beste uit de natuur gecombineerd met het beste uit de wetenschap. Vanaf het eerste begin van het merk Kneipp, staat het behoud van de gezondheid centraal bij de ontwikkeling van de producten.

Ook vandaag nog ontwikkelen wij producten met in ons achterhoofd de wensen van de mensen die onze producten gebruiken. En natuurlijk staat alles ook in het teken van de vijf pijlers van Sebastian Kneipp: water, planten, beweging, voeding en innerlijke balans.

 • Natuurlijk verzorgende werkstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
 • Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren waardoor de producten Vegan zijn.

Vanzelfsprekend worden er geen dierproeven door Kneipp uitgevoerd of opdracht tot dierproeven gegeven.

Over de Goodbye Stress lijn

Deze lijn bevat watermunt en rozemarijn. De geur met de kracht van etherische oliën zet stress om in positieve energie.** De bodylotion bevat ook nog eens rijke sheabutter en vitamine E.
Laat de hectiek van de dag achter je. Goodbye stress – Welcome Energy!
** Wetenschappelijke studie van het Instituut voor toegepaste Psychofysiologie

-Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.  
-Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.
– De Goodbye Stress- lijn helpt jou je hoofd leeg te maken.

Voorwaarden winactie Kneipp Pakket

Wil jij graag kans maken op dit heerlijke Kneipp Goodbye Stress pakket? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

 1. Volg Beebs and Moms en Kneipp op Instagram.
 2. Reageer onder de winactie post op Instagram dat je meedoet – ->
  Reacties op de blog of Facebook tellen niet mee.
 3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
 4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
 5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *