verrassingspakket-tijd-voor-mama-1024x768
Recente berichten Winacties

Win shoptegoed van Tijd voor Mama | B&M 4 jaar

Als mama ligt het risico jezelf uit het oog te verliezen op de loer. Dat terwijl juist wanneer je goed voor jezelf zorgt, dat je ook beter voor je gezin kunt zorgen! Tijd voor mama helpt je met heerlijke en leuke artikelen die je kunt gebruiken tijdens de tijd voor jezelf. En je maakt nu kans op € 35,00 shoptegoed!

Zelfzorg als moeder

Zelfzorg is belangrijk, daarom dat het juist heel fijn is om daadwerkelijk tijd te nemen voor jezelf. Tijd om weer even op te laden en bij te komen van de vele dingen die je steeds moet regelen of doen. De hele dag mamamamamamama om je heen kan heerlijk zijn maar ook overweldigend. Daarom zijn de relaxproducten voor drukke moeders van Tijd voor mama ideaal voor jou wanneer je wat meer tijd voor jezelf wilt nemen. En zeker wanneer je nog niet zo goed weet hoe je die tijd moet vullen.

Over Tijd voor mama:

” Een uitspraak waarmee iedereen het eens zal zijn, is dat elke moeder ook een vrouw is. In de praktijk zul je echter zien dat dat, door bijvoorbeeld de drukte van een gezinsleven, een beetje vergeten wordt. Er is altijd wel iets te doen in huis.

Terwijl het juist zo belangrijk is om jezelf als individu niet uit het oog te verliezen. Een persoon die wensen en dromen heeft. Een persoon die voldoende rust en tijd voor zichzelf nodig heeft. Met Tijd voor mama wil ik moeders hieraan herinneren en motiveren om zonder schuldgevoel voor zichzelf te kiezen.

Tijd voor mama staat nu nog vooral bekend om de Mama Me-time Kit; een verrassingspakket voor moeders met items waarmee je thuis een moment voor jezelf kunt creëren. Onlangs is dit aanbod uitgebreid met een webshop met producten die je helpen ontspannen.”

MaryLou Tijd voor Mama
Mary-Lou – Tijd voor Mama
foto door: Catharina Bee Photography

Voorwaarden winactie shoptegoed Tijd voor Mama

Wil jij graag kans maken op die € 35,00 shoptegoed van Tijd voor mama? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  1. Volg Beebs and Moms en Tijd voor mama op Instagram.
  2. Reageer onder de winactie post dat je meedoet – ->
    Reacties op Facebook en/ of de blog tellen niet mee.
  3. Tag 2 anderen die ook kans willen maken op deze prijs.
  4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
  5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *