Trolls Wereldtour Review
Kinderen Reviews Winacties

Trolls Wereldtour Review

Vanaf 5 augustus draait het vervolg van de populaire familiefilm Trolls in de bioscoop! Trolls Wereldtour is de tweede film over de trollen Poppy, Knoest en hun vrienden. Wat je van deze film kunt verwachten en wat wij van de film vonden lees je in deze blog.

Trolls Wereldtour / Trolls World Tour

Trolls Wereldtour is de nieuwste familiefilm van DreamWorks Animation, de makers van o.a. : Hoe Tem je een Draak, ShrekMadagascar en Kung Fu Panda. Deze animatiefilm draait vanaf 5 augustus 2020 overal in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. 

Samenvatting van Trolls Wereldtour

Trolls Wereldtour is het vervolg op de familiefilm Trolls van DreamWorks Animation. In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren, doen Poppy en Knoest een grote ontdekking: ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen! Deze trollenstammen hebben zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. De wereld van Poppy en Knoest staat op het punt een stuk groter, maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Bijzonderheden van Trolls Wereldtour

2020 | Vanaf 05-08-2020 in de bioscoop | 84 min | Nederlands en in Engels gesproken | De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Trolls Worldtour

Wat vonden wij van Trolls 2, de film?

Wij gingen met z’n vieren naar de bioscoop bij ons in de buurt. Evi, Evi haar beste vriendin, Patrick en ik vonden de film ontzettend leuk! In de film komen veel bekende muzieknummers voor, van vroeger en van nu. Zo zit er voor iedere generatie wel een nummer in die zij kennen. De dames moeten een aantal keer lachen om de gebeurtenissen, Patrick en ik vooral om de kleine grapjes die verwerkt zijn in de film. De film heeft een mooie boodschap: met elkaar maken we de wereld leuker. En dat vind ik een prachtige boodschap die we anno 2020 hard nodig hebben!

Trolls 2 2020

Winactie Trolls Wereldtour

Om te vieren dat Trolls Wereldtour in de bioscoop te zien is mag ik een volger van Beebs and Moms blij maken met 4 vrijkaartjes! Wil je kans maken op deze vrijkaartjes? Zorg er dan voor dat je de volgende stappen neemt:

  • Volg Beebs and Moms op Facebook 
  • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet.
  • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op de vrijkaartjes.
  • Je kunt meedoen tot en met 14 augustus 2020. 15 augustus 2020 stuur ik de winnaar een bericht.
  • Over de winnaar zal niet worden gecorrespondeerd i.v.m. privacy.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *