Mighty Mike Boomerang kinderserie
Beebs Recente berichten Winacties

Nieuwe kinderserie Mighty Mike | Winactie

Ontmoet Mike, de ‘pootrolspeler’ van zijn eigen hilarische serie Mighty Mike die vanaf 16 september om 16:45 uur te zien is op Boomerang. Om dit te vieren mag ik 2 back-to-school pakketjes weggeven met een broodtrommel, sleutelhanger en badgeset! Check snel de blog voor meer informatie over de kinderserie en de winactie.

Mighty Mike vanaf 16 september op Boomerang

Mighty Mike is een mopshond met een verfijnde smaak die van niets anders geniet dan de rust in zijn huis. Helaas wordt daar snel verandering in gebracht door zijn huisgenoten. Mighty Mike is een slapstick komedie met vrijwel geen dialogen. Alle dierlijke ‘pootrolspelers’ vertonen menselijk gedrag, maar ze kunnen niet spreken. Daarom spreken hun lachwekkende daden voor hen.

De serie in het kort

In het huis van de familie Mikkelsen ontstaat hilarische chaos wanneer de eigenaren van huis zijn. Mike woont samen met een trio van energieke schildpadden en een niet-zo-onschuldig poesje. Ze halen de meest rare capriolen uit; van hangen in de lampen tot vliegen van het dak. Er is nooit een saai moment! Het liefste wil Mike in zijn luie stoel de krant lezen, maar dit is onmogelijk aangezien zonder hem het hele huis wordt afgebroken. Als dan ook nog de hebberige wasberen Freddy en Mercury langskomen, is het gedaan met zijn rust.

Maar Mike doet meer dan zijn huisgenoten in toom houden. Als hij niet bezig is met het redden van het huishouden, dan is hij druk met het imponeren van zijn knappe buurhond Iris. Terwijl hij er alles aan doet om nonchalant en cool te lijken, werken zijn plannen vaak juist averechts. Flirten is niet makkelijk als jouw huisgenoten ondertussen flink de bloemetjes buiten zetten. Kom vanaf 16 september erachter of het Mike lukt om Iris voor zich te winnen.

Wat vonden wij van de eerste aflevering van Mighty Mike?

Evi (6) : “Hij was echt heel grappig. Dat de burrito zo in het hondje haar gezicht ging moest ik echt om lachen.”

De serie doet inderdaad wat aan als een slapstick. Er wordt niet in gesproken en de dieren maken van alles mee. Mighty Mike probeert iets leuks te regelen voor Iris maar dan komen zijn huisgenoten en andere dieren op zijn pad die dit lastiger maken voor hem. Evi moest geregeld lachen om de situaties die ontstonden en was benieuwd naar de rest van de afleveringen.

Tip, Lees ook: Review Angry Birds 2

Bijzonderheden Mighty Mike

Animatieserie | Op Boomerang | Vanaf 16 september om 16.45 uur | Nederlands gesproken | Vanaf 4 jaar

Voorwaarden winactie Mighty Mike

Om te vieren dat Mighty Mike nieuw op de tv te zien is mag ik 2 back-to-school pakketjes weggeven met een broodtrommel, sleutelhanger en badgeset! Superleuk natuurlijk. Om kans te maken is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
  • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet.
  • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op een back-to-school pakket.
  • Je kunt meedoen tot en met 5 september 2019. 6 september 2019 maak ik de winnaars bekend via Facebook, Instagram en op de blog.

De winnaars zijn Elisabeth en Marieke! Gefeliciteerd!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

  • elisabeth maria martina

    leuke actie voor mijn kleindochter

  • Marian B

    Ik denk dat mijn dochtertje Mighty Mike erl leuk zal vinden. Het pakketje is soewieso leuk daarom doe ik graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.