Search here...
TOP

Wil jij graag werken aan jouw zelfwaardering en vind je het prettig om dat in een workshop samen met andere vrouwen te doen? Meld je dan aan voor de eerste workshop van Beebs and Moms op 8 oktober 2019 op een centraal gelegen locatie in Utrecht!

 

Workshops voor Badass Moeders

Tijd voor jezelf lastig in te plannen en vind je het lastig om leuke dingen aan jezelf te benoemen? Of heb je juist het idee dat je niet de moeder bent die je zou kunnen zijn omdat je altijd maar moe bent? 

In een workshop voor Badass Moeders gaan we met een kleine groep (max. 8 deelnemers) aan de slag om een verandering in je mindset – yup dat is een enorm jeukwoord-  te krijgen. Onder het genot van een drankje en wat lekkers te eten kijk ik met je mee naar waar je tegenaan loopt en ga ik je helpen om ook een badass moeder te worden.

Jezelf leuk vinden, de stemmen van de mensen om je heen laten verminderen en voorop zetten wat JIJ belangrijk vind, dat maakt jou een #badassmoeder. Je zult meer genieten van de kleine momenten en die dingen die er werkelijk toe doen. Daar merk jij de voordelen van maar je partner en je kinderen ook! Verre van perfect maar wel compleet jij, dat is een Badass Moeder.