Search here...
TOP

Cursus Balans na je zwangerschapsverlies

Kimberly coaching bij Zwangerschapsverlies

Veel vrouwen worstelen na de stilgeboorte van hun kindje of miskraam met schuldgevoelens, de mensen om hen heen en hun eigen emoties. Eenzaamheid, verdriet en rouw komen om de hoek kijken maar hoe je daarmee om kunt gaan is geen handboek voor. Hulp vragen of zoeken is een te grote stap maar je zou wel graag wat ondersteuning krijgen? Nu is er de cursus voor vrouwen na zwangerschapsverlies om laagdrempelig hulp te krijgen. Zo ben je zwanger en heb je de mooiste dromen over dat kindje in je buik en ineens komt daar die donkere wolk. Je kindje leeft niet meer. Of je er nou achter kwam met een echo, door bloedverlies of een bevalling (die veel te vroeg kwam). Je kindje verliezen is een verschrikkelijk verlies!

Zwangere buiken om je heen, zwangerschapsaankondigingen en dat terwijl jij jouw droom in duigen hebt zien vallen. Je komt in een rouwproces om het verlies van je kindje, moet hormonaal ( en fysiek) herstellen en ondertussen lijkt de wereld maar door te gaan. 

Op een laagdrempelige manier krijg jij de handvatten om confronterende momenten sterker aan te kunnen, maak je een verbinding met je kindje en help ik je om zonder schuldgevoelens weer (meer) te kunnen gaan genieten van je leven. Een zwangerschapsverlies vormt je maar hoeft niet je leven te bepalen!

Als geen ander weet ik wat je kunt ervaren na een zwangerschapsverlies, ik heb het zelf meegemaakt na 2 miskramen en een stilgeboren kindje. Als coach heb ik meerdere moeders mogen ondersteunen in hun rouwproces en ik wil deze ondersteuning voor een ieder binnen handbereik brengen. Tijdens de online cursus gaan we met delen van mijn coachingsmethode aan de slag, om jou een zetje in de rug te geven. En om jou te laten ervaren dat je niet alleen bent, dat je ook jouw verdriet niet alleen hoeft te dragen.

Voor wie is de online cursus geschikt?

Jij.....

 • bent op zoek naar een manier om verder te gaan met je leven
 • wil wel weer balans voelen na je zwangerschapsverlies
 • zou je schuldgevoelens van je af willen kunnen zetten
 • wil weten hoe je met zwangeren in je omgeving en de confrontaties voor jezelf om kunt gaan
 • zoekt contact met andere moeders die weten hoe jij je voelt
 • wil graag tips en trucs krijgen voor balans en rouw
Kimberly Coach bij zwangerschapsverliesWat krijg jij voor die € 37,00?

 • De online cursus start 6 januari 2020 in een besloten omgeving
 • Inclusief diverse opdrachten en video's
 • Inclusief 2 x livesessie waarvan 1 met een gerichte opdracht
 • Contacten met andere moeders van sterrenkindjes
 • Inclusief werkboek en bonussen die jou helpen na jouw zwangerschapsverlies

Waarom een online cursus?

Bij cursussen vind ik het belangrijk dat de informatie en contacten laagdrempelig zijn. Daarom zijn de oefeningen duidelijk en thuis uit te voeren. De tijd die je in de cursus steekt verschilt per dag maar in totaal ben je maximaal 10 uur kwijt aan de gehele cursus inclusief de 2 live sessies.

Tijdens de cursus zullen meerdere onderwerpen aan bod komen. Een aantal dagen zullen er meerdere onderwerpen worden besproken omdat deze goed samengaan. Op deze manier komen er verschillende onderdelen van rouw en zwangerschapsverlies tijdens de cursus naar voren waarmee jij jezelf extra steun kunt geven.

Omdat ik me na mijn eerste miskraam en verlies van ons zoontje vooral heel eenzaam voelde vind ik het belangrijk om contacten te kunnen bieden aan de deelnemers van de cursus. Na het afgelopen jaar betrokken te zijn geweest bij het Sterretjescafé in Haarlem heb ik ook gezien dat het gedeelde verdriet verbindend is. Mede daarom zal er een besloten groep op Facebook zijn waarin de deelnemers het contact met elkaar kunnen aangaan.

Ook krijg je achteraf een werkboek met bruikbare tips en de oefeningen die tijdens de cursus aan bod zijn geweest. Zo kun je na de cursus ook nog als je daar behoefte aan hebt de cursus doorlopen.

Voordelen van een online cursus

 • Je hoeft er je huis niet voor uit
 • Korte tijd en daardoor overzichtelijk
 • De kosten zijn laag
 • Oefeningen in je eigen tempo
 • Laagdrempelige oefeningen
 • Contact met anderen die weten wat je doormaakt
 • Besloten groep, alles is vertrouwelijk
 • Alles is te volgen via je telefoon

Welke onderwerpen komen tijdens de cursus naar voren?

ondernemen als moeder update

Tijdens de cursus zullen er verschillende oefeningen worden aangeboden die jij thuis kunt uitvoeren. Bij vragen of wanneer je er niet uitkomt kun je mij als coach een berichtje sturen.

De onderwerpen die we zullen behandelen variëren van: Hoe kun je omgaan met schuldgevoelens, voor jezelf zorgen in deze periode, rouw en verlies, mogelijkheden om te herdenken, omgaan met je omgeving, betrekken van andere kinderen in het gezin, jij en je partner en doorgaan met je leven. Ook zal er tijdens 1 van de 2 live-sessies een waardevolle oefening worden gedaan. 

 

Zij deden mee:

Mijn verloskundige gaf mij als tip om Kimberly op te zoeken. Duizendmaal dankbaar dat ik in contact kwam met Kimberly. Daar waar ik geblokkeerd was door alle gevoelens, alle pijn en verdriet en door moest gaan met leven voor en met mijn gezin. De balans is teruggekeerd. Onlangs de dieptepunten die er nog wel zijn, sta ik sneller overeind en geniet ik van mijn omgeving. Ik ben me nu bewust van de afgelopen maanden.. van ons zwangerschapswens tot aan de begravenis van onze Mikail. De mooie herinneringen die ik koester♡ Kimberly is lief en staat klaar om te antwoorden op mijn vragen, maakt niet uit hoe laat of welke dag het is.. de gesprekken met Kimberly, de hele cursus het voelde goed.
Deelneemster
Online Cursus
Bedankt voor de fijne cursus. Ik vond het prettig dat het niet perse interactief hoefde te zijn. Ik wilde de oefeningen graag in alle rust en alleen doen. De lengte van de cursus is ook precies goed zo. Na een paar dagen weer intensief met dit onderwerp bezig te zijn is het ook weer genoeg vind ik.
Deelneemster
Online Cursus