Search here...
Beebs and Moms
TOP

Eén - op - één Coaching voor Moeders

Graag een flinke boost krijgen in je zelfwaardering en je een echte badass moeder voelen? Meld je dan aan voor de één op één coaching van Beebs and Moms! Tijdens een live – dag en 2 online sessies van zo’n anderhalf uur die je zelf kunt indelen help ik jou om een echte badass moeder te worden. Ook is het mogelijk om alleen online sessies te hebben wanneer dat beter bij jou past.

Als moeder, als vrouw, werknemer/ ondernemer, partner en dochter moeten we vaak al zoveel van onszelf. De samenleving gaat vaak snel, er worden verwachtingen gesteld en anders leggen we onszelf bepaalde verwachtingen op. Maar waar blijf jij in die drukte? Doe jij wel wat jou blij maakt of geef je toe aan jouw gevoelens?

In al die drukte is het belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen. Jezelf niet voorbij rennen blijft een aandachtspunt, meegaan met de stroming lijkt soms zo gemakkelijk. Maar voor je het weet ben je jezelf voorbij gelopen en weet je niet meer wat je nou eigenlijk nog leuk vind of wat jou energie geeft.

Tijdens de coaching voor Badass Moeders help ik jou te ontdekken wat jou energie geeft, schuldgevoelens van je af te zetten en jezelf leuk te vinden. Wat wil jij het liefste dat jouw kinderen zich herinneren van je: Een schoon huis of een moeder die leuke dingen met hen deed? En om leuke dingen te doen met je kinderen moet je wel energie hebben. Die bouw je zelf op door ook goed voor jezelf te zorgen #selfcare.

En wat is een betere selfcare dan om te leren hoe je goed voor jezelf kan zorgen?! 

 

 

Online coaching
 • Je eigen gevoel herkennen
 • Selfcare
 • Wat geeft jou energie?
 • Luisteren naar je eigen gevoel
 • Jezelf leuk vinden en waarderen
 • De meningen van anderen naast je neer kunnen leggen
 • 6 online sessies of een live dag met 2 online sessies
 • 647,00 inclusief BTW

Online coachingstraject voor moeders

6 Online gesprekken

In 6 gesprekken van maximaal anderhalf uur zullen we samen aan de slag gaan om jou meer balans en zelfacceptatie te gaan geven. Dankzij oefeningen die je thuis kunt uitoefenen en samen met mij kunt bespreken leer je beter voor jezelf te zorgen en je eigen gevoelens te (h)erkennen.

Volledig vanuit huis

Coaching in je gemakkelijke pak en zonder dat je de deur uithoeft? Dat is het ideale van de online coaching! In je eigen vertrouwde omgeving, het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Ideaal toch?!

Compleet op jou aangepast

Iedere vrouw heeft zo haar eigen onzekerheden en struggles. Dat is verre van erg want doordat de coaching volledig op jouw wensen aangepast zal worden investeer je in jezelf en haal je ten volste resultaat uit de coachingsgesprekken.

Makkelijk in te delen

Doordat de afspraken online plaatsvinden kun je deze gemakkelijk inpassen in jouw agenda. Ook in de avond kunnen de gesprekken plaatsvinden zodat wanneer de kinderen op school of in bed liggen wij samen aan de slag gaan.

Coaching vanuit huis?

Meer zelfwaardering, minder schuldgevoelens, leren hoe je met de mening van anderen omgaat én beter worden in het zorgen voor jezelf? Met de online coaching gaan we kijken waar jouw wensen liggen en gaan we samen aan de slag om de inner badass moeder bij jou naar boven te halen. Badass Moeder? Ja! Die ene moeder die weet dat zij goed voor zichzelf mag en moet zorgen om ook goed voor haar gezin te kunnen zorgen, die weet dat een beetje schuldgevoel erbij hoort maar die zich daar niet door laat bepalen. Die moeder die ook doet wat haar gelukkig maakt en wat haar energie geeft. Maar ook de moeder die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden! 

Klinkt dat als een onhaalbaar doel? Zeker niet want samen gaan we ervoor zorgen dat jij minder onzeker zal worden en ook een badass moeder gaat zijn. 

Een live dag én 2 online sessies

1 Live dag met lunch en 2 online sessies

Een dag volledig in jezelf investeren en 2 online sessies die je zelf vrij kunt inplannen, dat is het traject van Beebs and Moms coaching. Dankzij een uitgebreid werkboek krijg je opdrachten waar je zelf al aan kunt werken en waar we tijdens de coaching op terug gaan komen.

Wat kun je tijdens het traject verwachten?

Ik help je met het uitschakelen van de stemmen van anderen, jezelf te waarderen en je zelfbeeld te veranderen. Maar ook help ik je met het plannen van tijd voor jezelf en #selfcare. Want wanneer jij niet (goed) genoeg voor jouzelf zorgt kun je ook niet genoeg voor anderen zorgen! Alle moeders doen hun best en het moederschap is soms gewoonweg overweldigend. Ook voor jou en met dat in ons achterhoofd ga ik jou helpen om de beste jij te worden.

In jezelf investeren is belangrijk

Door in jezelf te investeren kun je ervoor zorgen dat je leert hoe je weer op kunt laden gedurende de dag. Niet alleen maar doorrazen maar ook stilstaan bij wat is en wat jij nodig hebt. Daarom help ik jou om de badass in jezelf naar boven te halen, meer rust en balans te ervaren maar ook hoe je die lastige taak van het moederschap kunt tackelen.

In te plannen in je eigen agenda

1 volledige dag investeer je in jezelf, net zoals de 2 losse online sessies. Doordat deze sessies online zijn kun je deze gemakkelijk in je eigen agenda inplannen. Ook 's avonds is namelijk een optie, zo kun je nadat de kinderen op bed liggen samen met mij werken aan jouw balans en zelfacceptatie.

Aangepast aan jouw wensen en behoeftes

Alle aandacht is voor jou, we kijken samen waar jouw behoefte ligt d.m.v. oefeningen. Op deze manier werken we samen aan jouw zelfwaardering, acceptatie en zal je meer balans maar ook geluk ervaren.

Op een fijne en toegankelijke locatie

De livedag zal plaatsvinden op een centrale en toegankelijke locatie. Over het algemeen zal de locatie in het midden van onze woonplaatsen zijn, zo hoeven we beide niet enorm lang te reizen. De locatie zal altijd fijn zijn en beschikken over lunchmogelijkheden.

Voordelen één op één coaching

Alle voordelen van de één op één coaching op een rijtje

Jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Je weet hierna hoe je tijd kunt maken voor jezelf
 • Jij hebt een verbeterde zelfwaardering en zelfbeeld
 • Meer balans door je eigen gevoelens te (h)erkennen en hierop te anticiperen
 • Meer energie voor de leuke dingen in het leven
 • Meer ontspanning in het moederschap

De coaching van Beebs and Moms

 • Volledig aan jouw wensen aangepast
 • Persoonlijke en betrokken coaching door een GGZ-Agoog
 • Eventueel is de coaching te betalen met het persoonlijke ontwikkelingspotje van jouw werkgever

Ook enthousiast geworden?

BEEBS AND MOMS @ INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.