Search here...
TOP

Eén op één coaching

één – op – één Coaching voor Moeders

Graag een flinke boost krijgen in je zelfwaardering en je een echte badass moeder voelen? Meld je dan aan voor de één op één coaching van Beebs and Moms! Tijdens een live – dag en 2 online sessies van zo’n anderhalf uur die je zelf kunt indelen help ik jou om een echte badass moeder te worden. Ook is het mogelijk om alleen online sessies te hebben wanneer dat beter bij jou past.

Als moeder, als vrouw, werknemer/ ondernemer, partner en dochter moeten we vaak al zoveel van onszelf. De samenleving gaat vaak snel, er worden verwachtingen gesteld en anders leggen we onszelf bepaalde verwachtingen op. Maar waar blijf jij in die drukte? Doe jij wel wat jou blij maakt of geef je toe aan jouw gevoelens?

In al die drukte is het belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen. Jezelf niet voorbij rennen blijft een aandachtspunt, meegaan met de stroming lijkt soms zo gemakkelijk. Maar voor je het weet ben je jezelf voorbij gelopen en weet je niet meer wat je nou eigenlijk nog leuk vind of wat jou energie geeft.

Tijdens de coaching voor Badass Moeders help ik jou te ontdekken wat jou energie geeft, schuldgevoelens van je af te zetten en jezelf leuk te vinden. Wat wil jij het liefste dat jouw kinderen zich herinneren van je: Een schoon huis of een moeder die leuke dingen met hen deed? En om leuke dingen te doen met je kinderen moet je wel energie hebben. Die bouw je zelf op door ook goed voor jezelf te zorgen #zelfzorg.

En wat is een betere zelfzorg dan om te leren hoe je goed voor jezelf kan zorgen?! 

 

 


Neem contact op voor meer informatie

Je zelfvertrouwen vergroten en meer rust ervaren?

Wat levert de één-op-één coaching jou op?

Hoi mama, weet je wel dat jij het enorm waard bent om ook tijd te krijgen? Er zijn namelijk belangrijkere dingen dan een wasmand die leeg is, een opgeruimde woonkamer of een dagje niet het favoriete broodbeleg in huis? Jij bent het waard om zonder haast en stress door het leven te gaan! Laat mij je erbij helpen tijdens het coachingstraject.

01

Je eigen gevoel (H)erkennen

Weten wat je voelt en die gevoelens leren thuisbrengen, ik help je ermee. Meer inzichten in je eigen patronen en hoe je deze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

02

Zelfzorg toepassen

Weten wat jij nodig hebt en voor jezelf zorgen! Met mijn makkelijk toepasbare tips heb jij meer inzichten in hoe jij goed voor jezelf kan gaan zorgen. Een moeder die goed voor zichzelf zorgt kan namelijk ook beter voor een ander zorgen!

03

Wat geeft jou energie

Energiegevers en energienemers. ik help je ze in kaart brengen en ik help je de lat een stuk lager te leggen. Weer ontdekken wat jij leuk vind en misschien zelfs wel een lang verloren hobby ontdekken!

04

Zelfwaardering en acceptatie

Jezelf leuk vinden, niet eerst de minder mooie dingen aan jezelf zien maar naar het totaalplaatje kijken. Zien wat jij een ander brengt maar vooral inzien wat jij jezelf brengt!

Jezelf leren waarderen en de meningen van anderen gemakkelijker naast je neerleggen.

Wat kan jij verwachten tijdens de coaching?

Online coachingstraject voor moeders

Meer zelfwaardering, minder schuldgevoelens, leren hoe je met de mening van anderen omgaat én beter worden in het zorgen voor jezelf? Met de online coaching gaan we kijken waar jouw wensen liggen en gaan we samen aan de slag om de inner badass moeder bij jou naar boven te halen. Badass Moeder? Ja! Die ene moeder die weet dat zij goed voor zichzelf mag en moet zorgen om ook goed voor haar gezin te kunnen zorgen, die weet dat een beetje schuldgevoel erbij hoort maar die zich daar niet door laat bepalen. Die moeder die ook doet wat haar gelukkig maakt en wat haar energie geeft. Maar ook de moeder die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden! 
Klinkt dat als een onhaalbaar doel? Zeker niet want samen gaan we ervoor zorgen dat jij minder onzeker zal worden en ook een badass moeder gaat zijn. 

Op je gemak vanuit huis

In 7 gesprekken van maximaal anderhalf uur zullen we samen aan de slag gaan om jou meer balans en zelfacceptatie te gaan geven. Dankzij oefeningen die je thuis kunt uitoefenen en samen met mij kunt bespreken leer je beter voor jezelf te zorgen en je eigen gevoelens te (h)erkennen.

Het ideale van deze vorm van coaching is dat deze gemakkelijk in jouw agenda is in te plannen! Het enige dat jij nodig hebt is je internetverbinding. Vanuit het gemak van je eigen huis wanneer de kinderen op bed liggen of wanneer zij naar school zijn.

Een hele dag met check-up

Of juist een dag volledig in jezelf investeren en een online sessies die je zelf vrij kunt inplannen, dat is het traject van Beebs and Moms coaching. Dankzij een uitgebreid werkboek krijg je opdrachten waar je zelf al aan kunt werken en waar we tijdens de coaching op terug gaan komen.
De livedag zal plaatsvinden op een centrale en toegankelijke locatie. Over het algemeen zal de locatie in het midden van onze woonplaatsen zijn, zo hoeven we beide niet enorm lang te reizen. De locatie zal altijd fijn zijn en beschikken over lunchmogelijkheden.

Compleet op jou toegespitst

Iedere vrouw heeft zo haar eigen onzekerheden en struggles. Dat is verre van erg want doordat de coaching volledig op jouw wensen aangepast zal worden investeer je in jezelf en haal je ten volste resultaat uit de coachingsgesprekken.

Samen investariseren we van te voren waar jouw pijnpunten liggen. Ik zal de coaching namelijk hierop aanpassen, zo haal jij het volste uit de coachingstraject!

Wat gaan we doen?

Ik help je met het uitschakelen van de stemmen van anderen, jezelf te waarderen en je zelfbeeld te veranderen. Maar ook help ik je met het plannen van tijd voor jezelf en #selfcare. Want wanneer jij niet (goed) genoeg voor jouzelf zorgt kun je ook niet genoeg voor anderen zorgen!
Alle moeders doen hun best en het moederschap is soms gewoonweg overweldigend. Ook voor jou en met dat in ons achterhoofd ga ik jou helpen om de beste jij te worden.

Waarom is in jezelf investeren zo belangrijk

Door in jezelf te investeren kun je ervoor zorgen dat je leert hoe je weer op kunt laden gedurende de dag. Niet alleen maar doorrazen maar ook stilstaan bij wat is en wat jij nodig hebt. Daarom help ik jou om de badass in jezelf naar boven te halen, meer rust en balans te ervaren maar ook hoe je meer zelfliefde kunt ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor plezier en genieten van het leven. Je zal meer rust en positiviteit ervaren, willen we dat niet allemaal?!

Alle aandacht is voor jou!

ALLE aandacht is voor jou, we kijken samen waar jouw behoefte ligt d.m.v. oefeningen. Op deze manier werken we samen aan jouw zelfwaardering, acceptatie en zal je meer balans maar ook geluk ervaren.

Kosten voor de één-op-één coaching

Coachingstraject

€ 697,00

Samen met mij ga jij het traject 3 maanden aan. Je zal dus 6 verschillende keren een uur online in gesprek met mij gaan, opdrachten meekrijgen en zelfs een volledige dag coaching met lunch krijgen. Het persoonlijke traject passen we aan op jouw behoeftes, zo zal jij de meeste groei gaan ervaren!

Bij dit traject ontvang je ook een werkboek met opdrachten en tips. 

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het kan namelijk zijn dat jouw werkgever de kosten voor de coaching vergoed!


Dit wil ik!


Meer informatie

Alle voordelen van de één op één coaching op een rijtje

Op welke vlakken zal jij verbetering merken?

  • Jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Je weet hierna hoe je tijd kunt maken voor jezelf
  • Jij hebt een verbeterde zelfwaardering en zelfbeeld
  • Meer balans door je eigen gevoelens te (h)erkennen en hierop te anticiperen
  • Meer energie voor de leuke dingen in het leven
  • Meer ontspanning in het moederschap
  • Volledig aan jouw wensen aangepast
  • Persoonlijke en betrokken coaching door een GGZ-Agoog
  • Eventueel is de coaching te betalen met het persoonlijke ontwikkelingspotje van jouw werkgever

Ook enthousiast geworden?

Neem dan contact op met me!