Search here...
TOP

Online cursus #badassmoeders

Een fijne online cursus voor moeders die bestaat uit diverse opdrachten en een werkboek? Dat is de #badassmoeders cursus! Deze cursus helpt jou een boost te geven aan jouw zelfzorg en zelfvertrouwen. Zo kan jij de badass moeder in je naar boven halen.

Een badass? Ja! Zo’n vrouw en moeder die comfortabel is met zichzelf, haar eigen gevoelens herkent en weet wat zij nodig heeft. Een echte badass die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden, maar zichzelf dat vooral niet kwalijk neemt. Jij bent namelijk hartstikke leuk zoals je bent! Een vrouw die zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt dit ook uit. Jouw kinderen, partner en omgeving zullen het ook zien. Je hoeft jezelf niet dagenlang te pamperen, daar heeft bijna geen enkele moeder tijd voor. Maar anticiperen op jouw eigen behoeftes is heel belangrijk en dat zit hem in de kleine dingen. Ik ga je helpen om jouw behoeftes te leren (h)erkennen en je zelfvertrouwen een boost geven tijdens deze toffe en fijne cursus! 

De #badassmoeders cursus kost je € 57,00 en volg je via de B&M Academy, de online cursusomgeving van Beebs and Moms. Zo kan je op je gemak de cursus terugkijken wanneer het jou uitkomt. De cursus bestaat uit 5 modules met meerdere opdrachten, een bijbehorende video met informatie en uitleg maar ook een online community met gelijkgestemden. Iedere maand zal ik een live-sessie in deze community houden en jij kan van tevoren jouw vragen insturen. Zo weet je zeker dat jouw vragen aan bod komen.

Als coach geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om de wending aan je leven te geven die jij zoekt, immers is het jouw leven en ben jij diegene die jouw leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt 😉 

Waar gaan we aan werken tijdens deze online Cursus voor moeders?

Zelfzorg

Een echte #badassmoeder  worden zit voor een groot deel in het zorgen voor jezelf en tijd nemen voor jezelf. Ik help je met duidelijke en makkelijk toepasbare tips!

Je eigen gevoelens (h)erkennen

Leren herkennen wat jij voelt en wat je op dat moment nodig hebt en daaraan toegeven. 

Positiviteit omarmen

De minder leuke dingen in het leven zullen niet minder worden, wel kan ik je tips geven over hoe je hiermee kunt omgaan. Dat is wat jij zelf in de hand hebt en dus kan aanpassen!

De meningen van anderen naast je neerleggen

Je eigen leven leiden en minder last hebben van wat anderen vinden of willen van je. – Of wat jij denkt dat zij denken of willen –

Meer balans in je leven voelen

Door al deze dingen in de praktijk te brengen zul meer balans en geluk in je leven gaan krijgen. Energiegevers en energienemers weet jij na deze cursus te herkennen!

Zelfwaardering

In de spiegel kijken en zien wat leuk is aan jezelf in plaats van eerst de negatieve punten te zien. Zelfliefde is essentieel in een ieders leven, ook die van jou!

“Self-care is the non-negotiable.

That’s the thing that you have to do.”

 

Jonathan van Ness

Queer eye

Wat kan jij van de Online Cursus verwachten?

Hoe laat komen de opdrachten online

Alle opdrachten en bijbehorende video’s zijn direct beschikbaar via de B&M Academy via een toegangscode en link die je van mij ontvangt na de aankoop van de cursus. Je kan de video’s en opdrachten in je eigen tempo bekijken en afronden. De cursus zal bij elkaar zo’n 10 uur in beslag nemen.

 

Zijn het alleen opdrachten ?

De cursus bestaat uit verscheidene opdrachten en oefeningen. Bij elk thema hoort een video waarin ik extra uitleg geef en achtergrondinformatie. Bij de cursus hoort ook een werkboek waarin je alle opdrachten terugvind. Hiernaast heb je onbeperkt toegang tot de #badassmoeders community waar ook andere moeders die hebben meegedaan met de cursus actief zijn.

Contact met mij als coach?

Tijdens de cursus en ook daarna ben ik voor jou beschikbaar om vragen aan te stellen. Eens per maand geef ik een live-sessie in de #badassmoeders community waar je vragen voor kunt insturen. Ook tijdens de live-sessie kan je uiteraard vragen stellen. 

 

Waarom een Online cursus?

Moeders hebben het vaak druk en door de cursus online te geven is de cursus te volgen op de momenten wanneer dat voor hen het beste uitkomt. Niemand hoeft haar huis uit en je kan de cursus volgen met je mobiel. Ideaal en gemakkelijk! De cursus zal bij elkaar zo’n 10 uur duren.

 

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De cursus is inclusief allerlei diverse opdrachten en waardevolle oefeningen, een werkboek, de live-sessies op de #badassmoeders community en contact met mij. In het werkboek vind je alle opdrachten op een rijtje terug, fijne informatie én een aantal bonussen! 

 

Hoe lang is de cursus toegankelijk?

De cursusomgeving, het werkboek én de online community zijn alledrie onbeperkt toegankelijk na het aanschaffen van de cursus! Zo kan je op een later moment een bepaalde opdracht nog eens doen of misschien zelfs alle opdrachten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Zij deden eerder al mee:

Moeders worden vaak geleefd en je raakt jezelf een beetje kwijt. Hoe fijn om dan weer jezelf te kunnen zijn naast en in het gezin. Je mag er zijn en je bent goed zo! Een echte eye opener .

Manon
Fijn om eens over jezelf na te denken, wat je doet en waarom. De opdrachten zorgen ook dat je na gaat denken over de toekomst.

Lodi
De challenge was uitdagend, leerzaam en ontzettend leuk om te volgen. In slechts een paar minuten per dag voelde ik me meteen empowered 💖

Marloes
Kimberly van Beebs & Moms staat iedere ochtend vol enthousiasme met, zoals ze het zelf zegt, haar blije bek in je feed. En niets is meer dan waar. Haar enthousiasme is aanstekelijk maar ook haar brede kennis van zaken zorgt ervoor dat je op de juiste punten getriggerd wordt. De #badassmoeders challenge is er een voor elke mama. Ik heb met veel plezier meegedaan en hoewel ik al aardig badass was, heb ik juist weer wat eerlijker naar mezelf gekeken en ben tot nieuwe inzichten gekomen. Echt een aanrader!

Kirsten
Chapeau voor je goede opbouw in de week, duidelijke uitleg en mooie vragen. Ik ben zelf altijd erg bewust van wie ik ben en wie ik wil zijn, waar ik sta en waar ik wil staan, en altijd het jaar rond bezig met 'zelf coaching' omdat ik het een continu 'ding' vind waar je als mens altijd van groeit, niet alleen in tijden dat je het lastig hebt. Jouw vragen waren dus weer een mooi stukje invulling hiervan, dankjewel.Maaike
Wanneer je eigenlijk wel weet dat je maar wat doet en jezelf op de 10e plek (en dat is nog optimistisch..) zet dan is deze challenge een eye opener. Ik ga vol nieuwe energie en met een heleboel bewustzijn door. Waarbij ik niet meer op de tiende maar af en toe op de eerste plek sta.

Annewieke
Kimberly zit vol frisse energie, is open, eerlijk en altijd met een serieuze maar vrolijke noot. Ze weet wat ze doet en doet veel vanuit eigen gevoel.

Lieke
Ik vind Kimberly een heerlijk mens om naar te kijken/luisteren. Normaliter zijn haar stories wat 'hysterischer', nu straalde ze rust uit en ze wist duidelijk waar ze het over had.
Birgit
Kimberly weet op een frisse, nuchtere manier je na te laten denken over jezelf. Ik weet het al wel, maar Kimberly wist me weer even te herinneren aan het goede van mijzelf en wat ik kan doen om dat goede vast te houden.
Christa
Kimberly heeft een fijne coaching en persoonlijke betrokken aanpak. De opdrachten gaven mij handvatten om meer controle over en plezier tijdens mijn mamadagen te hebben.

Kim