Search here...
TOP

Ben jij online ondernemer én vind je het spannend om jezelf online te laten zien?

Ben jij een online ondernemer en vind je het leuk om jouw producten te laten zien maar vind je het spannend om jezelf online te laten zien? Je hebt een webshop, een blog of een andere online bedrijf. Je vind je werk leuk en bewondert anderen die hun bedrijf sterk online weergeven. Het enige waar je mee worstelt is je Instagram. Anderen zie je leuke dingen doen op Instagram, een fijne interactie hebben en in sommige gevallen samenwerkingen. Sterker nog, je ziet leuke stories en je hebt geen idee waar je zou moeten beginnen. Je vraagt jezelf af wat je zou moeten laten zien aan anderen, wat jij toe te voegen hebt en of jouw volgers het überhaupt wel leuk zouden vinden om met je mee te kijken. Heel veel verder dan foto’s van jouw producten of hele algemene foto’s kom je niet.

Instagram lijkt soms wel een mijnenveld met al die foto’s, stories, reels, video’s en andere mogelijkheden. Door het bos zie je de bomen neit meer. Laat mij je helpen! Ik kijk in een één – op  – één online gesprek met je mee naar de verbeterpunten van jouw Instagram, jouw krachten en mogelijkheden en je kunt me van alles vragen. Voor de prijs van dat ene t-shirt of die paar koppen koffie ben jij al verder geholpen en kan je meters maken met jouw Instagram. Ik help je over die ene drempel heen die je hebt om jezelf online te laten zien.

Het “enge” algoritme, Instagram Stories maken, weten waar jouw kracht ligt, een zelfvertrouwenboost, de programma’s die je kunt gebruiken voor Instagram en ga zo maar door. Schrijf je vragen op en dan bespreken we het tijdens ons gesprek! 

Jezelf laten zien op Instagram?

Dat kan vol vertrouwen en plezier!

Klaar met het aanmodderen en proberen zonder effecten?

Daarom Instagram- advies voor jou!

Voor Instagram is het belangrijk dat jij jezelf laat zien. Mensen willen graag weten wie er achter een account zit. Maar waar begin je, zeker wanneer je dat allemaal maar ongemakkelijk en misschien zelfs eng vind? Eigenlijk wil je veel meer uit Instagram halen maar je hebt geen idee hoe je dat kunt doen. Er komt zoveel bij het online ondernemen kijken, zeker wanneer je jezelf wilt professionaliseren. Waarom lukt het anderen wel en jou niet? Waarschijnlijk omdat zij een duidelijker beeld en strategie hebben voor hun Instagram! 

Er zijn veel experts op het technische gebied van Instagram. Ik ben er om jou als persoon te versterken, jij bent immers jouw eigen merk. Juist door jezelf te zijn en bij jezelf te blijven kun jij de verbinding aangaan met jouw volgers. Samen met jou kijk ik waar je kansen liggen, waar jij jezelf van de rest onderscheidt en hoe jij jouw bereik kan vergroten.

Ook kan ik eventueel met je meekijken naar andere mogelijkheden binnen je bedrijf om jezelf online te profileren.

Je bedrijf visueel versterken

Instagram is erg visueel ingesteld. Welke manieren zijn er om jouw Instagram visueel aantrekkelijker te krijgen?

Pakkende teksten op jouw socials

Door pakkende teksten creëer je verbinding met jouw volgers. Wat voor onderwerpen kun je bespreken en hoe hou je de interactie vast?

Laat jezelf en je bedrijf zien!

Jij bent de spil van jouw blog en Instagram. Voor jou blijven de volgers hangen en door jezelf te laten zien zorg je voor verbinding!

Hoe dan?

Instagram en online ondernemen

Jezelf laten zien op social media kan lastig zijn en misschien zelfs een beetje eng. Ik weet het! Ooit begon ik met Instagram en het duurde maanden voordat ik een foto van mijzelf had geplaatst.

Hoe anders is dat tegenwoordig! Nadat volgers steeds aangaven blij te worden van mijn blije gezicht op hun feed was de #metmijnblijebekinjefeed geboren. Ik vind Instagram een ontzettend leuk medium en weet zeker dat ook jij er veel meer plezier uit kan gaan halen dan dat je nu waarschijnlijk doet.

Weten waar je aan toe bent, weten wat je kunt doen en hoe je uiteindelijk ook trouwe volgers binnen gaat halen. Ik laat het je weten, geef je een enorme boost in je zelfvertrouwen en neem je mee in mijn strategieën. Zo zal jij meer interactie krijgen, je eigen kracht zien en zal jouw Instagram een verlengstuk worden van jouw bedrijf.

Kosten voor het één-op-één advies

Het Instagram adviesGesprek

€60,00

€ 50,00 ex. BTW

Voor € 50,00 ex. BTW hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook zullen we jouw vragen samen doornemen. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

Investeer in jezelf en jouw bedrijf door met een nieuw plan en hernieuwde energie aan je Instagram ( en jezelf)  te gaan werken.