Search here...
Beebs and Moms
TOP

Het onderhoud van je socials uitbesteden?
Laat mij je als Social Media VA helpen!

Wanneer je begint met ondernemen bedenk je niet van te voren dat er zoveel tijd gaat zitten in het onderhoud van social media. Weten hoe algoritmes werken en welke hashtags goed zijn voor jouw bedrijf. Onderzoeken welke tijden jouw volgers online zijn om het beste resultaat te behalen? Je hebt er geen kaas van gegeten en je hebt er vooral geen zin in. Jij wil namelijk gewoon bezig zijn met wat je leuk vind: ondernemen en de werkzaamheden waar jouw bedrijf uit bestaat!

Groeien in betrokken volgers en interactie, ik help je er als Social Media VA bij. Samen bekijken we waar jouw wensen liggen en welke socials jij graag actief wilt houden zodat we een Social Media plan kunnen opstellen. Ik onderhoud dan voor jou de posts op Instagram of op Facebook.

Ben je nog op zoek naar een huisstijl voor op jouw Socials? Ook daarin kan ik met je meedenken en het zelfs helpen creëren voor jouw bedrijf.

Jij wilt:

Meer potentiële klanten

Door een toename aan profielbezoeken, meer interactie en een goede weergave van jouw bedrijf zullen klanten beter weten voor welke diensten zij bij jouw bedrijf terecht kunnen.

Meer tijd overhouden

Je bent al druk zat met jouw bedrijf en wilt graag minder tijd besteden aan Social Media. Ik neem jou de zorgen uit handen zodat jij je weer kunt richten op wat jij belangrijk vind.

Je Social Media als visitekaartje gebruiken

Jouw eigen huisstijl doorgevoerd op je Social Media, steeds weer nieuwe content kunnen plaatsen en je ziet jouw Social Media als verlengstuk van jouw bedrijf.

Geen omkijken meer hebben naar jouw Social Media

Content aanleveren of samen sparren over hoe je jouw bedrijf het beste zichtbaar kunt laten maken? Beide is mogelijk. Ik kan alle Social Media posts voor jou inplannen of content creëren met behulp van jouw input eens per maand.

Waarom kiezen voor mijn diensten?

Omdat ik je help naar meer tijd voor jou, jouw gezin en jouw bedrijf.

Een Social Media plan en Social Media posts die bij jou passen!

Facebook

Wil je de interactie op jouw Facebook-pagina verhogen, je online zichtbaarheid opbouwen en een verbinding met je volgers aangaan? Laat mij je dan helpen door het onderhouden van jouw Facebook-pagina. Ik zorg voor passende content, bekijk de beste tijden om te posten en plan posts in.

Instagram

Instagram vol geheimen voor jou? Voor mij nauwelijks! Laat me je helpen door middel van hashtag onderzoek, doelgroep onderzoek en het beste moment om te posten te ontdekken. Ik plan posts voor je in en denk met je mee in het laten zien van jouw merk op Instagram.

Een goed Social Media Plan

Maandelijks hebben wij contact zodat jij mij op de hoogte kunt houden van wat er speelt in jouw bedrijf. Zo kan ik de content op je Social Media laten inspelen op nieuwe ontwikkelingen en kunnen we jouw Social Media plan eventueel bijstellen.

Tarieven en B&M pakket

TARIEF PER UUR

Vind je het prettig om iedere maand per uur af te rekenen of een beperkt bepaald aantal uren iedere maand af te nemen?

Per uur zijn dan de kosten voor het onderhoud van jouw Social Media dan € 50,00 ex. BTW per uur.

B&M PAKKET

Van te voren weten waar je aan toe bent iedere maand qua kosten, zeker weten dat alle onderdelen kunnen worden bijgehouden en geen omkijken meer hebben naar jouw Social Media?

Dan is het voordeliger voor jou om het B&M pakket af te nemen. Iedere maand 8 uur die ik aan jouw Social Media besteed. Voor dit pakket betaal je € 360,00, dat houdt dus in dat je € 5,00 p.u. korting krijgt.

Meer weten over mijn diensten als Social Media VA?

Enthousiast geworden over wat ik voor jou kan betekenen en wil je meer weten over de tarieven e.d.? Stuur me dan gerust een mailtje via de onderstaande knop. Dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren op je vragen.

BEEBS AND MOMS @ INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.