Drollendraaiende eenhoorn Play-Doh review
Recente berichten Reviews Speelgoed

Play-Doh Drollendraaiende Eenhoorn | Review

Voordat die kleuren klei door elkaar gaan vind ik het leuk om samen te spelen met Play-Doh. Evi maakt de leukste dingen voor me en ik heb al menig klei taartje en gerecht opgegeten. Als aanvulling op de verzameling is er nu de Play-Doh Drollendraaiende Eenhoorn!

Een drollendraaiende eenhoorn?

Het klinkt nogal dubieus, ik weet het. Maar in tegenstelling tot de slijmproducerende eenhoorn van vorig jaar – die ik nog steeds de deur uit probeer te krijgen – is Tootie een hele leuke eenhoorn! Zelfs voor de moeders die vol afgrijzen kijken naar die potjes met klei die door elkaar zitten bied deze Play-Doh Eenhoorn veel plezier.

IJs maken met je eenhoorn!

Tootie is namelijk niet zo maar een drollendraaiende eenhoorn, maar met deze Play-Doh Eenhoorn maak je jouw eigen mooie ijsjes! Er zitten verschillende ijscoupes bij en met de 3 potjes klei die je bij de eenhoorn krijgt maak je de leukste ijsjes. Als je haar manen naar beneden drukt, gaat ze aan de slag. Met de beentjes in de lucht, begeleid door harpmuziek, fabriceert ze de meest magische ijsjes. Maar pas op; soms gaat dat gepaard met een scheetje.

In deze grappige speelset vind je speciale kleurexplosie-klei om knotsgekke en kleurrijke klei-ijsjes mee te maken. Net echt! Wist je trouwens dat Play-Doh enorm veilig is omdat het op basis van deeg is?

Evi zette de eenhoorn direct op haar verlanglijstje zodra ze hem bij de persdag van Hasbro zag en ze hem mocht uitproberen. IJsjes maken en op aanvraag lekkere dingen met Play-Doh maken vind zij heel leuk om te doen. Sterker nog, ze kan er een aantal uur mee bezig zijn en ik merk dat ook haar vriendinnen het nog steeds erg leuk vinden om te doen. En voor meiden die nog volop in de poep- en plasfase zitten is het natuurlijk helemaal hilarisch dat deze eenhoorn allemaal leuke geluiden maakt!

Tip: De comfy Disney prinsessen squad review!

Waar koop je de Play-Doh drollendraaiende IJseenhoorn?

Met een consumentenrichtprijs van € 26,99 is Tootie de eenhoorn te koop bij o.a. Intertoys en bol.com. Batterijen zijn inbegrepen. Leeftijdsadvies is 3+.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *