Review Comfy Squad prinsessen Disney
Recente berichten Reviews Speelgoed Winacties

Disney Prinsessen Comfy Squad | Review

De bekende Disney Prinsessen die we allemaal wel kennen maar dan in hun relaxte outfit? We zagen hen voor het eerst tijdens een sleep-over in de film Ralph Breaks The Internet. Welke outfits hebben de Disney Prinsessen van de Comfy Squad aan? Ik laat het je zien en mag een set van de Comfy Squad prinsessen weggeven!

Disney Princess Comfy Squad

Zodra mijn dochter de prinsessen in hun eigen chill outfit zag vond zij ze helemaal geweldig. Direct gingen ze op haar verlanglijstje en ik tipte ze al in mijn overzicht van het leukste speelgoed voor meisjes. De Disney Prinsessen lijken met hun comfortabele outfits veel meer op de meiden van tegenwoordig. En als moeder hoef ik me nu ook niet schuldig te voelen om mijn comfortabele outfit want ik ben dan alsnog een prinses 😉

Welke Disney Prinssen zijn er te koop in hun chill outfit?

Het mooie is dat je de prinsessen direct herkent want hun outfits zijn overduidelijk geïnspireerd op hun Prinsessen outfits. Maar uiteraard zijn ook alle bekende (uiterlijke) kenmerken overduidelijk te herkennen. Zo heeft Ariel haar prachtige rode haren en Rapunzel haar lange blonde haren. Maar ook heeft Rapunzel allerlei sterren op haar chill outfit als referentie naar alle lichtjes waar zij jarenlang naar keek vanuit haar hoge toren. Elsa heeft bijvoorbeeld de kreet: “Let It Go” op haar sweater en Aurora ( Doornroosje) heeft Nap Queen op haar trui staan. De volgende Disney Prinsessen zijn te koop in hun comfortabele outfit:

Waar koop je de Comfy Squad Prinsessen?

Bij alle ketens zoals Intertoys en Bol.com koop je de Comfy Squad Disney Prinsessen al vanaf € 32,99 voor een set van 2 prinsessen.

Winactie en voorwaarden

Wil jij ook kans maken op 2 Prinsessen van de Comfy Squad? Doe dan snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
 • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten of je mee doet!
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op deze leuke prinsessen.
 • Je kunt meedoen tot en met 21 november 2019. 22 november 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.

Gefeliciteerd Dap Hne, ik stuur je een bericht!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

9 COMMENTS

 • Marjo van Leeuwen

  Wauw deze zijn echt leuk! Normale kleding in plaats van altijd prinses! De jongste zit naast mij en zegt wauw die zijn mooi🥰 dus meegedaan en nu duimen draaien

 • elisabeth maria martina

  wat een schitterend exemplaar, verras mijn jarige kleindochter maar
  die gaat helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  gefeliciteerd met je 1000 fans mooie mijlpaal

  • Kimberly
   AUTHOR

   Lief van je, dank je wel!

 • Marian B

  Wat een leuke poppen! Mijn meisje is dol op spelen met poppen en houdt van prinsessen. Leuk dat deze prinsessen geen jurk aan hebben , ziet er meteen wat stoerder uit! Past wel bij mijn dochter.

 • jacqueline de Waal

  Super schattig voor de lieve zusjes kunnen ze samen spelen

 • Ingrid Langstraat

  Erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochter, gereageerd op facebook!

 • rene venema

  ik doe graag mee voor mijn prinses Yara. ze houd erg van fröbelen met popjes. haar mooi maken en leuke kleren aandoen.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochter, heel erg leuk, ziet er prachtig uit 🙂 🙂

 • Claudia Diependaal

  Wauw wat een leuke poppen echt wat voor mijn kleindochter. Ze heeft zelf niet zoveel met die jurken, dus dat de prinsessen zoals haar uitzien zou geweldig zijn!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.