Eenvoudig leven agenda 2020 review
Recente berichten Reviews

Review | Eenvoudig Leven Agenda 2020

Een agenda die je helpt om meer te bereiken door minder te doen? Dat klinkt toch ideaal! Ik doe graag veel maar ik doe nog liever minder met groots effect. Prioriteiten stellen en duidelijk hebben wat je moet doen en wat wel even kan wachten, ik hou ervan. De Eenvoudig Leven Agenda 2020 zou me erbij moeten helpen, of het gaat lukken lees je in deze review.
Hoe deze agenda me zou moeten gaan helpen en hoe de Eenvoudig Leven Agenda 2020 eruit ziet aan de binnenkant laat ik je uiteraard weten.

Meer bereiken door minder te doen

Nou dat klinkt al als een dikke prima toch? Als onderneemster, moeder, vrouw, partner en dochter is het al vaak druk genoeg. Met deze agenda zou het me ( nog beter) moeten gaan lukken om prioriteiten te stellen en duidelijk te hebben wat als eerste gedaan moet worden. Maar ook zou deze agenda me moeten helpen om te reflecteren en liever voor mijzelf te zijn.

Nu ben ik als coach voor moeders al behoorlijk lief voor mijzelf, maar er is altijd ruimte voor groei.

De inhoud van de Eenvoudig Leven Agenda 2020

Het principe is makkelijk: neem elke week een moment waarop je jouw planning voor de komende week maakt. Je benoemt de belangrijkste levensgebieden, projecten, thema’s of rollen van die week. Je vult dat in op de linkerbladzijde bij het stukje thema. Voor elk gebied bepaal je één of meerdere (kleinere) acties die echt een verschil maken.

Aan het einde van de week kijk je hoe het gegaan is, met de evaluatievragen die je achterin de Eenvoudig Leven agenda vind. Je waardeert jezelf voor wat er gelukt is, je reflecteert op de uitdagingen die je tegenkwam en wat je daarvan hebt geleerd.

Door wekelijks een planning te maken en te evalueren hoe het ging ontstaat er een proces waarbij wie je bent en wat je doet steeds dichter bij elkaar komen.

binnenkant eenvoudig leven agenda 2020

Reflectie en een werkboek?

Dit is een agenda die helpt bij zelfregie, wekelijkse reflectie en (zelf)compassie door een methode die eenvoudig, praktisch en diepgaand is. Deze agenda is meer een planner die je helpt om je leven meer in overeenstemming met jouw innerlijke doelen te brengen.

Dankzij de thema’s van de maanden vind je steeds weer nieuwe teksten die inspireren, helpen bij het invullen van de agenda of het vormgeven van je leven.

Thema's Eenvoudig Leven agenda 2020

Review Eenvoudig Leven Agenda 2020

Wekelijk staan er confirmaties om jou te bevestigen wat je eigenlijk wel weet maar misschien lastig toe te passen vind. De agenda heb ik nog niet echt kunnen gebruiken omdat hij vanaf week 1 start maar al meerdere keren heb ik hem doorgebladerd. Ik denk dat voor mij de agenda prettig is om te gebruiken naast een andere planner. De één voor de reflectie en verduidelijking, de andere voor mijn bedrijfsuren en to do lijsten.

Ik heb een planner met veel ruimte namelijk wel echt nodig. Ook voor het inplannen van artikelen en opdrachten voor de blog e.d. Het reflecteren en de confirmaties vind ik erg prettig in ieder geval. Eerlijk is eerlijk, dat zou ik echt vaker mogen doen. Nu doe ik dat soort dingen wel vaak in mijn hoofd maar niet op papier, terwijl dat beter beklijft.

Waar koop je de Eenvoudig Leven Agenda?

Je koopt de agenda o.a. bij Bol.com via de onderstaande link.

Winactie en voorwaarden

Wil jij ook kans maken op de fijne Eenvoudig Leven agenda? Doe dan snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

  • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
  • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten of je mee doet!
  • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op de Eenvoudig Leven Agenda .
  • Je kunt meedoen tot en met 20 november 2019. 21 november 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.

Gefeliciteerd Anita, ik stuur je een berichtje!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

1 COMMENT

  • Anneliese de Waal

    Ik doe erg graag mee, heel erg leuk.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.