Ask me anything, wat wil jij van me weten. Instagram vragen beantwoord
Persoonlijk Recente berichten

Wat wil jij me vragen? | Ask me Anything Instagram

Sinds kort heb je in Instagram de mogelijkheid om je volgers vragen aan je te laten stellen. Ik zag het bij anderen en sprong er gelijk bovenop en kreeg een berg vragen van mijn Instagram volgers. Een groot deel van de vragen beantwoord ik in deze blog, wat wil jij me vragen?

Ask me Anything Instagram

Instagram is voor mij het social media kanaal met de meeste interactie. Dagelijks ben ik bezig met het beantwoorden van de contacten die voortkomen uit mijn stories. Stories vind ik echt ontzettend leuk en ik kijk ze graag ook bij anderen. Ik plaats ze dus ook graag en gelukkig worden ze gewaardeerd. Sterker nog, vaak bij shoutouts ( anderen die je tippen aan hun volgers ) benoemen mijn stories als grappig en eerlijk. Tof want dat is wel waar ik naar streef. Goed, ik vroeg dus aan mijn volgers via stories wat zij graag van mij wilden weten en beantwoord er een aantal in deze blog.

Wat wil jij me vragen?

Hoe is het om zulke leuke volgers als ik te hebben?

Ja supertof! Ik krijg oprecht heel veel energie van mijn volgers en vooral ook vind ik het leuk om te merken dat we vaak zoveel overeenkomsten hebben. Door de interactie via Instagram heb ik nieuwe mensen leren kennen. Vrouwen die ik anders nooit had leren kennen en dat vind ik heel speciaal. Ik krijg vaak lieve berichtjes als ik aangeef dat ik niet zo’n goede dag heb of berichtjes dat mensen gewoon genieten van mijn stories. Dat vind ik een enorm tof compliment!

Hoe je je man hebt leren kennen?

Ik heb Patrick in Haarlem leren kennen. Al als pubers kenden we elkaar maar was de klik er niet echt, sterker nog, ik vond hem een pocher en had nooit zo’n behoefte aan contact met hem. Toen we jaren later met het clubje van toen een reünie hadden sloeg de vonk over. We flirtten wat de weken erna en op een avond sloeg de vonk echt flink over. We zijn daarna nooit meer langer dan 2 dagen bij elkaar weggeweest. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar samen en 3 jaar getrouwd.

Wanneer je tijd hebt om me me op date te gaan?

Heel leuk dat ik meerdere keren de vraag en uitnodigingen kreeg voor dates – met andere mama’s – dat zegt toch wel wat over mij. Inmiddels heb ik meerdere volgers al eens ontmoet, ook omdat zij mede-bloggers zijn die ik dan bij een event tegenkwam. Misschien moet ik eens een groepsdate organiseren?!

Welke wijn is het lekkerst?

In de alcohol-tag liet ik al weten wat mijn favoriete drankjes zijn en waar ik nou echt van geniet. Ik drink vooral graag Sauvignon Blanc en heb niet een specifiek merk dat ik graag drink. Nou eigenlijk toch wel, ik drink graag I Am wijn. Daarvan vind ik de Sauvignon lekker en de rosé.

 

#throwbackthursday naar m’n wijn en shoarma van afgelopen weekend. Get in my belly! Deze zo niet fitgirl heeft momenteel weer alleen maar behoefte aan vette happen. Komt nooit meer goed hoor. #pide #wijn #wine #wineoclock #winelover #lovefood #nevernoteating

Een bericht gedeeld door Kimberly ☆ Beebs and Moms (@beebsandmoms) op

Wat vind jij een absolute must see movie?

Ik ben vooral een serie-kijker. Netflix is mijn held tegenwoordig en steeds wanneer ik denk dat ik Netflix heb uitgespeeld komen ze weer met nieuwe seizoenen of gave series. Meerdere tips heb ik al eerder gedeeld maar voor het gemak plaats ik hier de linkjes naar die tips nog even.

Netflixtips #1  , Netflixtips #2

Welke opleiding heb je gedaan?

Als opstandige puber vond ik alles interessant behalve school. Ik bleef zitten in 3 Mavo (terwijl ik startte in Atheneum) en zag toen een beetje het licht. Na de Mavo ging ik naar het MBO Filiaalbeheer, daarna naar HBO Commerciële Economie waarvan ik alleen mijn Propedeuse haalde. Ik wilde meer voor de samenleving betekenen en ging Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) studeren. Deze opleiding heb ik afgerond met de specialisatie GGZ-Agoog waardoor ik ook mijzelf GGZ- Agoog mag noemen. Begin van dit jaar heb ik de opleiding bij Miriam van Kreij afgerond tot coach miskraambegeleider.

Misschien omdat ik je nog niet zo lang volg maar hoe ben je ertoe gekomen om mensen te begeleiden die hun kindje hebben verloren?

Al vaker heb ik hierover geschreven op Beebs and Moms. Begin 2017 verloren wij vroegtijdig ons zoontje tijdens de zwangerschap door problemen met Kell- Antistoffen. Dat was heel heftig en ik kwam op een punt dat ik niets meer wilde doen dat mij niet gelukkig maakte. Ook voelde ik me heel eenzaam en merkte ik dat -ondanks dat ik hele lieve vriendinnen en familieleden heb – niet zo graag over mijn verdriet met hen praatte. Ik zocht naar vrouwen die zich hetzelfde voelden en kwam splintertjes tegen, verspreid over het web. Dat moest anders vond ik en ik wilde andere vrouwen ondersteunen.

Tijdens het verlies van onze zoon kwam ik in contact met Miriam van Kreij i.v.m. haar boek. Zij interviewde mij en later zag ik dat zij een opleiding startte voor coaches. Dit voelde voor mij als mijn doel en ik heb de opleiding gevolgd. Sindsdien ben ik bezig met Lief Gedragen met het verzamelen van de ervaringen van andere vrouwen, coachen, ondersteunen en erkenning voor vrouwen met zwangerschapsverlies. Zo ben ik ook de community op Facebook gestart voor vrouwen met zwangerschapsverlies zodat zij met lotgenoten in contact kunnen komen.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het allerleukste of mooiste – what’s in a benaming – dat ik vrouwen lucht en ruimte zie krijgen. De balans komt weer terug. In hun leven, in hun hoofd, in hun emoties. Dat vind ik mooi om te zien. Verder vind ik het bijzonder om te zien dat vrouwen zoveel aan elkaar kunnen hebben en dat erkenning zo belangrijk is. Doordat ik het belangrijk vind om ook de eventuele kinderen te betrekken in het proces merk ik dat er meer ruimte in het gezin komt na de coaching.

Hoeveel selfies maak je wel niet per dag?

Hahahaha om maar weer luchtig af te sluiten deze vraag. Ik maak sommige dagen veel selfies en andere dagen amper of niet. Het is allemaal in balans want de dagen dat ik geen selfies maak kan ik dat weer selfies delen van de dagen dat ik er wel veel had. Ik snap nog steeds niet dat mensen naar #metmnblijebekinjefeed blijven kijken en liken. Maar goed, de selfies bevallen mensen blijkbaar toch. Leuk!

Wat wil jij me vragen?

 

Liked it? Pin het op Pinterest!

Ask me anything, wat wil jij van me weten. Instagram vragen beantwoord

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *