Glitza Glittertattoos maken met je kleuter inhoud set
Reviews Speelgoed

Review | Glitza Glittertattoos, overal in huis glitters of leuk om te doen samen?

Nadat ik een persbericht kreeg over de Glitza Glittertattoos wilde ik ze graag uitproberen met Evi. Die vind het erg leuk om net zoals mama tattoos te hebben en ik was erg benieuwd naar wat we ermee konden maken. We probeerden ze uit en laten jullie weten wat we ervan vonden maar laten ook de resultaten zien.

Glitza Glittertattoos

Meestal is het zo dat wanneer je iets met glitters moet doen dat je de glitters overal in huis vind behalve op hetgeen dat je ermee versierd had. Daarom was ik dus nieuwsgierig of de glittertattoos ook daadwerkelijk blijven zitten. Evi vind tattoos momenteel erg interessant en daarom leek het me leuk om met haar aan de slag te gaan met de Glitza Little Love set.

Glittertattoos maken met je kleuter

Altijd spannend dus om samen met een ongeduldige kleuter te knutselen, zeker met glitters. Aangezien Evi standaard meld dat ze het allemaal zelf wel kan schiet het soms ook echt niet op. Glitters door het huid en FML voor mama die de glitters pas na een half jaar definitief uit huis heeft. Maar vol goede moed begonnen we en nadat ik foto’s had gemaakt – “Schiet nou eens op mammie!” – konden we aan de slag. Evi koos een hartje uit voor op haar arm en ik moest hem uitknippen. Terwijl ik daarmee bezig was probeerde Evi al het glitterdoosje open te maken en was ik net op tijd om haar te remmen.

Glitza Glittertattoos Glitza Glittertattoos

De eerste ging super en makkelijk ook, waarna Evi ook bij mij een hartje maakte. Toen zij hetzelfde hartje wilde als ik maakte ik een fout. Ik deed het verkeerde papiertje op haar arm waardoor zij niet het plakgedeelte had maar de tafel wel. De afbeeldingen zijn heel licht en dus niet heel goed te zien op het papiertje. Evi begreep goed dat je steeds maar een beetje glitters hoefde te pakken en tikte netjes haar kwastje af aan het potje, dat had ze goed afgekeken van mama dus. Na een dag geven de glitters van de tattoos nog steeds niet af en zitten ze nog steeds goed op onze armen.

Glitza Glittertattoos rode glitters Roze Glittertattoo Glitza

Bijzonderheden in het kort

De plaatjes kun je knippen en plakken op je huid maar ook op verschillende voorwerpen. Zo kun je een stoeltje op je kamer of een telefoon of tablet versieren met coole glittertattoos. Er zijn meerdere sets zoals de Little Love met hartjes, de Cutie Bow met strikjes, Star Fairy met allemaal sterretjes en Sweet Butterfly met verschillende vlindertjes. Bij al deze pakketten kun je kiezen uit 50 of 80 ontwerpen. Ook kun je kiezen voor het Mandela Oriental pakket met 100 mandala’s! De sets bevatten allemaal de plakontwerpen, potjes glitter en een kwastje.

Ben je hierna nog niet klaar? Dan kun je met de Glitza Party Studio je lol op met 180 ontwerpen! Dit pakket bevat ook nog eens een complete studio met extra accessoires waarmee je jouw vrienden en jezelf kunt later glitteren.

Evi voelt zich helemaal de bom nu met haar nieuwe glittertattoos en vertelde dat zij ze op school ging laten zien. Ik heb steeds het idee dat ik iets vies op mijn arm heb 😉

Maak jij weleens tattoos bij je kind(eren) ?

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.