Oranje sweater klaar voor koningsdag Bulbby
Beauty en mode Kids Fashion Moms Fashion Winacties

Klaar voor Koningsdag met de oranje sweater! | Winactie

Nu we in de lente zijn aangekomen – eindelijk – is ook de tijd aangebroken waarop we massaal oranje aantrekken met elkaar. Koningsdag is zo’n dag, het hele land kleurt oranje en we vieren feest. Wat is er beter dan een oranje sweater die je kunt personaliseren? Evi en ik hebben zo’n toffe oranje sweater en laten hem zien ter inspiratie want jij maakt nu ook kans op zo’n oranje sweater. Lees snel de voorwaarden in de blog.

Een oranje sweater voor de koudere Nederlandse dagen

De laatste jaren is het toch steeds koud met Koningsdag en en 5 mei. Als je dan een oranje t-shirt aan hebt moet je er weer iets overheen of onder dragen waardoor het effect toch een beetje weggaat. Daarom vind ik een oranje sweater ideaal voor de koudere Nederlandse dagen. Heel tof ook met een los kraagje eronder en sneakers bijvoorbeeld.

Twinnen met je kind

Ik ben echt dol op twinnen met mijn dochter. Zo droegen wij ook met kerst dezelfde foute sweater van Bulbby. Love it in ieder geval en sowieso vind ik het heel leuk als ik zelf m’n teksten kan uitzoeken voor mijn kleding. Voor Evi vind ik het erg leuk als haar naam terugkomt. Dat vind ze zelf ook erg leuk en ze krijgt er van haar vriendinnen dan standaard complimenten over.

Klaar voor Koningsdag

Bulbby heeft weer een leuke oranje collectie voor Koningsdag zodat je in 1x klaar. Zo hebben ze een oranje sweater voor kinderen maar ook een oranje sweater voor volwassenen. Tip van Flip: De sweaters voor volwassenen vallen ruim i.v.m. de uniforme maat dus het is verstandig om als vrouw een maat kleiner dan normaal te bestellen. Mijn sweater voor kerst werd uiteindelijk door Patrick gedragen omdat hij voor mij te groot was. Deze maat kleiner zit helemaal top. Naast de sweaters hebben ze oranje petten, oranje schorten, oranje t-shirts en oranje tassen.

Bulbby Koningsdag oranje sweater vrouw en kind

Bulbby – Gepersonaliseerde producten

Bulbby ken ik inmiddels al jaren en geregeld koop ik er echt hele leuke dingen voor Evi of als kraamcadeau. Ze hebben echt hele leuke acties. Zo kun je vanaf januari 2019 als mama binnen 3 maanden na de bevalling een gratis Bulbby babytas aanvragen. In deze tas zit een babymutsje met naam en nog veel meer leuke goodies. Maar ook zitten er fijne kortingscodes in de Bulbby babytas. Je vraagt de babytas aan door het geboortekaartje van jouw kind te mailen of per post naar Bulbby toe te sturen. Je ontvangt dan een code waarmee je de babytas gratis kunt bestellen.

Voorwaarden oranje sweater Bulbby Winactie

Wil jij graag kans maken op een leuke oranje sweater van Bulbby voor jou, je partner of je kindje? Doe dan vooral mee met de winactie want ik mag een oranje sweater weggeven van Bulbby. Let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de oranje sweater:

 • Like Beebs and Moms op Facebook (en eventueel op Instagram). Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Tag iemand anders in het originele bericht op Facebook.
 • Het delen het bericht op Facebook wordt enorm gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 8 april 2019. Op 9 april 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Gefeliciteerd Kim Pijnacker! Ik stuur je een berichtje.

Sowieso mag ik de kortingscode BULBBY19 delen voor 15% korting op het gehele assortiment van Bulbby. Deze code is geldig t/m 30-04-2019.

Niet gewonnen? Niet getreurd want binnenkort komt er weer een hele toffe winactie online.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

3 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een kleurrijk gebaar, verras me maar met zo’n vorstelijk exemplaar #queenforaday

 • Marian B

  Wat leuk zo’n sweater! Ik doe eens mee voor mezelf!

 • Anita te Gussinklo

  Superleuke actie. Ik doe graag mee en volg je al via Facebook & Instagram.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *