5 minuten make-up look
Beauty en mode

Mijn 5 minuten make-up look

Geregeld krijg ik via Instagram de vraag welke producten ik gebruik voor mijn dagelijkse make-up look. Binnen 5 minuten heb ik deze make-up look klaar en zie ik er fris uit voor de hele dag. Ik deel met jullie de producten en mijn 5 minuten make-up look.

Snel opmaken als moeder

De ochtenddrukte voor de schoolrun wil er vaak voor zorgen dat ik weinig tijd en zin heb om me op te maken. De ene keer doe ik dus ook weinig maar de andere keren maak ik me toch snel en makkelijk op. Vooral omdat ik i.v.m. mijn werk ook filmpjes en foto’s moet maken van mijzelf. Daarnaast merk ik dat ik het toch prettiger vind aan het einde van de dag als ik een beetje make-up op heb. Het haalt me gewoon iets op en maakt mijn huid egaler.

Make-up routine

Gelukkig vind ik het ook niet erg om mijzelf op te maken en weet ik inmiddels wat er nodig is als basis. Gemak is voor mij echt noodzakelijk. Zo is de make-up uit deze look allemaal online te bestellen. Ideaal als je weet welke kleuren en make-up je wil hebben of nodig hebt. Maar goed, gemak dus. Ook dat staat centraal in mijn make-up routine waardoor ik deze 5 minuten make-up look standaard als basis gebruik.

before 5 minuten makeup look
m’n make-uploze hoofd.
5 minuten make-up look
Het eindresultaat

Hoe maak ik deze snelle make-up look?

Uiteraard begin ik met een primer, om daarna met de foundation verder te gaan. Doordat deze met een bijgeleverd sponsje is brengt het snel aan. Eventueel kun je de foundation ook gewoon met je eigen foundationspons of kwast de foundation uit de verpakking halen en dan aanbrengen. Omdat deze foundation wel wat vochtig is moet ik hem echt afpoederen. Daarna breng ik 2 lagen mascara aan en start ik met mijn lip. Ik heb (nog) geen lippenpotlood in deze kleur dus breng snel een laagje van de Maybelline Superstay aan. Als deze droog is breng ik op mijn cupidoboog en midden van mijn onderlip nog wat van de Sensational Lippenstift aan voor de glim en lighlights.

De producten uit mijn 5 minuten make-up look

Blisso - 5 minuten make-up look als moeder
 • Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent                   
 • L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black          
 • L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation – 04 Rose Vanille
 • Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut
 • Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl             

Uitbreiden van de make-up look

Wil ik mijn make-up look uitbreiden, dan kies ik voor een wing eyeliner. Ik maak dan een babywing want in grote wings ben ik verre van goed 😉 Met een higlighter (die uit mijn make-up favorieten of die van de Goodiebox) haal ik dan mijn jukbeenderen en mijn wenkbrauwen op. Doordat ik dat zo vaak doe komen er zo’n 2 minuten bij. Eventueel als ik erg moe ben gebruik ik concealer onder mijn ogen nadat ik de foundation heb aangebracht, die spons ik uit met de top van mijn make-up spons.

closeup highlighter en babywing
makeup highlighter babywing
Maak jij je elke dag op of alleen wanneer je er zin in hebt?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Wendy

  Ik zou me echt weer wat vaker moeten opmaken. Ik ben er zo laks mee geworden. *oeps* Maar ik merk dat als ik er wel even de tijd voor neem, ik me zoveel fijner voel ofzo. En het is eigenlijk ook zo gedaan als je een fijne basis hebt. Precies zoals jij omschrijft. Kan dan wel jaloers zijn op die wing hoor. Het mag dan een babywing zijn zoals je het noemt, maar ik kan dat E C H T niet. Gewoon helemaal niet. Hahaha.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahhaha oefening baart kunst hoor en ik sta ook weleens te vloeken om het weer weg te halen 🤷🏼‍♀️😂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *