Hoe draag je een kerstpak voor mannen
Family Fashion Reviews

Het foute kerstpak voor mannen | Hoe draag je die?

Tegenwoordig is het kerstdiner niet alleen maar netjes en de formele kleding is steeds vaker met een leuke kersttwist te koop. Hartstikke leuk want zo ben je toch netjes gekleed maar volledig in kerstsfeer. Patrick mocht bij Opposuits een fout kerstpak uitkiezen en in deze blog zie je welke hij heeft gekozen, maar ook hoe hij hem combineert.

Het foute kerstpak voor mannen

De keuze is reuze en als je graag wil matchen als gezin kan dat heel goed. Bij Opposuits hebben ze voor de vrouwen, mannen en jongens de leukste foute kerstpakken. Superleuk want zo ben je netjes gekleed maar doe je heerlijk mee aan de foute kersttrend. Alleen voor de kleine meiden hebben ze (nog) niks. Toen ik van Opposuits een pak mocht uitkiezen was de keuze al snel gemaakt dat Patrick iets mocht uitkiezen. Hij vind het leuk om met kerst wat extra te doen voor zijn outfit dus zijn nieuwe foute kerstpak sluit daar helemaal bij aan.

Hoe combineer je het foute kerstpak?

Het foute kerstpak is op meerdere manieren te combineren. Zo kun je hem compleet bij elkaar dragen maar ook de onderdelen afzonderlijk met elkaar combineren. Vind je het wat heftig om de hele set met elkaar te combineren? Dan kun je ook het colbert dragen op een jeans, een basic overhemd op de broek dragen of als accent bij een formeel pak / casusal outfit de stropdas dragen. Zo doe je toch mee met de foute kersttrend maar is het wat minder overheersend.

Het foute kerstpak van Patrick

Patrick koos dit toffe pak bij Opposuits uit met leuke kerstprint in blauw- wit- rood. Deze set bestaat uit een stropdas – waarvoor we nog even YouTube moesten bezoeken i.v.m. het strikken – een pantalon en een colbert.

hoe draag je een kerstpak Kerstpak voor mannen hoe draag je die opposuits

Het staat hem heel erg leuk en ondanks dat hij de complete set niet vaak zal dragen is de combinatie met een jeans wel één van zijn favorieten. Dat is iets dat hij zou dragen naar de kerstborrel van zijn werk of een andere gelegenheid in kerstsferen. Het geeft je kerstoutfit natuurlijk wel wat extra’s als jij als man met zo’n fout kerstpak komt.

Kerstpak voor mannen hoe draag je die Kerstpak voor mannen hoe draag je die Casusal kerstpak voor mannen

 

Wat vind je van Patrick zijn foute kerstpak en zou je zelf zoiets dragen?

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest

Het kerstpak voor mannen hoe combineer je die

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Avatar
  Nicole

  Hihi leuk, wij matchen. Ik heb zelf dit pak ook maar dan met kokerrok 😉

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.