trends accessoires winter 2020 - 2021
Moms Fashion

Mijn nieuwste accessoires voor deze winter

Accessoires maken je outfit compleet en helpen ze je om je outfit net dat beetje meer te geven. Deze winter zijn er weer veel toffe prints en trends die je terug zal zien. Ik bestelde niet 1 maar zelfs 2 nieuwe schoudertassen die “on trend” zijn en toffe nieuwe oorbellen!

Dit seizoen staat weer bol van de leuke modetrends voor accessoires! Je ziet dit seizoen veel slangenprint terug in riemen, schoenen maar ook een tas met slangenprint zie je veel dit winterse seizoen. Uiteraard zijn er ook trends voor sieraden, ik laat je alvast de hipste trends zien en welke accessoires ik voor het komende seizoen bestelde.

Slangenprint op jouw nieuwe schoudertas, riem of schoenen

Slangenprint of snake skin is harstikke populair dit seizoen. Dierenprints zie je veel terug in de kleding- en schoenentrends deze winter maar je ziet de print dus ook veel terug op jouw nieuwe tas en riem. De print zag je een paar seizoenen terug veel terug in de originele kleuren maar nu niet meer. Stijlvol in zwart, makkelijk te combineren in camel. De slangenleren print is harstikke tof en maakt jouw outfit net even wat spannender dan met gladleren accessoires.

Mijn nieuwe schoudertas van Valentino, met slangenprint is classy, stoer en toch gemakkelijk te combineren met een breed scala aan outfits. Deze tas heeft naast een verstelbare schouderband ook een brede draagband waarmee je deze schoudertas veranderd naar een handtas.

schoudertas met slangenleer valentino burkely

Camelkleurige schoudertas

Immer populair is de zwarte tas maar ook de tassen en riemen in camel (natuurtinten) kleur zie je veel terug. Logisch want de natuur- en lichte tinten voor kleding en schoenen zijn hartstikke populair! Een donkere kleur tas steekt in combinatie met lichte kleuren te veel af, waar een tas in natuurtinten je outfit complementeren.

Zelf bestelde ik een schoudertas van Burkely in camel. Deze tas is ideaal te combineren met neutrale tinten kleding en met jeans in combinatie met een lichte (witte) blouse. Zelf geef ik de voorkeur aan schoudertassen zodat ik mijn handen vrij heb in plaats van gevuld met een tas.

Sieraden en accessoires trends winter 2020- 2021

Een earparty met zilveren oorringen

Jaren waren de grote (statement) oorbellen hot en happening, de laatste seizoenen is een earparty enorm populair. Zo is de earparty één van de grootste trends in accessoires voor de winter 2020 / 2021. Waar je eerst altijd je eigen earparty zelf moest samenstellen kan je tegenwoordig ook een earparty-set bestellen. Zo ben jij er zeker van dat de oorbellen goed bij elkaar passen.

Wat is een earparty?

Een eartparty is een combinatie van verschillende soorten (kleine) oorbellen en één van de grootste sieradentrends voor dit seizoen. Je kunt er voor kiezen om in ieder oor verschillende oorbellen te doen of een aantal sets te combineren met elkaar. Het gaat erom dat je niet vast zit aan sets maar ook van diverse oorbellen maar 1 stuk kan kopen om te combineren met je andere oorbellen. Het is even wennen omdat we dit niet echt gewend zijn maar op deze manier maak jij jouw eigen combinaties als geen ander!

Ik bestelde zelf deze earparty-set met zilveren muntjes. De set is ontzettend leuk bij elkaar en ik ben van plan om van iedere oorbel er eentje te dragen voor een speels effect (ik heb 4 gaatjes in mijn beide oren).

Earparty zilveren oorbellen ringen met muntjes

De accessoires uit deze blog kreeg ik van Brandfield.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»