moeder dochter sneakers Skechers
Beauty en mode Kids Fashion Moms Fashion

Onze nieuwe sneakers voor moeder en dochter

Waar eerst altijd ik diegene was die wilde twinnen met mijn dochter, is het nu vaak Evi die met mij wilt twinnen. Mijn kleding, mijn sieraden, mijn make-up en mijn schoenen zijn nu reuze interessant. En daarom probeer ik rekening te houden met haar voorkeur om te matchen met haar moeder. Onze nieuwe sneakers van Skechers passen goed bij elkaar en zijn hartstikke leuk!

Twinning moeder en dochter sneakers van Skechers

Al sinds ik wist dat ik moeder werd van een meisje zag ik alle matchende kledingsets voor me. Ik bof ook wel met een dochter die enigszins dezelfde kledingsmaak heeft als dat ik heb. Al ben ik wel ietwat zenuwachtig voor de tijd dat ze mijn schoenen en dergelijke aan kan. Ik vermoed dat ik dan steeds mijn spullen kwijt ga zijn. In de tussentijd twinnen we en matchen we onze kleding geregeld omdat Evi mijn kleding zo leuk vind. Zo koos ik onze nieuwe Skechers uit omdat ik ze ook zo tof bij elkaar vond passen.

Skechers sneakers voor meisjes d'lites

Skechers sneakers voor meisjes

Eerlijk is eerlijk, ik kende de sneakers van Skechers vooral als schoenen met lichtjes en veel kleuren. Totdat ik ontdekte – door mijn moeder die fan van Skechers is – dat ze ook hele andere toffe sneakers voor meisjes hebben. Deze Skechers d’lites met air cooled memory foam bijvoorbeeld vind ik echt ontzettend tof! We kregen er ook zwarte veters bij dus we zouden kunnen wisselen. Evi vind de zilveren glitters heel cool en ze draagt ze heel graag omdat de sneakers erg lekker zitten. Een ander groot voordeel volgens Evi is dat de veters goed blijven zitten en niet steeds uitzakken. In de ochtend een dubbele knoop erin en de knoop blijft er de hele dag in zitten. Ik vind het een groot voordeel dat de schoenen Evi haar voeten veel steun geven zonder te zweten. En het valt me op dat ze haar eerdere favoriete sneakers links laat liggen maar haar Skechers aantrekt. Deze sneakers zijn ook in een damesversie te koop trouwens.

Skechers Arch Fit sneakers

Mijn zwarte dames Skechers sneakers

Al een tijdje was ik op zoek naar de ideale sneakers. Ik ben al een tijdje dol op dadsneakers maar deze zijn vaak wat zwaarder. Deze Skechers Metro Skyline vind ik heel fijn zitten en ze geven mijn voeten veel steun. Dat komt door de ArchFit van deze sneakers; een vorm die ontworpen is door podologen en die dus veel steun aan je voeten geeft. De schoenen lopen heerlijk en zijn stoer, ideaal om onder een flaredbroek of onder een midi-jurk aan te trekken. Door de stevige stof zijn deze sneakers echt ideaal voor het najaar en de winter, heel fijn dus! Wat ook wel fijn is om te weten is dat de schoenen ook in halve maten te koop zijn, althans, dat vind ik zelf altijd wel prettig om te weten.

Kijk hier eens voor inspiratie voor herfstkleding!

Matchende schoenen

Ja, deze schoenen zijn niet volledig hetzelfde maar Evi is er heel erg blij mee en ik ook. Ze zijn voor haar matching genoeg en bijna dagelijks benoemd zij iets waar onze schoenen in overeen komen. Ideale optie dus zo totdat mijn dochter mijn schoenen leent zodra zij mijn schoenen past.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *