Twinning moeder en dochter in Lucky Leaf sweaterdress (1)
Beauty en mode Kids Fashion Moms Fashion Reviews

Twinnen met je dochter in Lucky Leaf | Review

Twinning is winning! Ik vind het erg leuk om samen met Evi te twinnen met kleding. Niet eens zo zeer volledig hetzelfde gekleed maar altijd matchen we wel. Maar in de kleding van Lucky Leaf kunnen we echt twinnen als moeder en dochter in supertoffe kleding. Ik laat je onze twinningset zien én heb een kortingscode voor je!

Twinnen met je dochter?

Het is al een aantal jaar een populaire trend onder moeders: De kleding van moeder en kinderen op elkaar aanpassen. Twinning is heel tof en steeds meer merken hebben artikelen in volwassen- en kindermaten in hun assortiment. Waar ik meestal de twinning artikelen niet optimaal vind omdat het voor de moeder of voor de dochter niet helemaal passend is in ons geval, heb ik nu een hele leuke sweatdress waar Evi en ik allebei heel blij mee zijn.

Lucky Leaf, kleding voor moeder en dochter

In het voorjaar kwam ik Lucky Leaf tegen op Instagram. Een supertoffe webshop vol met kleding en veel twinning – sets. Marloes is de eigenaresse van Lucky Leaf en zij ontwerpt maar maakt ook alle kleding zelf in haar eigen atalier! Hoe tof is dat?! Naast deze ontzettend mooie kleding is Marloes ook nog eens een heel lieve vrouw met het hart op de goede plek. Zo bied Marloes sinds kort in haar atelier werkplekken aan voor mensen die arbeidstherapeutisch weer willen gaan werken op een creatieve dagbesteding. Ik vind dat ontzettend bijzonder en een mooi initiatief van Marloes.

Het fijne aan Lucky Leaf vind ik ook nog eens dat de collectie kleding voor vaders, moeders, jongens en meisjes heeft waardoor je als je dat zou willen zelfs met het hele gezin kunt twinnen. Sweaters, sweatdresses, broeken en shirts, allemaal matchen ze met elkaar. De maten lopen van xs t/m 3xl dus in allerlei maten en leeftijden is er iets te koop. Daarnaast zijn de verschillende teksten verkrijgbaar in 4 kleuren, de keuze is reuze dus.

Moeder en dochter twinning in sweaterdress Lucky Leaf - sweaterjurk met tekst
Moeder en dochter twinning in sweaterdress Lucky Leaf - twinning sweaterjurk met tekst

Twinnen als moeder en dochter

Van Marloes kregen Evi en ik een ontzettende mooie sweatdress toegestuurd. Het was een grote verrassing want ik had alleen een voorkeur aan kleur doorgegeven en onze maten. Toen we terugkwamen van vakantie was het dus echt een cadeautje uitpakken voor ons. Evi en ik vonden hem allebei gelijk heel leuk en de sweatdress zit heerlijk! Ik moet er wel voor het goede iets corrigerends onder – dat vind ik zelf fijner – en Evi’s lange benen zorgen ervoor dat het jurkje niet al te lang door haar zonder legging gedragen kan worden. Maar wat een ontzettend toffe sweatdress is het! Nu nog tof met blote benen en gympen, in de koudere dagen met een panty/ legging en stoere boots eronder. Ik heb er al zin in.

Moeder en dochter twinning in sweaterdress Lucky Leaf - twinning sweaterjurk met tekst
Moeder en dochter twinning in sweaterdress Lucky Leaf - twinning sweaterjurk met tekst
Twin jij weleens met je dochter of zoon?
Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen,
dat maakt de review niet minder oprecht.
Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

How to twinning moeder en dochter sweaterdress

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *