Krultangen Carmen Review Shiny Curls en Chopstick
Beauty and Care Recente berichten Reviews

Shiny curls en Chopstick Krultangen Carmen | Review

Van Carmen mocht ik de vernieuwde Chopstick en de Shiny Curls krultang uitproberen. Ik was benieuwd want ik draag graag krullen in mijn haren maar wil er het liefste zo kort mogelijk mee bezig zijn. Hoe deze krultangen me bevielen laat ik je weten in deze blog.

Haren in de krul

Ik hou ervan om mijn haren in de krul te zetten. Het geeft weer een ander gezicht en ik voel me er altijd zo glamoureus mee. Het afwisselen tussen flinke krullen, natuurlijke krullen en een slag vind ik helemaal fijn. Daarom was ik een heel blij meisje toen ik de krultangen van Carmen mocht uitproberen.

chopstick extra lang carmen krultang review CT5197

Chopstick krultang Carmen

In de blogbox van RVG Media zat de chopstick krultang van Carmen. Ik was wel nieuwsgierig naar het resultaat. Jaren geleden kocht ik een krultang die ook strakke krullen maakt, maar ik kwam altijd wat ruimte te kort voor de krullen leek het wel. Deze extra lange chopstick krultang – 197 mm lang – is daarom heel fijn voor lang haar. Je hebt door de extra lengte extra ruimte voor je haren. Fijn want het is wel belangrijk bij deze krultang dat je tot bijna bij de aanzet van je haren de krullen zet.

De krullen zijn namelijk wel strak en het geeft een beetje vreemd effect vermoed ik als je halverwege begint met je haren. Doordat er geen randje is om de tang op te leggen tussentijds levert Carmen een hittebestendige hoes mee om je spullen te beschermen. Gebruik je de chopstick tussentijds niet, dan kun je deze goed gebruiken om hem in op te bergen. Je kunt de temperatuur van de krultang instellen a.d.h.v. 5 temperatuurstanden van 120 °C tot en met 200 °C, de stand zie je op het LCD-display. De chopstick warmt snel op, schakelt na 30 minuten uit en het meedraaiende snoer is wel 2,5 m lang.

Verschil gewone chopstick vs extra lange chopstick krultang
Het verschil tussen de normale chopstick en de extra lange chopstick

Lees ook: Review Hask sulfaatvrije Shampoo en Crèmespoeling

Shiny Curls 3-in-1 krultang Carmen

Doordat de Shiny Curls 3- in-1 krultang over 3 verschillende opzetstukken beschikt is het een ideale krultang. Er zit een opzetstuk bij om beachweaves te maken, een kortere uitvoering van de chopstick en een conische krultang (25- 13 mm doorsnede) om de mooiste krullen te maken. Ik heb de beachweaves nog niet geprobeerd maar wel de conische krultang die een natuurlijke krul maakt .


De tangen hebben een randje en een kunststof einde waardoor je de tangen kunt neerleggen zonder de ondergrond te beschadigen. Ook deze krultangen worden met een hittebestendige etui geleverd. De Shiny Curls krultang wordt geleverd met een meedraaiend snoer van 1,8 M.

Krultangen Carmen Review Shiny Curls en Chopstick

Mijn bevindingen over de Carmen Elegance krultangen

Ik vind de krultangen echt ontzettend fijn werken. Tussen deze krultangen van Carmen en mijn oude krultangen merk ik een enorm verschil. De krullen blijven echt heel goed zitten, de krullen zien er mooi en verzorgd uit. Daarnaast vind ik de lange snoeren fijn werken en vind ik de hittebestendige etui’s ook erg mooi. De meegeleverde hittebestendige handschoenen heb ik vooral bij de chopstick nodig maar zijn heel fijn. Ik ben een beetje klunzig en deze helpen toch mijn vingers te beschermen.

Lees ook: Mijn budget make up producten

Doordat de krultangen snel en makkelijk werken heb ik ook Evi’s haren ermee gedaan voor de feestdagen. Mijn eigen haar heb ik met de Shiny Curls in een goede 10 minuten gedaan, met de Chopstick was ik langer bezig omdat ik daarvoor kleinere plukjes gebruikte. Deze wil ik nog eens proberen met dikkere plukken om het effect dan te bekijken.

Wel heeft het effect van de Shiny Curls mijn voorkeur omdat deze een natuurlijke krul creëert. Ik heb deze al meerdere keren gemaakt bij mijzelf en doordat ik de krultang nu steeds beter door heb merk ik ook dat het steeds sneller gaat met het maken van de krullen. Zelf gebruik ik altijd wat Biosilk ter verzorging en bescherming voordat ik krullen maak en soms achteraf ook nog een beetje.

Hittebeschermende handschoen en biosilk bescherming

Bijzonderheden

Deze nieuwe lijn van Carmen krultangen hebben allemaal de volgende bijzonderheden voor een mooi resultaat:

  • Keramische coating met Keratine & Argan olie voor gezonde en glanzende krullen.
  • Er zit 2 jaar garantie op de krultangen.
  • Je krijgt er een hittebestendige handschoen bij.
  • Beide krultangen worden geleverd met een hittebestendige etui.

Je koopt de krultangen van Carmen o.a. bij Bol.com

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.
Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Krultangen Carmen Review Shiny Curls en Chopstick

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 17 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.